Mazda6 2016 vs. Mazda6 2017: Έτος μοντέλου σε σχέση – μια συνάντηση με το αντίο Mazda6

Λίφτινγκ κάθε τέσσερα χρόνια; Όχι στο Mazda. Αντ 'αυτού, υπάρχει συχνά κάτι νέο. Συγκρίναμε το Mazda6 το 2017 με το χρόνο tester μας. Για να πω αντίο!

Mazda6 2016 vs. Mazda6 2017: Συγκρίνοντας το έτος μοντέλου πέφτει με την πρώτη ματιά καθαρά εξωτερικά καμία αλλαγήMazda6 2016 vs. Mazda6 2017: Συγκρίνοντας το έτος μοντέλου πέφτει με την πρώτη ματιά καθαρά εξωτερικά καμία αλλαγή Πηγή: MOTOR-TALK

  • Ελαφρώς εκσυγχρονισμένη Mazda6 για το 2017
  • Εξωτερικά, το 6 αλλάζει δύσκολα
  • συστήματα Εξελιγμένα βοήθεια
  • Λογικές τιμές στην κατηγορία σύγκριση

Βερολίνο - Ένας πάει, έρχεται ένα άλλο. Ή το έκανε, αλλά μόνο για λίγο. ελεγκτής της ζωής μας, το Mazda6 σε καπνιστή μεταλλικό μπλε, θα εκδοθεί μετά από 16 μήνες. 57.000 χιλιομέτρων, που μας έχει και κάποια MOTOR-ομιλητής συνοδεύονται. Με 62.192 χιλιόμετρα στο κοντέρ, πήγε πίσω στο Mazda. Στο σύνολο των ιδιοτήτων του που συνήθως βγήκε καλά.

Mazda καλεί το χαρακτηριστικό κόκκινο ρουμπινί μεταλλική, tester μας ήταν μόνιμο μπλε-γκρι μεταλλική λάκα Mazda καλεί το χαρακτηριστικό κόκκινο ρουμπινί κόκκινο μεταλλικό, δοκιμαστής μας ήταν μόνιμο μπλε-γκρι μεταλλικό λακαρισμένο Πηγή: MOTOR-TALK Πολλοί οδηγοί παραπονέθηκαν για την κακή ορατότητα. Και δικαίως. Ειδικά μέσα από το πίσω παράθυρο φαίνεται λίγο. Είναι μικρό, τα πίσω προσκέφαλα και το δίχτυ αποσκευών μειώνουν το οπτικό πεδίο εκτός. Παρ 'όλα αυτά η θέα ώμο όταν στρίβουν δεξιά λειτουργεί σωστά.

Αν και υπάρχουν μεγαλύτερα μοντέλα στην κατηγορία, δεν υπήρχε πρόβλημα λόγω του χώρου. Για την τετραμελή οικογένεια στην Κορσική, με τέσσερις νεαρούς άνδρες στο κάμπινγκ διακοπών στη Νορβηγία ή βοηθοί κήπο για μάζες φύλλωμα πτώσης - την επαρκή χωρητικότητα για αποσκευές Mazda6 προσφέρει. Το ισχυρό πετρελαιοκινητήρα (175 hp) όλες οι άρεσε δοκιμαστές με υπέρτατη δύναμη έλξης της, οι βοηθοί (ειδικά το Abstandstempomat) έχουν επαινεθεί για μακρινά ταξίδια.

Δεν τον κάνει ευτυχισμένο να σχεδιάσετε. Αλλά υπήρχε παρηγοριά. Τουλάχιστον για δύο εβδομάδες. Μια Mazda6 στο Mazda Κόκκινο μόλις τον αντικατέστησε. Χρησιμοποιώντας την ίδια μηχανή diesel 2.2-λίτρων κάτω από την κουκούλα, καθώς και των συνδυασμένων. αλλά: Για το νέο έτος μοντέλου 2017α Και με τετρακίνηση αντί κίνηση στους εμπρός τροχούς, με αυτόματη και όχι χειροκίνητη μετάδοση της κίνησης.

Mazda έχει κάνει κάτι για το έτος μοντέλου. Όχι τόσο ως ένα λίφτινγκ, αλλά περισσότερο από το χρόνο συνηθισμένο. Είτε η μικρή προσπάθεια κάνει μια μεγάλη διαφορά, μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Η πίσω πόρτα ανοίγει διάπλατα και να ρίξει το κάλυμμα του χώρου αποσκευών με. Καλή λύση, αν δεν έχετε να επεκτείνει την τυφλή Η πίσω πόρτα ανοίγει διάπλατα και να ρίξει το κάλυμμα του χώρου αποσκευών με. Καλή λύση, αν δεν έχετε την τυφλή επεκτείνει Πηγή: MOTOR-TALK

Σώμα / χώρου: Παλιό κρασί σε παλιά μπουκάλια

Κανείς δεν βλέπει. Όχι στην πρώτη ούτε στη δεύτερη ματιά. Η τρίτη ματιά αποκαλύπτει: Mazda έχει το Καθρέπτες άλλαξε με το μοντέλο 2017. Ήταν ένα κομμάτι υψηλότερο και ελαφρώς στενότερο, οι δείκτες μπάντες εκεί ήταν ευρύτερη. Προβολείς, πίσω φώτα, προφυλακτήρες και λαβές θυρών μπορεί Mazda αμετάβλητες.

Ο χώρος στο πίσω κάθισμα είναι αξιοπρεπές, αλλά όχι σε Skoda Superb επίπεδο. Ο κορμός έχει χωρητικότητα σύμφωνα με το πρότυπο 522 λίτρα, με πίσω κάθισμα διπλωμένο μέχρι 1.664 λίτρα. Μένει με αυτόν τον τρόπο, λογική. Επίσης στο κάλυμμα του κορμού και το διαχωριστικό δίχτυ μεταξύ επιβατών και χώρο αποσκευών Mazda δεν αλλάζει. Από την ωραία αφενός επειδή το πτερύγιο τραβά την τυφλή άμεσα προς τα πάνω μακριά και κρέμονται Περιττό ως επί το πλείστον. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να πάρετε στο δρόμο προβλήματα, αν πρέπει να το επεκτείνει. Ο σχεδιασμός στην πραγματικότητα είναι αρκετά περίπλοκη και ενοχλητικά. Για το σκοπό αυτό μπορείτε να πιέτα τα καλύμματα κάτω από το ψεύτικο πάτο.

Εσωτερικό: Λίγο περισσότερα ψηφιακά

Για το νέο έτος μοντέλου είναι Mazda νέα κουμπιά στο τιμόνι και μια οθόνη LCD πάνω στο ταμπλό. Αντικαθιστά το δικαίωμα γύρο όργανο και εμφανίζει δείκτη καυσίμου, το εύρος, τις πληροφορίες του υπολογιστή ταξιδιού ή βοήθεια σε γραφικά. Μια μικρή αλλαγή που φέρνει λίγο περισσότερο τον εκσυγχρονισμό και την εικόνα μέσα στο πιλοτήριο. Αλλά θα έπρεπε να έχουν μια ψηφιακή φετίχ στο λόγο για να φτάσει για το έτος μοντέλου 2017α

Η βασική καινοτομία στο εσωτερικό του Mazda6: Η οθόνη LCD γύρο στο ταμπλό Η βασική καινοτομία στο εσωτερικό του Mazda6: Η οθόνη LCD γύρο στο ταμπλό Πηγή: MOTOR-TALK Το Head-up Display δείχνει τώρα περισσότερες πληροφορίες σχετικά, στο χρώμα. Θα θέλαμε ένα «πραγματικό» σύστημα με οθόνη στο παρμπρίζ αντί για το μικρό επιπλέον δίσκο. Επίσης, επειδή η συνεδρίαση κάπως αρνητική. Όταν σταγόνες βροχής παρεμβαίνουν με την αναγνωσιμότητα στο κάτω μέρος του παρμπρίζ. Η αλλαγή του συστήματος είναι πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής συνήθως ένα λίφτινγκ, θα πρέπει πιθανότατα να περιμένουμε για την επόμενη γενιά.

Κουμπιά, διακόπτες και τα κουμπιά στην κεντρική κονσόλα είναι το ίδιο. Τα υλικά δεν θα αλλάξει Mazda επίσης. Σε γενικές γραμμές, το εσωτερικό φαίνεται καλό, η επεξεργασία φαίνεται στερεό που ενοχλεί πολλούς συνδέσμους και υλικό άλματα λίγο σαφήνεια. Στο θερμαινόμενο τιμόνι Mazda knausert δυστυχώς. Το στεφάνι είναι ευρέως ζεστό μόνο 15 στις 9 το πρωί, πάνω και κάτω μένει κρύο. Μετά από όλα: ο χρόνος δοκιμής μας δεν είχε θέρμανση του τιμονιού, η Mazda δεν έχει το επιπλέον διαθέσιμο.

Infotainment: Δεν είναι πλέον ο νεότερος

Σε 6 τίποτα καινούργιο. Η οθόνη του συστήματος infotainment ήταν ελαφρώς πιο έντονη για την λειτουργικότητα παραμένει αμετάβλητη. Η λειτουργία μέσω περιστροφικού ελέγχου πάτημα ενός κουμπιού είναι εύκολη, η δομή του μενού είναι εύκολο να καταλάβει. Για να μετακινηθείτε μέσα σε υπομενού οθόνες, αλλά έχετε μια επιπλέον ώθηση ήθελα ποτέ να μπορέσετε να γυρίσει στην επόμενη οθόνη.

Τέλεια τοποθετείται, το χειριστήριο έντασης στο κέντρο της σήραγγας. Όταν περιστασιακή κρουαζιέρες στην εθνική οδό, με τον αριστερό αγκώνα στο κέντρο πίσω, είναι απλώς εφικτός του αντίχειρα και το δείκτη. Ο συνοδηγός έρχεται από καλά. Ο ήχος του στερεοφωνικού είναι μια χαρά, αλλά audiophile θαύμα δεν θα πρέπει να αναμένεται από το σύστημα Bose με 11 ηχεία (στάνταρ στο Sport Line). Στις υψηλότερες ταχύτητες, τον αέρα και θορύβου κύλισης αμαυρώσει την εμπειρία ακρόασης. Για 120, 130 km / h και το Mazda6 παραμένει ήρεμη.

Η γκρίζα μας συνόδευσε για περισσότερα από 57.000 χιλιόμετρα Red ήταν για δύο εβδομάδες εκεί και αποφοίτησε τουλάχιστον μερικά 1.300 χιλιόμετρα Η γκρίζα μας συνόδευσε για περισσότερα από 57.000 χιλιόμετρα Red ήταν για δύο εβδομάδες εκεί και αποφοίτησε τουλάχιστον κάποια 1.300 χιλιόμετρα Πηγή: MOTOR-TALK

Συστήματα υποβοήθησης: βελτίωση Αναλυτικά

Συνεχής και βραχυπρόθεσμα tester ήρθε με όλα αυτά τα προσκλητήρια Mazda του σύγχρονου οδηγού. Ο Αθλητικός εξοπλισμός-Line παίρνει το μεγαλύτερο μέρος του ήδη με: Έτσι, το Mazda6 διατηρεί το κομμάτι, προειδοποιεί τους κουρασμένους οδηγός φρενάρει στην κίνηση της πόλης σε μια επικείμενη σύγκρουση αναγνωρίζει αυτόματα τα σήματα οδικής κυκλοφορίας και προειδοποιεί όταν κάνετε όπισθεν από χώρους στάθμευσης μπροστά από το σταυρό κυκλοφορίας.

Όλο αυτό ήταν καιρός δοκιμαστές μας ήδη, κατ 'αρχήν. Mazda έχει τελειοποιηθεί τα συστήματα. Κάμερες αντί για αισθητήρες λέιζερ τρέφονται πολλά από αυτά τώρα με τα δεδομένα. Το φρένο έκτακτης ανάγκης ψάχνει στα 100 μέτρα λίγο πιο μπροστά, σταματώντας τώρα διαθέσιμη για τους πεζούς. Είναι ενεργή μέχρι 80 χλμ / ώρα, όχι απλώς σε 30 km / h. Στο υποβοήθησης πέδησης χρησιμοποιεί το μέλλον με 160 αντί μέχρι 145 km / h.

Η προσαρμοστική φως LED με μεγάλη σκάλα αυτόματη παραμένει άθικτη. Είναι φωτίζει το δρόμο μαζί πολύ καλά, φαίνεται αξιόπιστα και προστατεύει αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας από τυφλώνουν και δεν κοστίζει τίποτα στο Sports Line Extra. Το ευχάριστο Abstandstempomat ήδη. 650 ευρώ Mazda δεν είναι πάρα πολύ γι 'αυτό. Αυτός αντιπροσωπεύει την απόσταση απαλά και έκανε ενώ ταξιδεύουν, ειδικά σε σχέση με τον βραχίονα οδηγού. Στο μοντέλο 2017er λειτουργεί εξίσου καλά και εξακολουθεί να κοστίζει το ίδιο.

Ο κινητήρας diesel 2.2-λίτρων του Mazda6 SKYACTIV-D 175 έχει την εξουσία, αλλά μπορείτε να αισθανθείτε πολύ καλύτερα στο διακόπτη χέρι με κίνηση στους εμπρός τροχούς Ο κινητήρας diesel 2.2-λίτρων του Mazda6 SKYACTIV-D 175 έχει την εξουσία, αλλά μπορείτε να αισθανθείτε πολύ καλύτερα ακουστικό πηγή με κίνηση στους εμπρός τροχούς: MOTOR-TALK

Drive / Κινητήρας: Αρκετά με χειροκίνητη μετάδοση της ισχύος

Ο 2.2-λίτρων τετρακύλινδρο με 175 hp και 420 Nm ροπής κέρδισε έπαινο σε όλους σχεδόν τους δοκιμαστές. Ισχυρό, εύκολο να γυρίσει και διακριτικές κινήθηκε προς τα εμπρός μπλε-γκρι μας 6. Η προφανής Κόκκινο: τετρακίνηση και εξατάχυτο αυτόματο δεν κάνει καλά το συνδυασμό. 80 κιλά επιπλέον βάρος και την αίσθηση ότι ένα μεγάλο μέρος της δύναμης διαρρέει στο αυτόματο, κάνουν το Mazda6 φλεγματικός. Σχετικά με το πώς θα ακούγεται λιγότερο παρεμβατική, όπως Mazda6 υποσχέσεις, νιώσαμε τίποτα. Κατά την εκκίνηση του τετρακύλινδρη ακούγεται ένα ίχνος ακατέργαστων και τεταμένες ως τον ίδιο κινητήρα με εξατάχυτο. Η αυτόματη είναι πιθανό να είναι υπεύθυνη.

Η κατανάλωση υποφέρει σε χαρτί (4.6 vs. 5.4 l / 100 km) - και ακόμα περισσότερο στην πράξη. Σχετικά 57.000 χιλιομέτρων δοκιμών παρατίθενται μια σειρά από αναβάτες Τιμές μεταξύ 6.1 έως 8.9 λίτρα για το χρόνο tester μας. Η περικοπή κινούνταν σε περισσότερα από 7 λίτρα. Για περισσότερα από 8,9 λίτρα βίας ήταν απαραίτητη.

Το κόκκινο κίνηση στους τέσσερις τροχούς με αυτόματη καθιστά δεν είναι τόσο καλή. Πέρασε δύο λίτρα περισσότερο μαζί μας. Στην υπεράσπισή του, είχε συχνά να υποστηρίζουν με θερμοκρασίες γύρω από την κατάψυξη. Και μεταφέρθηκε σε γερμανικούς αυτοκινητοδρόμους, ενώ συχνά γρήγορα. Παρ 'όλα αυτά, το τμήμα μεγάλων αποστάσεων ήταν υψηλή, και δεν έχουμε επικοινώνησε μαζί του. Στην κίνηση της πόλης, λίγο περισσότερο από οκτώ λίτρα μπορούν να αποσπάσουν σε καλές συνθήκες στον αυτοκινητόδρομο θα οθόνης που δεν υπερβαίνει τα 140 km / h. Ειδικότερα: η δεξαμενή λείπει σε σχέση με την κίνηση στους εμπρός τροχούς 10 λίτρα. 52 λίτρα ταιριάζει καθαρά, πρότυπο Business class είναι η περιοχή που δεν είναι.

Το λευκό δερμάτινο πακέτο κοστίζει 200 ​​ευρώ και φέρνει περισσότερο φως στο Mazda6, αλλά και περισσότερη ευαισθησία Το λευκό δερμάτινο πακέτο κοστίζει 200 ​​ευρώ και φέρνει περισσότερο φως στο Mazda6, αλλά και μεγαλύτερη ευαισθησία Πηγή: MOTOR-TALK

Σασί / Χειρισμός: G-Vectoring για 2017

Από το νέο έτος μοντέλου, η Σειρά 6 διατίθεται στάνταρ με ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας «G-Vectoring Control» (GVC). Εν ολίγοις, αυτό είναι να βοηθήσει την οδηγική εμπειρία πιο άνετα. Όχι με μια άλλη ανάρτηση, αλλά με λεπτές επεμβάσεις για τον έλεγχο του κινητήρα. Οι τροχοί που προβλέπονται όταν οδήγηση σε καμπύλες για ένα μικρό χρονικό διάστημα με λιγότερη ροπή.

Το Mazda6 είναι να οδηγεί όσο πιο ομαλά. Βάλτε το αυτό τον τρόπο: Με ένα ευαίσθητο κώλο μπορεί να την εμπειρία σε άμεση σύγκριση. Αλλά δοκιμαστές εποχή μας έτρεξε καλά.

παρ 'όλα αυτά το Mazda6 ήταν λίγο πιο άνετα. Το πλαίσιο εξακολουθεί να κινείται στο στενό πλευρά, αλλά απορροφά ένα ίχνος μαλακώσουν. Συμπεριλαμβανομένων την ευελιξία μπορεί να έχει υποστεί κάπως. «Θα μπορούσε», διότι η σύγκριση μεταξύ της διάρκειας tester και βραχυπρόθεσμες tester περιέχει πάρα πολλές μεταβλητές για να πούμε με βεβαιότητα: all-wheel drive αντί για κίνηση στους εμπρός τροχούς, αυτόματο και όχι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, περισσότερο βάρος.

Τιμή / χαρακτηριστικά: Φθηνότερο είναι καλύτερη

Όταν έχουμε λάβει δοκιμαστές χρόνο μας στα τέλη του καλοκαιριού του 2015, στάθηκε με 36.790 ευρώ στον τιμοκατάλογο. Το πλούσιο εξοπλισμό του αθλητισμού-line είναι στάνταρ στο diesel 175 ίππων. Adaptive προβολείς LED ήταν επί του σκάφους, το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη 7 ιντσών, σύστημα Bose, Head-up Display, οι περισσότεροι από τους εργαζόμενους ασφαλείας, αισθητήρας βροχής, σύστημα αυτόματου κλιματισμού για το αριστερό και το δεξί, keyless είσοδο και ακόμη και το σκληρό δίσκο Navi. Προστέθηκε σε αυτό ήταν η έξυπνη ρύθμιση ταχύτητας (650 ευρώ), δερμάτινα καθίσματα με θέρμανση των καθισμάτων για τα πίσω (1.900 ευρώ) και μεταλλικό χρώμα (550 ευρώ). Ισχύς: 39 890 ευρώ.

Οι προβολείς LED δείχνουν το model year 2017, ακριβώς τα ίδια γραφικά με το δοκιμαστή διάρκεια Οι προβολείς LED δείχνουν το model year 2017, ακριβώς τα ίδια γραφικά και η διάρκεια δοκιμής Πηγή: MOTOR-TALK Το κόκκινο σπάει το 40.000-ΚΥΠ-brand 43.290 ευρώ για τον ίδιο βασικό εξοπλισμό χαλαρά. AWD και αυτόματο αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος της διαφοράς στη συσκευή δοκιμής διάρκειας, το υπόλοιπο μοιράζεται με τον πληθωρισμό και περισσότερες διευκολύνσεις. Για δοκιμαστές εποχής μας θα πρέπει να δαπανήσει 700 ευρώ περισσότερα σήμερα. Υπάρχει επίσης και το δερμάτινο σαλόνι με ηλεκτρικά καθίσματα εμπρός και θερμαινόμενα καθίσματα στην τετρακίνηση στάνταρ.

Επιπλέον, το αυτοκίνητο της δοκιμής, το πακέτο των ηλιοροφή και σύστημα ελέγχου πλοήγησης για 1.450 ευρώ. Λευκό αντί για μαύρο δερμάτινο αύξησε την τιμή στα 200 ευρώ, Ruby Red Metallic με άλλα 750 ευρώ. Ισχύς: 45 490 ευρώ για τη δοκιμή του αυτοκινήτου.

Μια τιμή ευκαιρίας δεν είναι. Ένα Ford Mondeo 2.0 TDCi (180 PS) ήταν γύρω από 35.350 ευρώ στο Business Edition. Στους τέσσερις τροχούς και αυτόματη κοστίζει 39.550 ευρώ. Η διακόσμηση είναι τακτοποιημένο, αλλά εξακολουθεί να μην διαθέτει μερικά extras να προσγειωθεί στο επίπεδο της Mazda. Ποιος ολοκληρώνει τον εξοπλισμό του τιτανίου και άλλα πρόσθετα, ήδη προσγειώθηκε στην κίνηση στους εμπρός τροχούς με μηχανικό κιβώτιο σχεδόν στο επίπεδο του Mazda6 τέσσερις τροχούς και αυτόματη.

Ένα VW Passat Variant Highline κόστος εξοπλισμού με 190-ιπποδύναμη diesel από 40.675 ευρώ, όπως 4Motion και έξι ταχυτήτων DSG 45.025 ευρώ. Ακριβώς για το ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης του οδηγού πρέπει να δημιουργήσει περίπου 2.000 ευρώ επιπλέον για Navi τουλάχιστον 555 ευρώ, για το δέρμα 685 ευρώ. Είναι τόσο ακριβά - και το Mazda6 σε σύγκριση με μια καλή προσφορά.

Συμπέρασμα: Αξίζει το νέο έτος μοντέλου;

Για τους νέους αγοραστές αυτοκινήτων, το ερώτημα δεν τίθεται. Μπορείτε να προσβλέπουμε σε ορισμένες βελτιώσεις, ιδιαίτερα σε εκλεπτυσμένη οδηγό. Το μέλλον θα πρέπει να είναι για μεταχειρισμένα αγοραστές το πιο σημαντικό επιχείρημα για τη νεότερη έτος μοντέλου. ο "Έλεγχος G-Vectoring" σχεδόν κανείς συνειδητά αντιλαμβανόμαστε στην καθημερινή ζωή. Σε μακρινά ταξίδια μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε ασφαλείς και χαλαροί. δεν βλέπουμε έναν πραγματικό λόγο να το αγοράσει.

Από τη θετική πλευρά, αυτό σημαίνει ότι η στρατηγική της Mazda, το έτος μοντέλου Σειρά 6 για το μοντέλο ενημέρωση χρονιά πάντα ένα κομμάτι, βοηθά τα παλαιότερα μοντέλα για να κρατήσει την αξία τους καλύτερα. Και αυτό κάνει την αναζήτηση λιγότερο αγχωτική για ένα κατάλληλο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Το ερώτημα αν προτιμάτε να κάνουν το πρώτο ή το μοντέλο μετά το λίφτινγκ, είναι σχεδόν περιττή. Προσοχή όμως: αυτό ισχύει μόνο για δύο χρόνια. Στις αρχές του 2015, το Mazda6 πήρε ένα ελαφρώς μεγαλύτερο μοντέλο φροντίδας.

Προδιαγραφές Mazda6 wagon σταθμό

μοντέλοMazda6 SKYACTIV-D 175 (2016)Mazda6 SKYACTIV-D 175 AWD (2017)
μηχανή2.2-λίτρων τετρακύλινδρο diesel2.2-λίτρων τετρακύλινδρο diesel
ισχύς175 hp (129 kW) στις 4500 στροφές / λεπτό175 hp (129 kW) στις 4500 στροφές / λεπτό
ροπή420 Nm στις 2000 στροφές / λεπτό420 Nm στις 2000 στροφές / λεπτό
μετάδοσημηχανικό κιβώτιο, το αυτοκίνητο εξατάχυτο στους εμπρός τροχούςαυτόματο κιβώτιο, το αυτοκίνητο 6-τάχυτο σε όλους τους τροχούς
0-100 km / h8.0 s9.1 s
μέγιστη ταχύτητα221 χλμ/ώρα209 χλμ/ώρα
κατανάλωση4.6 l / 100 km (NEDC)5.4 l / 100 km (NEDC)
CO2121 g / km143 g / km
κατανάλωση της δοκιμής7.2 l / 100 km9.2 l / 100 km
μήκος4.805 m4.805 m
πλάτος1.840 m1.840 m
μεταξόνιο2.750 m2.750 m
απόβαρο1485 kg1565 kg
κορμός522-1664 l522-1664 l
τιμήαπό 36.790 ευρώ (2015)από 43.090 ευρώ (2017)
Η τιμή του αυτοκινήτου δοκιμής39.890 €45.490 €Like this post? Please share to your friends: