[Hvordan] Eldre RNS 510 modeller – Firmware Update FW5238

Jeg ønsker å forklare deg i denne artikkelen igjen, steg for steg, som du din gamle RNS 510 (indeks A, B) vil oppdatere firmware 5238 for å dra nytte av fordelene. For dagens FW-versjoner er ikke tolkes for eldre enheter. Noen få mennesker på nettet, men har gjort en innsats for å gjøre disse versjonene kompatible med eldre modeller.

 

Jeg hvitt her i starten påpeke at jeg ikke er ansvarlig for skader på RNA !!! Levetiden på RNS er helt alene i hendene !!

 

Oppdateringen av RNS er faktisk ikke helt ufarlig. For noen kan det være, ikke går gjennom oppdateringen, og midt i det bryter ut, vil det ikke starte fordi den har ikke mer FW. I dette tilfellet, vanligvis hjelper det å gå tilbake til det siste, utgitt for denne versjonen av RNA. Ved indeks En enhet som ville være den FW 1200th

 

er også svært viktig når RNA Oppdater nødvendigvis en lader Koble til batteriet !! Motoren må ikke være i gang under oppdateringsprosessen! Vær oppmerksom på at før det kommer i gang.

 

Du bør også huske på at er formatert med oppdatering av harddisken og tapte hele data lagret på den. Navi kart er slettet som må installeres på nytt etterpå.

 

Her er noen viktige fordeler som oppdateringen bringer med seg:

  • RNS er raskere og mer stabil. Hvis torturere deg som arbeider krasjer eller uønskede omstarter i løpet av RNS -> FW-oppdatering
  • Climatronic skjermen er nå på RNS støttes (kun for klimakontroll enheter av andre og tredje generasjon!)
  • Oppdateringen legger en tredje partisjon på harddisken som POI kan installeres. Se mer på slutten av artikkelen
  • Den talestyring er nå støttet.
  • Brukergrensesnittet er etter oppdateringen noe endret (muligens falle bare i daglig drift på)

 

Det er flere nye funksjoner, men disse er det viktigste først. Så og nå uten videre får vi tid til å oppdatere. Først av alt så må du laste ned firmware ganger. Som det ofte er på nettet, bare googling ganger etterpå.

 

 

Neste fremdeles foran: Bruker du mark blanks, ingen billige ting.

 

Her er en liten guide:

 

1. All nedlasting og legg den i en mappe

2. Inviter deg online CDBurnerXP ned (Freeware)

3. Åpne programmet og klikk på "Burn ISO Image"

4. Deretter velger du .img filen og stasjonen der tomt er plassert. Deretter fortskrive over til 4-fold. Ikke raskere! Hvis du har tid kan du også redusere brenning.

5. Hvis CDen er endelig brent Du kan trekke dem og går til bilen.

pakke 6. Åpne bilnøkkelen i lommen, åpne motordekselet og batterilader Connect (viktig !!)

7. RNA bryter, vente til den er helt trappet opp.

8. Sett CD, klager Navi muligens ikke vil gjenkjenne CD. Hvis dette skjer, RNS null ganger (begge piltastene + i-knappen)

8.1. Hvis tilbakestilling ikke går, prøver du utløserknapp + Info-knappen + SETUP knappen i løpende tilstand. Dette vil tvinge oppdateringen fra CD.

9. Oppdateringen skal nå leses fra CD. Instruksjonene som vises på skjermen Følg

10. Start oppdatering.

11. Når oppdateringen er fullført, RNS av seg selv starter og mater ut FW CD.

12. Skulle du og dine RNS nå live, så alt gikk bra! Gratulerer!

 

Her er et hint: Oppdateringen tar ca 1 time, der RNA starter på nytt apprupt igjen, eller, spesielt når Gateway Update, skjermen forblir svart lange perioder av gangen. Dette er normalt! så faller byttedyr ikke få panikk! Jeg sto like før hjerteinfarkt under oppdateringen. Begynn mest oppdatering og gå en time unna :-)

 

Å igjen noe veldig viktig å avklare: Oppdateringen tar mye makt! så vennligst festet til en lader! Dersom det innen en time din RNA fratatt elektrisitet, og dermed oppdateringen blir avbrutt, kan PERMANENT medføre skader på RNA med det. Så her er det mye på spill!

 

Jeg vil gi deg bare peke på risikoen og gjøre noe her også redd. For de fleste av oppdateringen går bra. Jeg ønsker ikke noen kommer løpende bort til meg gråt og klage, er det RNS skrap fordi batteriet var tomt. Dine behov du heller ikke bekymre deg for den automatiske Sichen av etter 30 minutter mens oppdateringen er utsatt.

 

Desweitem anbefaler jeg deg mens oppdateringen pågår for å studere neste side og den lokale video grundig. Som forklarer hvordan du tar etter vellykket oppdatering POI med på RNA:

 

http://www.pocketnavigation.de/.../

 

 

 

Så da kan jeg gjøre noe annet enn å ønske deg lykke til! Bør fortsatt være åpen, bare en melding spør meg.Like this post? Please share to your friends: