Toyota Hilux 2016: Vožnja poročilo, test in tehnični podatki – Hilux ima sloves, da podpre

Ker je 48 let, Toyota gradi pick-up Hilux, ki je zdaj osma generacija prihaja v Evropo, da še naprej legendo neuničljiv vsestranski. Lahko ti?

Leto in pol po začetku osmega Toyota Hilux septembra končno prihaja v Evropo. Drugi trgi so bili preprosto bolj pomembno. Uspelo nam je, da se premaknete eno od prve nova leva pogon Hilux v Južni AfrikiLeto in pol po začetku osmega Toyota Hilux septembra končno prihaja v Evropo. Drugi trgi so bili preprosto bolj pomembno. Uspelo nam je, da se premaknete eno od prve nova leva pogon Hilux v Južni Afriki Vir: Jens Koch za Toyoto

Windhoek / Namibija - Toyota Hilux je pogosto najavili kot praktično neuničljiva. tovornjak pickup srednje velikosti od Toyota, pravi razvijalec Hiroki Nakajima, je bila zgrajena za Wilder okoljih kot Evropi. Uveden je bil leta 1968 kot lahkega gospodarskega vozila, in je od takrat zgradil skupaj osem generacij Hilux, žal, mobilizirali ne le kmetom, gozdarske delavce ali dejavnosti vrtcev.

Njegova stabilnost je Toyota Hilux zgodaj Vozilo izbira za Rebels, piratov in vojske po vsem svetu. Vojna med Libijo in Čadom (1986-1987) je bil eden imenuje "Toyota vojna" v zgodbi. Afganistan, Nikaragva, Somalija, Etiopija, Irak in Sirija nazadnje - Toyotin lažje pick-up, okreten, hitro in težko, je zahtevala vojaške opreme v vseh težavah mestu.

Na srečo obstajajo tudi mirne uporabniki kot dobrodelne organizacije, ekspedicijo ekip in navadnih ljudi, ki živijo izven ausentwickelter prometnih sistemov. prodajajo, saj Toyota 1968th okoli 18 milijonov izvodov

Ugled neuničljiv

MOTOR-TALK urednik Björn Tolksdorf z novim Toyota Hilux urednik MOTOR-TALK Björn Tolksdorf z novim Toyota Hilux Vir: Jens Koch za Toyoto

Kaj lahko prenese ta avto, britanski show "Top Gear" 2006, merjeno s pomežiknil. V dveh epizod, ekipa Jeremy Clarkson vodil poskušali dobiti 18-year-old Hilux z 300.000 kilometrov na uro zlomil.

Šli so tako ob drevo, pokopan avto v morju, ga zažgali in več. Ampak s pomočjo nekaj olja in ključem Toyota skočil vedno znova.

Nazaj na danes: Proizvedena v Južni Afriki osmo generacijo Hilux je septembra 2016 končno v Evropi. V drugih delih sveta se že prodajajo desno pogon. In ona ima sloves, da podpre.

Na osnovno načelo se ni spremenilo. Telo z eno, dodatno ali dvojno kabino stoji na lestvi okvir visoko nad cesto, s pogonom na zadnja kolesa in nakladalne površine. Dolžina je odvisna od strukture kabine. Pogon na vsa kolesa je na voljo kot opcija.

Novi Hilux, pravi gospod Nakajima, je eden celo razvila svoj legendarni robustnost, s toga in večjo maso vodilno ogrodje kot tudi 120 dodatnih varilne točke. S ključavnico štirikolesni pogon z dodatno znižanje poveča zmogljivost terenski.

Več udobja in več tehnologije

Na trend SUV je imela Toyota odzvati, ker je (ne čisto) novo luč SUV kopati tradicionalnih pick-up nekaj kupcev. Zato je bila nova Hilux udobnejše in varnejše. Ampak ne, da je za Hilux? kot ustrezno izolacijo, ohranja hrupa novo razviti 2,4-litrski dizelski motor (150 KM) v veljavi od notranjosti stran. Udobnost vožnje mehkega prilagojeni "Comfort" različica je izjemen za pogon na zadnja kolesa s togo premo in listne vzmeti zadaj.

-Kamero, ki temelji s sistemom Toyota "Varnost Sense" z menjavo voznega pasu ustaviti, zaviranja v sili sistemov in prometnih znakov priznavanja je eno, pa lahko storijo le malo v regijah, kot so južni Afriki. Tlakovane ceste, tudi s sledovi, da niso skoraj nikjer. Imajo vozila naprej vrteti veliko prahu v zraku, fotoaparat vseeno vidi nič.

Poleg tega, kjer je elektronika, lahko elektronika prekinil. Sistem start-stop (400 evrov), v puščavi, ni samo absurdno, da je prav. Dobrodelne prekletstvo že več kot električni pomik stekel, slišimo. Stavba Toyota iz "Duty 4x4" različico standard. Za evropski trg, vsaj kadar je najbližji pooblaščeni servisni center ni daleč.

Sodobna elektronika, lepo in prav - ampak za uporabo v prašnih pobočja v Namibiji, fotoaparat, ki temelji na Sodobna elektronika, lepo in prav - ampak za uporabo v prašnih pobočja v Namibiji, fotoaparat, ki temelji na "varnost Sense"Komponente ni veliko Vir: Jens Koch za Toyoto

Velik dizel iz leta 2017

Pri bi države, kot sta Namibija biti Rezervoar 80-litrski Evropska Hilux niti zapolniti obotavljanja. Gorivo lokalno vsebuje veliko žvepla in lahko poškoduje občutljive nadzor emisij Euro 6. Naša poraba na puščavskih pobočjih, pesek in grušč: okoli 11 litrov na 100 kilometrov, v okviru teh okoliščinah povsem ustrezna. Poraba goriva (6,8 l / 100 km) ali ne.

Pri prehodu na vsa kolesa delovanja sil so jasno slišni na sprednjo os. Velik Hilux odlepi ceste povsod dobro - dokler ima dovolj prostora in pregled za voznika in živčni rezerve. Pomoč pri speljevanju, zmanjšanje in zaklepanje so na voljo v vseh-kolo-Hilux na krovu in olajša manevriranje med skalami in luknje v tleh.

Občasno smo želeli še več navora. To je Toyota od leta 2017 do 2,8-litrski dizel iz Land Cruiser ponudba. Ni povsem prepričljiv: Če želite hitro preklopite v nižjo prestavo na pobočju in ne pozna njegove premik skladbe med spanjem, včasih konča v obratnem vrstnem redu. S hitro Aisin šeststopenjski avtomatski ne more zgoditi. Tudi sicer pa je najbolj udobna izbira, ampak vozi se bo cena v Nemčiji vsaj 38,270 evrov.

Zaključek: Hilux je še vedno Hilux. 20 let je nov in debelejše vodilno ogrodje vsaj pravi Toyota - Tudi v džungli ali v puščavi. Z vse na voljo v naših prve svetovne elektronike v pick-up je dobra tudi način življenja vozilo. Vsakdo, ki želi, da bi ga uporabili humano, vendar vas prosimo za miroljubne namene, vendar sega za opremo, "dajatve" in opušča vzvratno kamero, zaslonom na dotik ali avtomatsko klimatsko napravo. Potem lahko izberete na soncu sušeni Baobab lesa iz puščave s to pick-up v vsakem trenutku. Kot vedno.

Toyota Hilux Tehnični podatki

Najenostavnejši

 • Motor: 2,4 L štirivaljni dizel
 • Moč 150 KM (110 kW)
 • Navor: 400 Nm b. 1600-2000 U / min
 • uporabo šeststopenjski: menjalnik
 • 0-100 km / h: 13,2 sek
 • Največja hitrost: 175 km / h
 • Poraba: 6,8 l / 100 km
 • CO2: 178 g / km
 • Dolžina: 5,33 m
 • Širina: 1,80 m
 • Višina: 1,795 m
 • Medosna razdalja: 3085 m
 • Praznega teža: 1.700 kg
 • Vlečna zmogljivost: 3.200 kg
 • Ena postelja tovornjak Cab: 2,3 m x 1,645 m
 • Dodatna tovornjak Cab ležišče: 1,81 m x 1,645 m
 • Zakonska tovornjak Cab postelja: 1.525 m x 1,645 m
 • Osnovna cena: 24.590 EUR
 • Odpiranje trga: september 2016

avtomatski & štirikolesni

 • Menjalnik: šeststopenjski pretvornik avtomatsko navora
 • 0-100 km / h: 12,8 sek
 • Največja hitrost: 170 km / h
 • Poraba: 7,8 l / 100 km (. 7,2 m Start / Stop)
 • CO2: 204 g / km (189 m start / stop.)
 • Praznega teža: 2.095 kg
 • Osnovna cena: 38.270 EUR
 • Mart Začetek: september 2016
Na terenu znižanja, preklapljati pregrade kot tudi Bergan- in Hill Descent Control pomoč pri manevriranju Na terenu znižanja, preklapljati pregrade kot tudi Bergan- in Hill Descent Control pomoč pri manevriranjuLike this post? Please share to your friends: