Toyota Rav4 Hybrid: Τεστ, η κατανάλωση, η τιμή – Αυτό το υβριδικό εκτρέφει ο οδηγός του

Μια λογικά παχύ SUV με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης - είναι αυτό μια αντίφαση ή μια θαυμάσια συμβίωση; Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα αξίζει μια δεύτερη ματιά.

Πρώτη βόλτα με το Hybrid Toyota Rav4: το συμπαγές SUV ταξιδεύει απαλά και σπάνια ενοχλητικά σε υψηλή ταχύτηταΠρώτη βόλτα με το Hybrid Toyota Rav4: το συμπαγές SUV ταξιδεύει απαλά και σπάνια ενοχλητικά σε υψηλή ταχύτητα Πηγή: Toyota & Mario von Berg

Βαρκελώνη - Λοιπόν, μετά από όλα, η Toyota! Το νέο υβριδικό στο πρόγραμμα τρέχει καλύτερα και πιο ήσυχο από ό, τι το μικρό και συμπαγές αυτοκίνητο μπροστά του. δεν είναι τόσο λέει τηλεοπτική Επιτρόπων στη διαφήμιση. Αλλά το δεξί πόδι ακολουθεί την ταχύτητα τώρα πολύ καλύτερα. Και δεν είναι μόνο ο θόρυβος.

Το Rav4 είναι το πρώτο υβριδικό στη Γερμανία, μπορεί να συντάξει μια φιλότιμη ακολούθους: 1,650 kg υπάρχουν με τέσσερις τροχούς, 800 χωρίς Η Rav4 είναι το πρώτο υβριδικό στη Γερμανία, μπορεί να συντάξει μια φιλότιμη οπαδών: 1.650 kg είναι εκεί με τέσσερις τροχούς, 800 χωρίς πηγή: Toyota Ακόμα, οι οποίοι θέλουν να απολαύσουν το νέο υβριδικό Rav4, η οποία θα πρέπει, τουλάχιστον το αυτοκίνητο Prius. Αδρεναλίνη κάπου εκεί, εδώ κυβέρνησε ευαίσθητα ηλεκτρονικά. Απαλά, με το συναίσθημα - και ξαφνικά το υβριδικό Rav4 αρχίζει να πλάθω και να αποπλανήσει. Ασυναγώνιστα άνετο, ήσυχο και ομαλό. Μόνο μια kickdown οδηγεί τον κινητήρα Atkinson σε άσεμνες υψηλές ταχύτητες. Στη συνέχεια είναι πάνω με το υπόλοιπο. Μέχρι στιγμής, τόσο υβριδικά και γνωστή από το πρώτο Prius.

Toyota οδηγεί το υβριδικό σύστημα κίνησης για ένα facelift του Rav4. Το συμπαγές SUV παίρνει τη μύτη Μίκυ Μάους, χάρη, το εμπορικό σήμα το πρόσωπό του τα αδέλφια του. Υπάρχουν επίσης άκαμπτο σασί, μια πιο σταθερή ανάρτηση, καλύτερη ηχομόνωση, λεπτότερα υλικά και νέες βοηθούς. Επί της ουσίας των αλλαγών τίποτα Rav4: σαφές το σώμα, την αφθονία των εμπρός και πίσω χώρο και στο πορτμπαγκάζ. Μια σταθερή οικογενειακή κάστρο.

Οδήγηση υπό την τυπική κατανάλωση

Αλλά, όπως το υβριδικό σύστημα κίνησης εντάσσεται σε αυτό το αυτοκίνητο; Αρχικά αυξάνει το βάρος του ήδη δεν είναι εύκολο Rav4 σε περισσότερους από 1,6 τόνους. Ο τόμος εκκίνησης μειώνεται από 547 για να 501 λίτρα. Δεν συνθήκες. Ως εκ τούτου, η Toyota πήρε τη μεγάλη λύση: Αντί για το μικρό μηχάνημα Prius διαθέτει το περίφημο Lexus Βενζίνη πάνω από 2,5 λίτρα και 155 hp. Η απόδοση του συστήματος του δίσκου είναι 197 PS - αυτό είναι αρκετό για την ταχεία έναρξη της κυκλοφορίας ή 100 kph μετά από 8,3 δευτερόλεπτα. Η διάσημη λειτουργία Hill Descent αντικατασταθεί από την Toyota έξι προσομοίωση στάδια ταχυτήτων. Έτσι, η αντοχή του ανάρρωση μπορεί να ελεγχθεί.

Η υβριδική τεχνολογία προσθέτει βάρος έως 1,6 τόνους, ο κορμός συρρικνώνεται Η υβριδική τεχνολογία προσθέτει βάρος έως 1,6 τόνους, ο κορμός συρρικνώνεται Πηγή: Toyota Όλα αυτά αισθάνεται στο Rav4 δεν σπορ, αλλά δεν είναι υποτονική. Η άμεση διεύθυνσης και καλά φρένα μπορεί να ξεχάσει το μεγάλο βάρος. Όταν καταναλώνουν την παλιά σοφία Prius ισχύει: Το υβριδικό εκπαιδεύει τον οδηγό. Στην πόλη ταχύτητες οδήγησης και χωρίς κλίσεις η τυπική κατανάλωση 4,9 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα μπορεί να είναι εύκολα υποκοπή. Όποιος μπαίνει στο Rav4, ωστόσο ταραχώδης, πληρώνει γι 'αυτό στο βενζινάδικο.

Θετικά: Το επίπεδο θορύβου των περιορισμών που συνδέονται με το ρεύμα φορτίου σε υψηλές στροφές του κινητήρα Atkinson Toyota έχει μειωθεί σημαντικά. Το τυπικό πριονωτή μπορείτε να ακούσετε σχεδόν μόνο με τέρμα το γκάζι, αλλά όχι σε σταθερή οδήγηση αυτοκινητόδρομο. Έτσι, η ζωή είναι καλή, και ναι, συμβάλλει επίσης στην εκπαίδευση - πολύ συχνά κάποιος δεν θέλει να ακούσει αυτό. Πολύ πιο ευχάριστο να αφήσει την εντολή για περισσότερο στάδια του προσαρμοστικού ελέγχου εξ αποστάσεως και να ζήσουν μια ήσυχη συνομιλία με ταχύτητα 140.

Παρακαλώ, δεν αγοράζουν πετρέλαιο

Αν θέλετε πραγματικά να, μπορεί να αγοράσει το Rav4 με πετρελαιοκινητήρα. αλλά στη συνέχεια χωρίς όλους τους τροχούς ή αυτόματο - και δεν υπάρχει πλέον στο ντίζελ. Αντ 'αυτού, η Rav4 Toyota το πρώτο υβριδικό στη Γερμανία, μπορεί να συντάξει μια φιλότιμη οπαδούς και διατίθεται προαιρετικά με όλους τους τροχούς. Για το σκοπό αυτό, οι Ιάπωνες να εγκαταστήσετε ένα πρόσθετο ηλεκτρικό κινητήρα με 50 kW στον πίσω άξονα, το οποίο ανάβει όταν χρειάζεται. Η απόδοση του συστήματος δεν θα αυξηθεί, επειδή ο κινητήρας αντλεί την εξουσία της απ 'ευθείας από τον κύριο δίσκο.

Περισσότερα από δέρμα, μια νέα οθόνη: Το εσωτερικό φαίνεται καλό Περισσότερα από δέρμα, μια νέα οθόνη: Το εσωτερικό κάνει μια καλή εντύπωση Πηγή: MOTOR-TALK Rav4 προοπτική να φτάσουν στο υβριδικό ή τον άλλο τρόπο στο μέλλον μετά βίας πάνω. Είναι το πιο ισχυρό κινητήρα, αλλά το κόστος (με κίνηση στους εμπρός τροχούς), ακόμη και 300 ευρώ λιγότερο από ένα κινητήρα βενζίνης με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και όλους τους τροχούς. Ή 1.200 ευρώ περισσότερα από ό, τι ένα diesel με χειροκίνητο διακόπτη και χειρότερα εξοπλισμό. Ακόμα και το πακέτο Οδηγό "αίσθηση Ασφάλειας" κοστίζει 550 ευρώ λιγότερο σε σχέση με τη βενζίνη ή κινητήρα ντίζελ στο υβρίδιο.

Στο διαγωνισμό, αλλά καθαρό κόστος Nitro κάτι λιγότερο: Καλή 2.000 ευρώ είναι το Rav4 υβριδικό, για παράδειγμα, σχετικά με το Hyundai Tucson (177 hp με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη). Στο Mazda, υπάρχει το CX-5 με 160 hp, σε όλους τους τροχούς και αυτόματη 1.800 ευρώ φθηνότερα από την Toyota. Αλλά τότε δεν έχετε υβριδικό σύστημα κίνησης - και τις ιδιότητές του, η οποία έχει αποδειχθεί από αυτό το ταξίδι, είναι απολύτως μπορεί να ενισχύσει ένα SUV. Αν και δεν είναι για όλους.

Toyota Rav4 υβρίδιο: Προδιαγραφές

 • Βενζίνη Κινητήρας: 2.5-λίτρων, τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα (Atkinson)
 • ισχύος του κινητήρα Βενζίνη: 155 hp (114 kW)
 • Μέγιστη Ροπή:. 206 Nm β. 4400-4800 U / min
 • Ηλεκτρικό κινητήρα: 105 kW
 • Μεγ. Ροπή: 270 Nm
 • Επιπλέον μοτέρ τροχών: 50 kW
 • Power System: 145 kW (197 hp)
 • Μετάδοση: πλανητικό γρανάζι (συνεχώς μεταβαλλόμενης αυτόματο)
 • Μπαταρία: Ni-Mh, 1,59 kWh
 • 0-100 km / h: 8.3 s
 • Η τελική ταχύτητα: 180 χλμ/ώρα
 • Κατανάλωση: 4,9 l / 100 km? -Wheel μονάδα: 5,0 l / 100 km (NEDC)
 • CO2: 115 g / km (τέσσερις τροχούς: 117 g / km)
 • Μήκος: 4.605 m
 • Πλάτος: 1.845 m
 • Ύψος: 1.675 m
 • Μεταξόνιο: 2,66 m
 • Κενό βάρος: 1625 kg (στους τέσσερις τροχούς: 1690 kg)
 • βάρος ρυμουλκούμενο: 800 kg (2WD) /1.650 kg (4WD)
 • Κορμός: 501-1633 l
 • Τιμή: από 31.990 ευρώ
 • Βασική τιμή Toyota Rav4: 27.990 ευρώ
 • Το άνοιγμα της αγοράς: 01/29/2016
editor MOTOR-TALK Björn Tolksdorf και το υβριδικό Rav4 editor MOTOR-TALK Björn Tolksdorf και το υβριδικό Rav4Like this post? Please share to your friends: