Prednosti in slabosti runflat pnevmatik

Run-flat pnevmatike se kljub morebitni izgubi zraka

 

Zabojnik med vožnjo je nočna mora za mnoge voznike. "Na srečo, redko pride do takih incidentov," je dejal strokovnjak ÖAMTC pnevmatike Friedrich Eppel. "Če pride do nesreče, kot" bum ", tako imenovani" vodijo-flat pnevmatike "ublažitev posledic bistvenega pomena." Runflat pomeni, da je zmožnost tek ohraniti kljub popolni deflacije. Okrepljena stranske stene pnevmatike omogočajo "airless" vožnjo vsaj 80 km pri najvišji hitrosti 80 km / h. Da, da bi bilo predvsem v najbližjo delavnico.

 

Prej run-flat pnevmatike so bile samo za te modele vozil. Z najnovejšim razvojem začeli ponujati okrepljene pnevmatike za vsa druga vozila. Preizkušena v okviru tega preizkusa na VW Golf "povpraševanja pnevmatike nadomestnih" v dimenziji 225/45 R17 91 W Bridgestone so zgled.

 

Cena:

 

Run-flat različice so včasih dražja od konvencionalnih pnevmatik. "To bi lahko privedlo do potrošnikov vozila, ki prihajajo s standardno run-flat poletne pnevmatike, opremljena z običajnimi zimskimi pnevmatikami in brez varnostne koristi pnevmatik run-flat v zimskih mesecih. Problematično, saj ti avtomobili imajo ponavadi ne drug sistem luknjice na krovu in je tako lahko pride v primeru okvare v kritičnih situacijah, "pojasnjuje ÖAMTC strokovnjak. "Upati je, da je pri višjih prisotnosti na trgu na run-flat različicah razliko v ceni majhna, zato se poveča sprejemljivosti."

 

Več o testiranih izdelkov in vseh testih ÖAMTC je na voljo na povezavi: run-flat pnevmatike v primerjavi ÖAMTC - rezultati podrobno: http://autoleben.wordpress.com/.../

 

 

In kaj misliš pnevmatik?Like this post? Please share to your friends: