Τα λογότυπα των κατασκευαστών αυτοκινήτων και τη σημασία τους: Μέρος 1 – Η σημασία των λογοτύπων αυτοκινήτου

Ηθοποιοί, διαμάντια, άλμα αλόγων: Τα λογότυπα των κατασκευαστών αυτοκινήτων φαίνεται εύκολο - μερικές φορές πει μια περίπλοκη ιστορία. Εξηγούμε τα πιο ενδιαφέροντα.

Τι σημαίνουν τα σύμβολα των κατασκευαστών σημαίνει: Έχουμε εξηγήσει την έννοια του διάσημου λογότυπα αυτοκινήτωνΤι σημαίνουν τα σύμβολα των κατασκευαστών σημαίνει: Έχουμε εξηγήσει την έννοια του διάσημου λογότυπα αυτοκινήτων Πηγή: Modestas Urbonas μέσω Unsplash.com (CC 3.0) και κατασκευαστές

Κάντε κλικ εδώ για το δεύτερο μέρος του λογότυπου αυτοκινήτου ιστορίας μας.

Βερολίνο - Ένα άλογο άλμα, γιατί η έννοια είναι ακόμα στην κουκούλα. Δύναμη, ταχύτητα και χάρη ενσωματώνει το έμβλημα της Ferrari και της Porsche - που ταιριάζει τις δύο μάρκες. Αλλά αυτό που πραγματικά τα τρία διαμάντια στη Mitsubishi ουρά σημαίνει; Σε δύο άρθρα που εξηγούν την έννοια του διάσημου λογότυπα αυτοκινήτων - και τι Ferrari και Porsche συνδέεται πραγματικά με το άλογο. Μέρος πρώτο: Από το Άλφα έως McLaren.

Alfa Romeo: Το λογότυπο της μάρκας δεν έχει αλλάξει από 1.972 έως 2.015 Alfa Romeo: Το λογότυπο της μάρκας δεν έχει αλλάξει 1972-2015 Πηγή: Alfa Romeo

Alfa Romeo - Το φίδι και το παιδί

Πολλοί θεωρούν ότι είναι αρκετά δύσκολο να προσδιοριστούν τα συστατικά του εμβλήματος της Alfa Romeo σωστά. το φίδι καταπίνει ένα σπαθί ή τρώμε ένα κόκκινο φόρμα; Και τι να ευχαριστήσουν την αγγλική σημαία αριστερά να κάνει με αυτό;

Εδώ είναι η απάντηση: Σύνολο δείχνει το λογότυπο της Alfa το έμβλημα της πόλης του Μιλάνου (Αριστερά) και η Visconti (Δεξιά), ο οποίος κυβέρνησε εκεί πολύ καιρό. Το οικόσημο του Μιλάνου παρουσιάζει στα χρώματα των πολιτών (κόκκινο) και των αγροτών (λευκό) το σταυρό του Χριστού. Έννοια και Καταγωγή η Visconti κάλυψη των όπλων είναι αμφισβητείται. Ωστόσο, είναι συνήθως θεωρείται ότι το φίδι οι άνθρωποι - πολλοί μιλούν και για ένα παιδί - δεν τρώει, αλλά γεννά.

Κατά την ίδρυση, το 1910 η Alfa Romeo πήρε το λογότυπο του πατρίδα. Από το 1972-2015 δεν έγιναν αλλαγές σε αυτό. Μόνο με τη νέα Giulia, το λογότυπο εκσυγχρονίστηκε.

Τα τέσσερα δαχτυλίδια της Audi λογότυπο εξακολουθούν να ισχύουν για τις τέσσερις μάρκες Τα τέσσερα δαχτυλίδια της Audi λογότυπο εξακολουθούν να ισχύουν για τις τέσσερις μάρκες "auto Ένωσης": DKW, Wanderer, Horch και η Audi Πηγή: Audi

Audi - τέσσερα δαχτυλίδια, τέσσερις μάρκες

Η σημασία αυτού του λογότυπου είναι μέρος της γερμανικής Οι φίλοι αυτοκινήτου της βασικής γνώσης: Τα τέσσερα δαχτυλίδια της Audi λογότυπο αντιπροσωπεύουν το τέσσερις μάρκες αυτοκινήτων Horch, DKW, Wanderer και η Audi. Τον Ιούνιο του 1932, η μάρκα έγινε η auto Ένωσης μαζί.

Μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, η Ανατολική Γερμανία τμήμα της Ένωσης «αυτοκίνητο Sachsenring λειτουργεί Zwickau VEB» ήταν τελικά και έχτισε το Trabant. Η Δυτικής Γερμανίας μέρος ήταν αγόρασε η Volkswagen το 1964, συγχωνεύθηκε το 1969 με την NSU AG και συμβάλλει, όπως η Audi AG και σήμερα τα τέσσερα δαχτυλίδια της Auto Union.

BMW - Λευκό-μπλε ή μπλε και άσπρο;

Πολλοί μιλούν για BMW έλικα, αλλά υπήρχε μόνο στη διαφήμιση. Σε ένα ενημερωτικό δελτίο για έναν κινητήρα αεροσκάφους από το 1919 μετατράπηκε BMW-powered τροφοδοτείται από μια έλικα και ζωγράφισε το λευκό-μπλε λογότυπο της Bayerische Motoren Werke. 1923 ήταν η πρώτη φορά σε ένα όχημα, η μοτοσικλέτα «R32», χρησιμοποιηθεί. Παρ 'όλα αυτά, υπήρχε το λογότυπο ίδια ήδη από το 1917. Ο μύθος έλικα καλλιεργήθηκε μέχρι το τέλος της δεκαετίας του '20 από την BMW.

Ο μύθος της έλικας BMW δεν ήταν μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του '20. Το λογότυπο είχε προηγουμένως Ο μύθος της έλικας BMW δεν ήταν μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του '20. Το λογότυπο είχε προηγουμένως Πηγή: BMW Το αληθινό νόημα; Μια προσωρινή λύση: ιδιωτική εταιρεία ήταν η χρήση του Έμβλημα της Βαυαρίας, συμπεριλαμβανομένων σημαία του, απαγόρευσε. Bayerische Motoren Werke ήθελε να χρησιμοποιήσει τα χρώματα έτσι κι αλλιώς και απλά γύρισε. Από λευκό-μπλε ήταν το μπλε και το άσπρο. Σαφής, έτσι δεν είναι;

Citroën - Gear ήταν η αρχή

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν μόνο δύο άγκιστρα, αλλά πίσω από αυτούς είναι μια μεγάλη ιστορία. Μέχρι σήμερα, η διπλή ανάκληση γωνία Τα πρώτα προϊόντα από τον επιχειρηματία André Citroën. Για πριν τα αυτοκίνητα έχτισε κιβώτιο ταχυτήτων. Ένα από τα πιο διάσημα ήταν το Διπλό-V ταχυτήτων, του δόντια τέλος, Πρότυπο για το έμβλημα η μάρκα του αυτοκινήτου ήταν. Gears of Citroën ήταν παρεμπιπτόντως χρησιμοποιούνται επίσης στη μονάδα ελέγχου του Τιτανικού, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Ferrari - Σε στρατιωτική παράδοση

Ferrari υπερασπίζεται την «Cavallino Rampante» (οι εκτροφή αλόγων) με το θάνατο. Ποιος να το αντιγράψει, να μπει σε μπελάδες. Αυτό ταιριάζει με την στρατιωτική προέλευση του συμβόλου.

Enzo Ferrari πήρε το θυρεό με το ανορθωμένο άλογο από τη μητέρα ενός ιταλικού πιλότος Enzo Ferrari πήρε το θυρεό με το ανορθωμένο άλογο από τη μητέρα ενός ιταλικού πιλότος Πηγή: Ferrari Enzo Ferrari περιγράφεται ως ο ίδιος, του δόθηκε άδεια να χρησιμοποιήσει το οικόσημο από την Contessa Paolina Biancoli, η μητέρα του Baron Francesco Baracca. Ποιος είχε ως ιταλική Kampfflieger ζωγραφίζουν για τα αεροπλάνα της μοίρας του, κατά τη διάρκεια του Α Παγκοσμίου Πολέμου και έγινε ένα λαϊκό ήρωα.

Επίσης, η μονάδα του αδελφού του Enzo Dino, που έπεσαν στον πόλεμο, φόρεσε αυτό το άλογο. Enzo εκμεταλλεύτηκαν με το κίτρινο χρώμα της γενέτειράς του Μόντενα από τότε τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της Scuderia Ferrari. Η συνέχεια οδήγησε, αλλά με Alfa αγωνιστικά αυτοκίνητα και έτσι προσγειώθηκε το Ferrari Shield 1932 για πρώτη φορά σε μια Alfa Romeo 8C 2300 χιλιοστά.

Lamborghini - το ζώδιο του Ταύρου

Αυτό που ακτινοβολεί περισσότερη δύναμη από ό, τι ένα άλογο εκτροφής; Ένας ταύρος ρουθούνισμα, για παράδειγμα. Ωστόσο, η θρυλική διαμάχη μεταξύ του Enzo Ferrari και Ferruccio Lamborghini δεν ήταν η αιτία για την επιλογή της Lambo-εραλδικά ζώων.

Για Automobili Lamborghini Ferruccio επέλεξε σύμφωνα με τους ισχυρισμούς «Murcielago»: Ένας ταύρος, ο οποίος επέζησε μια ταυρομαχία το 1879 και χάρη. Με την ευκαιρία, η επιλογή αυτή συνδυάζεται επίσης ζώδιο του.

Επισήμως, το ακτινίδιο ήταν το Swoosh - αλλά φαίνεται να έχει η χορηγία Marlboro έπαιξαν επίσης ρόλο. Σημείωση Σχήμα 3 και 4 Επισήμως, το ακτινίδιο ήταν το Swoosh - αλλά φαίνεται να έχει η χορηγία Marlboro έπαιξαν επίσης ρόλο. Σημείωση Τα Σχήματα 3 και 4 Πηγή: McLaren

McLaren - Το ακτινίδιο και τα τσιγάρα

Τα ζώα είναι μια μεγάλη πηγή έμπνευσης για τους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Στη McLaren είναι - τουλάχιστον επίσημα - το αντίθετο. Το κόκκινο «swoosh», όπως είναι γνωστός στους οπαδούς, πίσω στο πρώτο λογότυπο της ομάδας αγώνα του Bruce McLaren. Ο Νεοζηλανδός ήταν, τόσο το λογότυπο της έδειξε ένα ακτινίδιο.

Το σημερινό λογότυπο είναι να είναι «ιδιαίτερα εξελιγμένο» μορφή μικρών πουλιών. Πολύ σαφές, ωστόσο, πολλοί φαίνεται να Η περαιτέρω ανάπτυξη του σχεδιασμού Marlboro, κοσμήσει τις McLaren αγωνιστικά αυτοκίνητα στη δεκαετία του '70 και του '80.

Κάντε κλικ εδώ για το δεύτερο μέρος του λογότυπου αυτοκινήτου ιστορίας μας.Like this post? Please share to your friends: