Porsche 911 GT2 RS (2018) κατά τη δοκιμή: Πρώτη βόλτα, τεχνολογία – versägt το 911, το σούπερ σπορ αυτοκίνητο

Τόσο γρήγορα, τόσο δυνατά, τόσο θαυμάσια τραχύ: Τα 911 GT2 RS είναι το στέμμα στην Πόρσε σειρά ποινή. Πρώτη βόλτα σε ένα 911 που wegboxt ακόμη σούπερ σπορ αρκετά χαλαρά.

Οι Porsche 911 GT2 RS είναι πίσω τροχούς αυτοκίνητο Porsche σήμερα ταχύτερα - πριν από το σούπερ σπορ αυτοκίνητο 918 SpyderΟι Porsche 911 GT2 RS είναι πίσω τροχούς αυτοκίνητο Porsche σήμερα ταχύτερα - πριν από το σούπερ σπορ αυτοκίνητο 918 Spyder Πηγή: Porsche

Πορτιμάο - Μερικές φορές απλά πρέπει να υπάρχει ένας καυστήρας για τις ιδιαίτερες στιγμές και ειδικά αυτοκίνητα. Μια κίνηση χωρίς μπαταρίες, υπερπυκνωτές ή ηλεκτρικό κινητήρα. Χωρίς όλα αυτά που κάνει δύσκολη ή περίπλοκη το αυτοκίνητο. Ακριβώς ένα τερατωδώς ισχυρό βενζίνης χωρίς καμπάνες, αλλά με πολύ oomph.

Έτσι, ένα αυτοκίνητο έρχεται τώρα από την Porsche. «Τέλος», θα μπορούσε κανείς να καλέσει - και στη συνέχεια να σκεφτείτε όλα τα υπέροχα GT και RS μοντέλα. Υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό. Αυτό είναι ωστόσο ιδιαίτερα εδώ. Για τους 911 GT2 RS βάζει τυχόν αυτοκίνητα στην τσέπη, ακριβέστερα, την τσέπη έμβολο. Τα μικρά και μεγάλα κορόιδα που Stromer και τα υβρίδια που υπερ- και σούπερ σπορ αυτοκίνητο, όλα τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα «όλων των εποχών».

Σίγουρα, ορισμένα από τα οποία είναι πιο ισχυρό (ακόμα), μερικοί πηγαίνουν κατ 'ευθείαν πιο γρήγορα. αλλά: Το αργότερο στο Nordschleife των GT2 RS περνά. Ένας γύρος διαρκεί το δικαίωμα οδήγησης μόνο 6: 47,3 λεπτά. Συγκριτικά, οι Porsche 918 Spyder 6:57 λεπτά Lamborghini Huracán απόδοση 6: 52,01 λεπτά.

Porsche 911 GT2 RS: Racing-πρόστιμο για το δρόμο

Για το Porsche δεν χρειάζεται καν να ανακαλύψουμε εκ νέου την ποινή. Η συνταγή είναι απλή και δοκιμασμένη. Σε GT2 RS είναι κάτι πολύ την απόδοση, χαμηλό βάρος και λεπτή ρύθμιση. Τα βασικά της κατασκευής σπορ αυτοκινήτων, να το πω έτσι. Παρ 'όλα αυτά, αυτό το αυτοκίνητο είναι σχεδόν μετά από μια Schwabinger Flanier-911th Επειδή οι μηχανικοί έχουν αναπτύξει στην καθημερινή ζωή των προκλήσεων GT2 RS και πολύ καλό δρόμο.

Στο Μαϊάμι μπλε Porsche 911 GT2 RS, στην εθνική οδό: Και πάλι, αυτό λειτουργεί μια χαρά και μπορεί να τρέξει για όλες του τις δυνάμεις Στο Μαϊάμι μπλε Porsche 911 GT2 RS, στην εθνική οδό: Και πάλι, αυτό λειτουργεί μια χαρά και, παρ 'όλες του να τρέξει Πηγή: Porsche Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν λειτουργεί στην πόλη, στην εθνική οδό ή εθνική οδό 911th Το καθήκον καταφέρνει ακόμα εκπληκτικά καλά - παρά σταθερότερη ποσοστό άνοιξη, ημι κηλίδων και κλουβί στο πίσω μέρος. Αλλά στερείται άνεσης. τακάκια φρένων τρίψτε ακούσει για τους κεραμικούς δίσκους, το ελαστικό κόβω την άσφαλτο από μικρές πέτρες. Το κροτάλισμα και Rumble ενάντια δύσκολα μονωμένο λαμαρίνα και πλαστικά μέρη. βουίζει και σφυρίγματα από πίσω από το Boxer turbo, σαν να κάθεται δίπλα σας.

Όχι, οι GT2 RS δεν είναι ένα καθημερινό οδηγό με τις αθλητικές εγκαταστάσεις όπου μπορείτε να μιλήσετε ωραία πράγματα στο 180. Δεδομένου ότι έχετε ήδη θορυβώδης. Ευτυχώς, δεν είναι ένα αυτοκίνητο στο οποίο θέλετε να μιλήσετε σε αυτό το ποσοστό. Μιλώντας αφήνοντας αυτή την ποινή. Λέει ακριβώς τι συμβαίνει: Είτε πίεση φόρτιση εφαρμόζεται όταν έρθει η εξουσία. Και όταν η έλξη διαλείμματα μακριά.

«Τίποτα, αλλά ένα Turbo gechipter»

Αυτό συμβαίνει, για σίγουρα αν αφήσετε να σχίσει. Πάρα πολύ στενό φρενάρει στη στροφή, πολύ νωρίς στο αέριο, ακόμα και το πίσω συρόμενη προς τα πλάγια. Δεν υπάρχει αμφιβολία: Στην κίνηση στους πίσω τροχούς hp συναντιούνται 911 GT2 RS 700. Αυτό που κάνει αυτό το Porsche γεννήθηκε το 2017 να μην Downey από την επίδραση των 911 τούρμπο στη δεκαετία του 1980. Αλλά και πάλι: Επτά εκατό ίππους στον πίσω άξονα! Αυτό θα πρέπει να είναι μόνο πολύ δόση αυτοκίνητο αστεία κανονική ταλαντούχους οδηγούς.

Το 3,8-λίτρων μπόξερ της GT2 βασίζεται στην την τρέχουσα κορυφή μοντέλο. Ωστόσο, ο αρχηγός σειρά Ανδρέας Preuninger τόνισε: «Αυτό είναι άλλο παρά μια gechipter Turbo» Μόνο με ένα νέο λογισμικό, η επίδοση αυτή δεν θα αφήσουμε να συνειδητοποιήσουν.

Porsche εγκατασταθεί νέα έμβολα και μεγαλύτερο υπερσυμπιεστή VTG. Επιπλέον, ένα αναθεωρημένο Ansaugktrakt και Wasseraufspritzung για το intercooler. Η πίεση υπερπλήρωσης αυξήθηκε από 1.3 (911 Turbo S) προς 1,55 bar (GT2 RS). 3,8-λίτρων μπόξερ στα 911 GT2 RS: 700 hp, 750 Nm ροπής 3,8-λίτρων μπόξερ στα 911 GT2 RS: 700 hp, 750 Nm της πηγής ροπής: Porsche

Παρά την μεγάλη τούρμπο και τακτοποιημένο Πίεση: Το εξακύλινδρο σε GT2 απόδοση της αναπτύχθηκε γραμμικά. Μεταξύ δύο και μισή και τεσσεράμισι χιλιάδες στροφές χτυπάει τη μέγιστη ροπή των 750 Newton μέτρα μέσα στο κιβώτιο. Μετά από αυτό, όμως, τη δύναμη του μειώνεται ελάχιστα. Ο πυγμάχος περιστρέψτε ζωηρά μέχρι 7.200 ταξίδια. Θεωρητικά, το αυτοκίνητο θα οδηγήσετε 360 χλμ/ώρα γρήγορα. Porsche διέπει από την κατά 340 πράγματα. Για τα ελαστικά.

Ελαφριά κατασκευή και αεροδυναμική στα 911 GT2 RS

Οι Ημι κηλίδων Michelin κολλήσει σωστά και αν είναι σε θερμοκρασία. Η GT2 χρειάζονται αυτά τα ελαστικά, γιατί όλοι Straßenpneu θα είναι συγκλονισμένοι με τη δύναμή του. Ακόμα κι έτσι λειτουργεί μόλις μετά βίας: Η λάμπα ESP αναβοσβήνει ακόμα και στην τρίτη ταχύτητα, παρά το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και 325er- πλάτος. Porsche συντονίζει τις βοηθούς, αλλά προς τα κάτω, έτσι ώστε να εμπλέκονται με προσοχή και όχι ενοχλητικό.

All-wheel σταθεί κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του θέματος. Ως ένα αποτελεσματικό μέσο για να φέρει μια μεγάλη δύναμη στο δρόμο. Porsche αποφάσισε να μην τον άξονα της προπέλας και ως εκ τούτου λιγότερο βάρος. 50 κιλά αποθηκεύει αυτή την ερμηνεία. Περισσότερα κιλά αντιστοιχούσαν στο σώμα, τους τροχούς, τα παράθυρα και εσωτερικά. Παρά αποσβεστήρες προσαρμοστική κλουβί και πίσω άξονα των GT2 RS ζυγίζει 1470 kg, ιδανικά. Ένα 911 GT3 RS (προ-facelift) ζυγίζει μόνο ένα ταλέντο λιγότερο.

Πραγματικά φοβερό GT2 RS θα είναι, αλλά μόνο με την ψήφο του. Η Porsche είναι ένα άκαμπτο ρουλεμάν που κάνουν πραγματικά κάθε βότσαλο στη erspürbar τιμόνι. Ποια είναι η ίδια που μετράται από το πρότυπο Elfer μεγάλη ακρίβεια και τέλεια ανάδρασης. μπορεί να οδηγήσει γρήγορα με ένα τέτοιο αυτοκίνητο σε όλα. έτσι ώστε οι επαγγελματίες να σπάσει ρεκόρ.

Οι 911 GT2 RS περιτυλιγμένες το Nurburgring Nordschleife σε 6: 43,7 λεπτά Οι 911 GT2 RS περιτυλιγμένες το Nurburgring Nordschleife σε 6: 43,7 λεπτά Πηγή: Porsche

συμπέρασμα

Οι GT2 RS δεν είναι ένα αυτοκίνητο για το κατάστημα παγωτών, αλλά ένα για την πίστα - και ίσως για τον τρόπο εκεί. Για την καθημερινή τους GT2 RS είναι πολύ ωμά, πολύ σφιχτό, πολύ δυνατά. φρένα λαβή του πραγματικά μόνο όταν είναι ζεστό. Και κρύα ελαστικά μπορεί να μην ακούσουμε τη γνώμη σας.

Έτσι, μερικές συμβιβασμοί συνήθως δεν υπολογίζονται ποινή σήμερα. Και αυτό είναι που κάνει αυτό το τόσο μεγάλο. Αν τον οδηγήσετε απότομα, δείχνει το πίσω μέρος καυτό άντρα του Kats μέσα από την ανοιχτή βαλβίδα εξαγωγής. Και είναι διασκεδαστικό ήδη στον αυτοκινητόδρομο και την εθνική οδό. το πλήρες δυναμικό του, ωστόσο, δείχνει την εξαιρετική αυτή Porsche μόνο στην πίστα.

Προδιαγραφές PORSCHE 911 GT2 RS

 • Οδηγήστε: 3.8-λίτρων εξακύλινδρο, δύο υπερσυμπιεστές VTG
 • Ισχύς: 700 hp (515 kW) στις 7000 στροφές / λεπτό
 • Ροπή: 750 Nm στις 2500-4500 στροφές / λεπτό
 • Μετάδοση: 7-ταχυτήτων κιβώτιο διπλού συμπλέκτη
 • 0 - 100 χλμ/ώρα 2,8 s
 • 0-200 km / h 8.3 s
 • Η τελική ταχύτητα 340 km / h (περιορισμένη)
 • Κατανάλωση: 11,8 l / 100 km (NEDC)
 • Μήκος: 4.549 m
 • Πλάτος: 1.880 m
 • Ύψος: 1.297 m
 • Μεταξόνιο: 2,453 m
 • απόβαρο: 1.545 kg (πρότυπο ΕΕ, συμπεριλαμβανομένου του οδηγού και υγρά.)
 • Κορμός: 115 l
 • Βασική τιμή Porsche GT2 RS: από 285.220 ευρώ

Από τώρα και στο εξής, στέλνουμε καλύτερα νέα μας μία φορά την ημέρα μέσω Whatsapp και Insta. Ακούγεται καλό; Στη συνέχεια, διαβάστε εδώ πώς μπορείτε να εγγραφείτε. Χρειάζονται μόνο 2 λεπτά.Like this post? Please share to your friends: