Fordeler og ulemper med runflat TIRE

Dekk med nødkjøringsegenskaper har fortsatt til tross for mulig luft tap

 

En punktering under kjøring er et mareritt for mange bilister. "Heldigvis slike hendelser forekommer sjelden," sa ÖAMTC dekkekspert Friedrich Eppel. "Hvis det skjer en ulykke, en 'dunk', såkalte 'kjøre-flat dekk' redusere konsekvensene avgjørende." Runflat betyr at kjøreevne blir opprettholdt til tross for fullstendig deflasjon. De forsterkede sidevegger av dekket tillate "airless" ri på minst 80 kilometer med en maksimalhastighet av 80 km / t. For å gjøre det meste til nærmeste verksted.

 

Tidligere kjøre flate dekk var bare for dette kjøretøyet design. Med den siste utviklingen begynt å tilby de forsterkede dekk for alle andre kjøretøy. Den testet som en del av denne test på en VW Golf "reservedekk etterspørsel" i dimensjon 225/45 R17 91 W Bridgestone er et eksempel.

 

Pris:

 

Kjør-flat-versjoner er ofte dyrere enn vanlige dekk. "Dette kan resultere i forbrukernes biler som leveres som standard med run-flat sommerdekk, være utstyrt med konvensjonelle vinterdekk og uten sikkerhets fordelene med run-flat dekk i vintermånedene. Problematisk fordi slike biler vanligvis har ingen annen punkteringer system om bord, og det kan dermed komme i tilfelle av et sammenbrudd i kritiske situasjoner, "forklarer ÖAMTC ekspert. "Håpet er at ved høyere tilstedeværelse av kjøre-flat versjoner av prisforskjellen er liten og derfor aksept øker."

 

Lær mer om de testede produktene og alle tester av ÖAMTC er tilgjengelig på linken: run-flat dekk i ÖAMTC sammenligning - resultatene i detalj: http://autoleben.wordpress.com/.../

 

 

Og hva synes du om dekkene?Like this post? Please share to your friends: