Tako hitro, tako glasno, tako čudovito grobo: 911 GT2 RS je krona v Porsche kazenskega seriji. Prva vožnja v 911, ki wegboxt tudi super športni precej ohlapna.

Porsche 911 GT2 RS je na zadnja kolesa pogon Porsche trenutno najhitreje - pred super športnega avtomobila 918 SpyderPorsche 911 GT2 RS je na zadnja kolesa pogon Porsche trenutno najhitreje - pred super športnega avtomobila 918 Spyder Vir: Porsche

Portimao - Včasih preprosto mora biti gorilnik za posebne trenutke in posebne avtomobile. Kombinacije brez baterij, supercapacitors ali električni motor. Brez vse tisto, kar je avto težko ali zapleteno. Samo pošastno močan bencinski brez zvonov, vendar z veliko oomph.

Torej, avto zdaj prihaja iz Porsche. "Končno," eden lahko rekli - in potem razmišljati o vseh čudovitih GT in RS modelih. Ali je že zdavnaj. To je pa še posebej tukaj. Za 911 GT2 RS postavlja nobenih avtomobilov v žepu, natančneje, batni žep. Majhne in velike zgube, ki Stromer in hibridi, ki hiper- in super športnih avtomobilov, vse najhitrejši avtomobili na "vseh časov".

Seveda, od katerih so nekateri močnejši (še), nekateri gredo naravnost hitreje. vendar: Najkasneje na Nordschleife od GT2 RS je mimo. Okrogla traja s pravim voznikom samo 6: 47,3 minute. Za primerjavo, Porsche 918 Spyder 6:57 minut Lamborghini Huracán zmogljivi 6: 52.01 minut.

Porsche 911 GT2 RS: Racing-kazen za ceste

Za ta Porsche ni niti na novo kazen. Recept je preprost in dokazano. V GT2 RS je o tem veliko zmogljivost, nizko težo in fine tuning. Osnove izgradnje športnega avtomobila, tako rekoč. Kljub temu pa ta avto komaj čuti po Schwabinger Flanier-911th Ker so inženirji razvili v vsakdanjem življenju izzivi GT2 RS in veliko poti.

V miami modra Porsche 911 GT2 RS na avtocesti: Spet deluje v redu in lahko vodijo za vse njegove veljavnosti V miami modri Porsche 911 GT2 RS na avtocesti: Spet deluje v redu in kljub vsem njegov morda teči Vir: Porsche To ne pomeni, da ne deluje v mestu, na avtocesti ali cesti 911th Dolžnost uspe celo presenetljivo dobro - kljub čvrstejši stopnjo spomladi, pol madežev in kletko v zadnjem delu. Ampak to nima nobene udobje. Zavorne ploščice zbadanje slišali na keramičnih ploščic, pnevmatika drobovja asfalt iz manjših kamnov. Prasketanje in ropot pred komaj izoliranih pločevinastih in plastičnih delov. brni in Pihanje izza turbo Boxer, kot da sedi poleg vas.

Ne, GT2 RS ni dnevni voznik pri športnih objektih, kjer se govori lepe stvari na 180. Ker ste že buči. Na srečo, da ni avtomobil, v katerem želite govoriti na tej stopnji. Govorimo zapusti to kazen. Pravi, kaj se dogaja: Ali se polni pritisk uporabiti, ko gre moč. In ko je oprijem loči.

"Karkoli drugega kot gechipter Turbo"

To se zgodi, za gotovo, če dovolite, da rip. Preozka zavira v zameno prezgodaj v plinu, tudi zadnja drsna vstran. Ni čudno: V KS se srečujejo s pogonom na zadnja kolesa je 911 GT2 RS 700. To je ta Porsche, rojen leta 2017, da ne bo Downey iz vplivu 911 turbo v 1980. Ampak še enkrat: Sedem sto konjskih moči na zadnjo os! To naj bi le zelo dozira pogon šale normalne nadarjenih voznikov.

3,8-litrski boxer od GT2, temelji na trenutni top model. Vendar pa je vodja serija Andreas Preuninger poudaril: ". To je vse prej kot gechipter Turbo" Šele z novo programsko opremo, ta predstava ne bo pustil uresničiti.

Porsche nameščena nova bate in večji VTG turbopolnilnik. Poleg tega je bil revidiran Ansaugktrakt in Wasseraufspritzung za zraka. Tlak polnilnega povečala s 1,3 (911 Turbo S) do 1,55 bar (GT2 RS). 3,8-litrski bokser v Porsche 911 GT2 RS: 700 KM, 750 Nm navora 3,8-litrski bokser v Porsche 911 GT2 RS: 700 KM, 750 Nm vira navora: Porsche

Kljub velikim turbo in urejeno tlak: šestvaljni v njeno delovanje GT2 razvil linearno. Med dvema in pol in štiri in pol tisoč vrtljajev bije največji navor 750 Nm v prenosu. Po tem pa se njegova moč zmanjša težko. Boksar vrti živahno do 7.200 potovanjih. Teoretično bi se avto vozi 360 km / h hitro. Porsche ureja s pri 340 stvari. Za pnevmatike.

Lahka konstrukcija in aerodinamika v 911 GT2 RS

V Michelin Semi madeži pravilno držati, če so na temperaturo. GT2 potrebujejo te pnevmatike, zato, ker bi se vsi Straßenpneu preobremenjeni s svojo močjo. Kljub temu, da deluje komaj: ESP lučka utripa, tudi v tretji prestavi, kljub omejenim zdrsom in 325er- širino. Porsche melodije za pomočnike, ampak navzdol, tako da jih opravljajo previdno in ni moteč.

Vsa kolesa stojijo med razvojem vprašanje. Kot učinkovito sredstvo, da bi veliko moči na cesto. Porsche je odločilo proti pogonska gred in s tem manjšo težo. 50 kilogramov prihrani to razlago. Več kilogramov predstavljali v telo, kolesa, okna in notranjost. Kljub kletkah prilagodljivimi blažilniki in zadnjo osjo v GT2 RS tehta 1470 kg, idealno. 911 GT3 RS (pre-facelift) tehta samo en talent manj.

Res super GT2 RS bo, vendar le po svojem glasu. Porsche je tog ležaj, ki res, da vsak kamenček v erspürbar volana. Ki je sama po sebi meri z Elfer standardno veliko natančnostjo in odlično povratno informacijo. lahko hitro voziti s takim avtom sploh. zato strokovnjaki podreti rekord.

911 GT2 RS prepognjeni Nürburgring Nordschleife v 6: 43,7 minut 911 GT2 RS prepognjeni Nürburgring Nordschleife v 6: 43,7 minut Vir: Porsche

Zaključek

V GT2 RS ni avto za smetano trgovini ledu, ampak eden za dirkalne steze - in morda tudi za poti tja. Za vsak dan se GT2 RS je preveč surov, prekratek, preveč glasen. Njegova zavore oprijem šele, ko so vroča. In hladne pnevmatike ne sme poslušati.

Torej nekaj kompromisov običajno ne šteje kazen danes. In to je tisto, kar naredi to tako velik. Če ga vozi strmo, je razvidno, zadnji del njegove rdeče-vroče človeka Kats z odprto izpušnega ventila. In on je zabaven že na avtoceste in avtoceste. Ves svoj potencial, pa kaže na to izjemno Porsche samo na dirkališču.

Tehnični Porsche 911 GT2 RS

 • Pogon: 3,8-litrski šestvaljni, dve VTG turbopolnilniki
 • Moč: 700 KM (515 kW) pri 7000 vrt / min
 • Navor: 750 Nm pri 2500 do 4500 vrt / min
 • Menjalnik: 7-stopenjski z dvojno sklopko
 • 0 - 100 km / h 2,8 y
 • 0-200 km / h 8,3 s
 • Najvišja hitrost 340 km / h (omejeno)
 • Poraba: 11,8 l / 100 km (NEDC)
 • Dolžina: 4,549 m
 • Širina: 1,880 m
 • Višina: 1,297 m
 • Medosna razdalja: 2453 m
 • masa praznega vozila: 1.545 kg (standard EU, vključno z voznikom in tekočin.)
 • Prtljažnika: 115 l
 • Osnovna cena Porsche GT2 RS: od 285,220 evrov

Od zdaj naprej, bomo poslali naše najboljše novice enkrat na dan preko WhatsApp in INSTA. Sliši se dobro? Potem preberite tukaj, kako se lahko registrirate. To traja samo 2 minuti.