Άρνι τον αγαπά, τον αγαπάμε. Ο στρατός των ΗΠΑ πλειστηριασμό χιλιάδες θρυλικό Hummer του. Η πρώτη σε λίγες ώρες κάτω από το σφυρί.

Ο στρατός των ΗΠΑ δημοπρατηθούν εντός των προσεχών μηνών περίπου 4.000 πραγματική Στρατού HummerΟ στρατός των ΗΠΑ δημοπρατηθούν εντός των προσεχών μηνών περίπου 4.000 πραγματική Στρατού Hummer Πηγή: dpa / Εικόνα Συμμαχία

Βερολίνο - Μέχρι σήμερα υπάρχουν αρκετά αστακό. Επειδή ο στρατός των ΗΠΑ χρειάζεται χρήματα, θα τους επόμενους μήνες περίπου 4.000 «Humvee» (σύντομη HMMWV) δημοπρασία. μπορεί ήδη να προσφέρεται στις 18:00 ώρα μας την GOV πλανήτη για τις πρώτες 25 μονάδες.

Το V8 ντίζελ 6.2 και 6.5 λίτρων δώσει την HMMWV 150 163 PS. Αυτό είναι αρκετό για μια κορυφαία ταχύτητα περίπου 110 χλμ/ώρα Το V8 ντίζελ 6.2 και 6.5 λίτρων δώσει την HMMWV 150 163 PS. Αυτό είναι αρκετό για μια τελική ταχύτητα 110 χλμ / H Πηγή: dpa / Εικόνα Συμμαχία Το όχημα παντός εδάφους που αναφέρεται στο Πολιτείες σύντομα Humvee είναι καλύτερο από το Hummer Η1 γνωστή σε μας, που είναι η Η1 πραγματικά για την πολιτισμένη έκδοση του 2,3 ton τέρας είναι.

Μόνο Off Road - στην πραγματικότητα

Η δημοπρασία από τις στρατιωτικές μοντέλα των ΗΠΑ είναι η «πραγματική διαπραγμάτευση». Και εκεί βρίσκεται το πρόβλημα. Εσείς ο ίδιος δεν είναι επίσημα εγκεκριμένη στις ΗΠΑ για δημόσιο δρόμο και προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για off-road χρήση. Σε ορισμένες χώρες, η νομική οδός μπορεί να αποτελείται σύμφωνα με το «Fox News», αλλά αρκετά.

Οι Humvees από τα έτη 1987-1994 είναι στρατεύματα και τα οχήματα μεταφοράς. Τυχόν όπλα να αφαιρεθεί πριν από την πώληση. Παρ 'όλα αυτά, οι αγοραστές πρέπει να υποβληθεί σε έλεγχο του ιστορικού τους και να προσδιορίσετε το σκοπό για τον οποίο αγοράζουν το όχημα.

απομακρύνονται πριν από την πώληση στρατιωτικά όπλα και πανοπλίες. Τα οχήματα πρέπει να ενταχθεί μέσα σε τρεις ημέρες στη Γιούτα απομακρύνονται πριν από την πώληση στρατιωτικά όπλα και πανοπλίες. Τα οχήματα πρέπει να ενταχθεί μέσα σε τρεις ημέρες στη Γιούτα Πηγή: dpa / Εικόνα Συμμαχία

Οι γρήγορες αποφάσεις που απαιτούνται

Ποιος ονειρεύεται στη Γερμανία από ένα πραγματικό Humvee θα μπορούσε να πάρει ιδρωμένες παλάμες εδώ, παρά τα πολλά εμπόδια. Επειδή το Hummer ξεκινήσει ως ένα πραγματικό κελεπούρι. Η τιμή εκκίνησης είναι 10.000 δολάρια, το ισοδύναμο των 8.000 ευρώ.

Εάν επρόκειτο να πάρετε ένα αστακό για την τιμή αυτή, θα ήταν, σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα εισαγωγή Jens Wilde των «Αυτοκίνητα από τις ΗΠΑ» δεν πρέπει να υποτιμάται επιπλέον κόστος για τον αγοραστή. Για να εισαγάγετε ένα αυτοκίνητο με το κόστος Bremerhaven της συλλογής, της θαλάσσιας μεταφοράς, ασφάλισης, τα έθιμα, την εκφόρτωση και του φόρου κύκλου εργασιών λόγω εισαγωγής, αξίας περίπου 5.900 ευρώ θα πρέπει να πραγματοποιούνται. Κατά την εισαγωγή ενός φορτηγού 7.300 ευρώ έρχονται με την τιμή αγοράς να το πράξει.

Παρ 'όλα αυτά, το Humvee θα παραμείνει μια συμφωνία. Αληθινή Στρατιωτική αντίτυπα κοστίζουν τουλάχιστον 40.000 ευρώ μαζί μας. Ωστόσο, η προοπτική να πάρει ένα αστακό για την αρχική τιμή είναι χαμηλή. Αυτή είναι η πρώτη δημόσια δημοπρασία των παροπλισμένων Humvees στις ΗΠΑ. Μέχρι στιγμής, τα οχήματα ήταν απλά διαλυθεί μετά από την υπηρεσία τους.