Nissan Leaf 2 (2018): Τιμή, Προδιαγραφές, Εύρος – όμορφη, γρήγορη, να συνεχίσει στο νέο Leaf

Η Nissan παρουσιάζει στην Ιαπωνία η νέα γενιά των φύλλων. Ποια είναι ισχυρότερη, μεγαλύτερη και δημιουργεί κοντά στα 380 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση της μπαταρίας. Δεν είναι μεγάλη, αλλά περισσότερο έχει προγραμματιστεί.

Nissan Leaf 2 (2018): Το νέο φύλλο παίρνει άδεια του ιδιόμορφο σχεδιασμό του προκατόχου τουNissan Leaf 2 (2018): Το νέο φύλλο παίρνει άδεια του ιδιόμορφο σχεδιασμό του προκατόχου του Πηγή: Nissan

Yokohama - ίση με την ουσία: 378. Αυτό είναι το κρίσιμο στοιχείο του νέου Nissan Leaf. Για την ώρα, έτσι κι αλλιώς. εύρος 378 χιλιομέτρων δημιουργεί την δεύτερη γενιά των καλύτερων σκούτερ πωλήσεις στον κόσμο με μία μόνο φόρτιση. Περισσότερα προγραμματίζεται. Η Nissan παρουσίασε σήμερα το δεύτερο φύλλο στην Ιαπωνία. Λίγες ημέρες πριν από την ΙΑΑ, η μάρκα να πάρει έτσι από ένα καλό ποσό της προσοχής. η ίδια η Nissan αποφάσισε να μην παραστεί στην ΙΑΑ. Επίσημη αιτία: δεν έχετε τίποτα να δείξει την περίοδο. Καλά.

Ο σχεδιασμός του νέου Leaf έγινε πολύ ομαλότερη και πιο συμβατικό από τον προκάτοχό του. δεν πρέπει να παραβλέπεται: η ομοιότητα με την υπόλοιπη γκάμα των μοντέλων. Σε Nissan, e-κινητικότητα έφτασε στην καθημερινή ζωή. Βολικά το Leaf θα είναι. Σε ελάχιστα προς 4,49 μέτρα καλλιεργούνται έξω μήκους (προηγουμένως 4.45 m) ταιριάζουν 435 λίτρα αποσκευών στο πορτ-μπαγκάζ (Προηγουμένως 370 λίτρα).

Το μεταξόνιο παραμένει η ίδια, ο χώρος στο πίσω κάθισμα αναμένεται να αλλάξει λίγο. Εδώ, η μπαταρία έρχεται τώρα να την Χωρητικότητα 40 kWh, με ισομεγέθη με τον προκάτοχό του. Η μεγαλύτερη από τις δύο μπαταρίες διαθέσιμες ήρθε σε 30 kWh - και μια σειρά από 250 χιλιόμετρα ανά φόρτιση. Έτσι, η Nissan θα φέρει λίγο περισσότερο από το ένα τρίτο περισσότερη κάλυψη από τρίτη μεγαλύτερη χωρητικότητα.

Με 40-kWh μπαταρία του Leaf ηλεκτρικό και μόνο δίσκο 378 χιλιόμετρα μακριά, σύμφωνα με NEDC Με 40-kWh μπαταρία του Leaf ηλεκτρικό και μόνο δίσκο 378 χιλιόμετρα μακριά, σύμφωνα με NEDC Πηγή: Nissan

Nissan Leaf II (2018) 378 φάσμα km

με 67 τοις εκατό με την πυκνότητα ενέργειας έχουν αυξηθεί με τη νέα μπαταρία ιόντων λιθίου. Ο χρόνος για τη φόρτιση είναι Nissan 16 ώρες σε μια οικιακή πρίζα ρεύματος (3 kW) για, την διαδικασία 8 ώρες ταχεία φόρτιση συνεχίζεται ένα σταθμό φόρτισης AC 80 τοις εκατό είναι δυνατόν σε 40 λεπτά.

Nissan δεν θέσει τον εαυτό του στο κεφάλι του ηλεκτρικού κίνηση με το νέο Leaf. ο Opel Ampera ε δημιουργεί ένα φορτίο των 60-kWh μπαταρία του 520 χιλιόμετρα, ανάλογα με το NEDC. Του Tesla Model 3 δεν θα έρθει αρκετά μέχρι τώρα, αλλά ακόμα περισσότερο από ό, τι το Leaf στη βασική έκδοση με αναμενόμενη 55-kWh μπαταρία.

Ωστόσο, και τα δύο κοστίζουν περισσότερο. Opel πούλησε το Ampera e για 39.330 ευρώ, τα έξοδα Υπόδειγμα 3 στις ΗΠΑ δολάρια 35.000. Σε αυτή τη χώρα, θα προσγειωθεί στο επίπεδο e Ampera. Μια προγραμματισμένη έκδοση με 75 kWh είναι πιο ακριβά (συν US $ 9000) σε. Το Leaf είναι σήμερα μόλις κάτω από 32.000 ευρώ στον τιμοκατάλογο.

Και θα πρέπει να έχει ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα: τη διαθεσιμότητα. Κρίνοντας από την εμπειρία του πρώτου φύλλου και το δεύτερο φύλλο θα πρέπει να έχουν κανένα πρόβλημα εδώ. Η Nissan έχει για τη με ελεύθερα φορτηγά πλοία μέσα από ένα παγκόσμιο δίκτυο παραγωγής. Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό: Το Μοντέλο 3 πωλείται σήμερα μόνο σε μικρές ποσότητες στις ΗΠΑ. Μέχρι να έρχεται σε σημαντικές ποσότητες στη Γερμανία, αυτό θα διαρκέσει.

Το Opel Ampera e διαχειρίζεται 2.017 λιγότερες από 100 αυτοκίνητα στη Γερμανία. 2018 θα είναι περισσότερα. Δεδομένου ότι η GM έχει πλέον διαχωριστεί από την Opel, η κατάσταση του εφοδιασμού θα μπορούσε να παραμείνει αβέβαιο. Τουλάχιστον στην Ευρώπη: Στις ΗΠΑ, η Chevrolet έχει ξεκινήσει μόλις το εθνικό πώληση της αδελφής της μοντέλο Μπολτ. Μέχρι σήμερα, η GM ήταν σε θέση να πωλήσει 12.249 Chevy Μπολτ.

Οι μπαταρίες είναι το Leaf στο υπέδαφος, και γι 'αυτό κρατήστε το κέντρο βάρους χαμηλά Οι μπαταρίες είναι το Leaf στο υπέδαφος, και γι 'αυτό κρατήστε το κέντρο βάρους χαμηλά Πηγή: Nissan

Ο κινητήρας της Nissan Leaf (2017) 150 hp και 320 Nm

Εκτός από την μεγαλύτερη κάλυψη της νέας Leaf προσφέρει περισσότερη δύναμη. Το ηλεκτρικό μοτέρ είναι το ίδιο, κατ 'αρχήν, αλλά κινητοποίησε 110 kW (150 hp) αντί του 80 kW (109 hp). Η ροπή αυξάνεται 254-320 μέτρα newton. Η τελική ταχύτητα παραμένει η ίδια στα 144 km / h. Για να επιταχυνθεί η Nissan δεν λέει τίποτα, αλλά λιγότερο από 11,5 δευτερόλεπτα θα πρέπει να περάσει πριν ρυθμό 100ο Τέλος, παρά τις μεγαλύτερες μπαταρίες και τα ελαφρώς μεγαλύτερο εξωτερικές διαστάσεις, το βάρος των νέων φύλλων αυξάνεται ελάχιστα. 1.535 κιλά κάνει το Φύλλο 2 στην κλίμακα, μέχρι τώρα υπήρχαν 1.525 κιλά.

Κατά τη λειτουργία της Nissan είναι τώρα στρέφονται προς τη λεγόμενη «Οδήγηση ενός πεντάλ». Εάν οδηγείτε με προνοητικότητα θα πρέπει να είναι σε θέση να οδηγήσει το Leaf, όπως ένα i3 BME ή Opel Ampera-e μόνο με το πεντάλ του γκαζιού. Η αντίσταση από την ανάκτηση της κινητικής ενέργειας θα πρέπει να είναι επαρκής σε 90 τοις εκατό των περιπτώσεων, να φέρει το φύλλο να σταματήσει. Το πεντάλ του φρένου χρειάζεται μόνο να εισαχθούν σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

Ή όχι: Nissan επεκτείνει το φάσμα των μάγων ένα έξυπνο σύστημα cruise control που διατηρεί το κομμάτι, την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα και να σταματήσει και να πάει μετά από μια σύντομη διάρκεια ζωής (τρία δευτερόλεπτα) μπορεί η ίδια να πλησιάσει. στο χώρο στάθμευσης Leaf εντελώς αυτόνομη.

Η Nissan ανοίγει βιβλία παραγγελιών για το νέο Leaf τον Οκτώβριο, η Εισαγωγή στην αγορά της Γερμανίας έχει προγραμματιστεί για το Γενάρη του 2018. Οι τιμές: 31.950 ευρώ απαίτησε Nissan Leaf για δεύτερη ημέρα, το κόστος Leaf με 30-kWh μπαταρία 31.265 ευρώ συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας. Μερικές εκατοντάδες ευρώ περισσότερα για το ένα τρίτο μεγαλύτερη κάλυψη δεν είναι μια κακή συμφωνία. και: Αργότερα εκείνο το έτος, η Nissan σχεδιάζει να αυξήσει. Στη συνέχεια, το φύλλο έρχεται με μια μεγαλύτερη μπαταρία. Η οποία θα πρέπει να παρέχει 60 kWh ικανότητα ως το Ampera ηλεκτρονικού πάνω από 500 χιλιόμετρα, σύμφωνα με NEDC.

Προδιαγραφές Nissan Leaf 2 (2018)

 • Κινητήρας: ηλεκτρικό μοτέρ
 • Ισχύς: 110 kW (150 hp)
 • Ροπή: 320 Nm
 • Χωρητικότητα μπαταρίας: 40 kWh
 • Σειρά: 378 χιλιόμετρα (NEDC)
 • Κατανάλωση: n.a.
 • Ταχύτητα: 144 χλμ/ώρα
 • 0-100 km / h: n.a.
 • Μήκος: 4.490 m
 • Πλάτος: 1.790 m
 • Ύψος: 1.540 m
 • Μεταξόνιο: 2.700 m
 • Κορμός: 435 l
 • Βάρος: 1.535 kg
 • Το άνοιγμα της αγοράς: Ιανουάριο του 2018
 • Τιμή: από 31.950 ευρώLike this post? Please share to your friends: