Toyota Hilux 2016: Οδήγηση έκθεση, δοκιμή και τεχνικά δεδομένα – Το Hilux έχει μια φήμη για να υποστηρίξει

Από 48 χρόνια, η Toyota κατασκευάζει το pick-up Hilux, τώρα η όγδοη γενιά έρχεται στην Ευρώπη για να συνεχίσει το μύθο του άφθαρτα all-rounder. Μπορεί να είναι;

Ένα και ενάμιση χρόνο μετά την έναρξη του όγδοου Toyota Hilux τον Σεπτέμβριο έρχεται τελικά στην Ευρώπη. Άλλες αγορές ήταν απλά πιο σημαντικό. Ήμασταν σε θέση να προχωρήσουμε ένα από τα πρώτα νέα τιμόνι αριστερά Hilux στη Νότια ΑφρικήΈνα και ενάμιση χρόνο μετά την έναρξη του όγδοου Toyota Hilux τον Σεπτέμβριο έρχεται τελικά στην Ευρώπη. Άλλες αγορές ήταν απλά πιο σημαντικό. Ήμασταν σε θέση να προχωρήσουμε ένα από τα πρώτα νέα τιμόνι αριστερά Hilux στη Νότια Αφρική Πηγή: Jens Koch για την Toyota

Windhoek / Ναμίμπια - Η Toyota Hilux είναι συχνά προανήγγειλε ως σχεδόν άφθαρτος. Το φορτηγό μεσαίου μεγέθους από την Toyota, λέει ο κύριος του έργου Hiroki Nakajima, χτίστηκε για περιβάλλοντα άγρια ​​από την Ευρώπη. Δημιουργήθηκαν το 1968 ως ένα ελαφρύ επαγγελματικό όχημα και έκτοτε έχει δημιουργήσει ένα σύνολο οκτώ γενιές της Hilux, δυστυχώς, όχι μόνο κινητοποίησε τους αγρότες, τους δασικούς εργάτες ή επιχειρήσεις νηπιαγωγείο.

Η σταθερότητά του έκανε την Toyota Hilux νωρίς για να Όχημα της επιλογής για τους αντάρτες, τους πειρατές και τους στρατούς σε όλο τον κόσμο. Ο πόλεμος μεταξύ της Λιβύης και του Τσαντ (1986-1987) ήταν ένας που ονομάζεται «Toyota Πόλεμος» στην ιστορία. Το Αφγανιστάν, τη Νικαράγουα, τη Σομαλία, την Αιθιοπία, το Ιράκ και τη Συρία τελευταία - της Toyota πιο εύκολο να pick-up, ευέλικτο, γρήγορο και δύσκολο, είναι μια ζητείται στρατιωτικού εξοπλισμού σε κάθε πρόβλημα τόπου.

Ευτυχώς, υπάρχουν και ειρηνική χρήστες όπως φιλανθρωπικές οργανώσεις, οι ομάδες αποστολής και τους απλούς ανθρώπους που ζουν από τα συστήματα μεταφοράς ausentwickelter. Περίπου 18 εκατομμύρια αντίτυπα πωλήθηκαν από την Toyota 1968α

Η φήμη του άφθαρτος

editor MOTOR-TALK Björn Tolksdorf με το νέο Toyota Hilux editor MOTOR-TALK Björn Tolksdorf με το νέο Toyota Hilux Πηγή: Jens Koch για την Toyota

Τι μπορεί να αντέξει αυτό το αυτοκίνητο, η βρετανική εκπομπή «Top Gear» 2006 δοκιμάστηκε με ένα κλείσιμο του ματιού. Σε δύο επεισόδια, η ομάδα με επικεφαλής τον Jeremy Clarkson προσπάθησε να πάρει ένα 18-year-old Hilux με 300.000 χιλιόμετρα στο κοντέρ έσπασε.

Πήγαν τόσο πάνω σε ένα δέντρο, θάφτηκε το αυτοκίνητο στη θάλασσα, έβαλε φωτιά και περισσότερο. Αλλά με τη βοήθεια του λίγο λάδι και ένα κλειδί της Toyota αυξήθηκαν πάντα πάλι.

Επιστροφή στο σήμερα: Η παράγεται στη Νότια Αφρική όγδοη γενιά Hilux έρχεται στο Σεπτέμβριο 2016, τέλος, προς την Ευρώπη. Σε άλλα μέρη του κόσμου είναι ήδη πωληθεί το τιμόνι δεξιά. Και έχει μια φήμη να διατηρηθεί.

Από την βασική αρχή δεν έχει αλλάξει. Το σώμα με μονά, επιπλέον ή διπλή καμπίνα κάθεται επί ενός πλαισίου σκάλας ψηλά πάνω από το δρόμο, να κίνηση στους πίσω τροχούς και χώρο φόρτωσης. Το μήκος του οποίου εξαρτάται από τη δομή της καμπίνας. All-wheel drive είναι διαθέσιμο ως επιλογή.

Το νέο Hilux, λέει ο κ Nakajima, ένα έχει ακόμη αναπτύξει θρυλικό ευρωστία του, με άκαμπτο και πιο ογκώδη εσχάρα ακροδεκτών καθώς και 120 επιπλέον σημεία συγκόλλησης. Μια κλειδώνει κίνηση στους τέσσερις τροχούς με προαιρετική μείωση αυξάνει την ικανότητα εκτός δρόμου.

Περισσότερη άνεση και την τεχνολογία

Από την τάση SUV της Toyota έπρεπε να απαντήσει, επειδή το (όχι αρκετά) νέο φως SUV σκάψει την παραδοσιακή pick-ups ορισμένους πελάτες. Ως εκ τούτου, το νέο Hilux ήταν πιο άνετη και πιο ασφαλή. Αλλά το κάνει αυτό για το Hilux; όπως και η κατάλληλη μόνωση, διατηρεί το θόρυβο της νεοαποκτηθέντα κινητήρα ντίζελ 2.4-λίτρων (150 hp) αποτελεσματική από το εσωτερικό μακριά. Η οδηγική άνεση των μαλακών προσαρμοσμένη έκδοση «Comfort» είναι αξιοσημείωτο για μια κίνηση στους πίσω τροχούς με άκαμπτο άξονα και των φύλλων την άνοιξη πίσω.

φωτογραφική μηχανή με βάση με το σύστημα Toyota «Αίσθηση Ασφάλειας» με την αλλαγή λωρίδας βοηθό, συστήματα πέδησης έκτακτης ανάγκης και η οδική αναγνώριση σημάδια είναι μία, όμως, μπορεί να κάνει λίγο σε περιοχές όπως η Νότια Αφρική. Ασφαλτοστρωμένους δρόμους, ακόμη και με τα ίχνη, δεν υπάρχουν σχεδόν παντού. Έχετε οχήματα στροβιλίζεται μπροστά πολλή σκόνη στον αέρα, η κάμερα βλέπει τίποτα ούτως ή άλλως.

Επιπλέον, Πού είναι τα ηλεκτρονικά, τα ηλεκτρονικά μπορεί να σπάσει. Ένα σύστημα start-stop (400 ευρώ) στην έρημο δεν είναι μόνο παράλογη, είναι επίσης. Φιλανθρωπικά ιδρύματα κατάρα ήδη πάνω ηλεκτρικά παράθυρα, ακούμε. Το κτίριο της Toyota από την έκδοση «Duty 4x4» ένα πρότυπο. Για την ευρωπαϊκή αγορά, τουλάχιστον όταν το πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Τεχνικής Υποστήριξης δεν είναι ποτέ μακριά.

Σύγχρονα ηλεκτρονικά, ωραία και καλά - αλλά να χρησιμοποιήσει τα σκονισμένα πλαγιές στη Ναμίμπια, η κάμερα βασίζεται σε Σύγχρονα ηλεκτρονικά, ωραία και καλά - αλλά να χρησιμοποιήσει τα σκονισμένα πλαγιές στη Ναμίμπια, η κάμερα βασίζεται σε "αίσθηση Ασφάλειας"Εξαρτήματα όχι πολύ Πηγή: Jens Koch για την Toyota

Μεγάλες ντίζελ από το 2017

Σε χώρες όπως η Ναμίμπια θα μπορούσε να είναι η Δεξαμενή 80 λίτρων η Ευρωπαϊκή Hilux ούτε καν να συμπληρώσετε δισταγμό. Το καύσιμο περιέχει τοπική πολλά θείου και θα μπορούσε να βλάψει την ευαίσθητη ελέγχου εκπομπών Euro 6. κατανάλωση μας στις πλαγιές έρημο, άμμο και μπάζα: περίπου 11 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, υπό αυτές τις συνθήκες εντελώς κατάλληλη. Η κατανάλωση καυσίμου (6,8 l / 100 km) είτε όχι.

Κατά τη μετάβαση σε όλους τους τροχούς λειτουργία των δυνάμεων είναι σαφώς ακουστά στον εμπρός άξονα. Η μεγάλη Hilux διαθέτει εκτός δρόμου παντού και - εφ 'όσον έχει αρκετό χώρο και την επισκόπηση του οδηγού και το νευρικό αποθεμάτων. Hill Start Assist, μείωση και κλειδαριά είναι διαθέσιμες σε όλους τους τροχούς-Hilux επί του σκάφους και να διευκολύνει τους ελιγμούς ανάμεσα σε βράχια και τρύπες στο έδαφος.

Μερικές φορές θέλαμε ακόμη περισσότερη ροπή. Αυτή είναι η Toyota από το 2017 έως το 2.8-λίτρων ντίζελ από το Land Cruiser Η προσφορά. Δεν είναι αρκετά πειστική: Αν θέλετε να μεταβείτε γρήγορα σε χαμηλότερη ταχύτητα σε μια πλαγιά και δεν ξέρει κομμάτια μετατόπιση του κατά τη διάρκεια του ύπνου, μερικές φορές καταλήγει σε αντίστροφη. Με την ταχεία Aisin εξατάχυτο αυτόματο δεν μπορεί να συμβεί. Ακόμα κι αλλιώς, είναι η πιο άνετη επιλογή, αλλά οδηγεί σε αύξηση της τιμής στη Γερμανία τουλάχιστον 38.270 ευρώ.

Συμπέρασμα: Το Hilux εξακολουθεί να είναι το Hilux. 20 χρόνια έχει νέα και πιο χοντρές εσχάρα ακροδεκτών τουλάχιστον, λέει η Toyota - Επίσης στη ζούγκλα ή στην έρημο. Με όλα τα διαθέσιμα σε πρώτη παγκόσμια ηλεκτρονική μας του pick-up είναι καλή ακόμη και ένα όχημα του τρόπου ζωής. Όποιος θέλει να τον χρησιμοποιήσει ανθρωπιά, αλλά σας παρακαλώ για ειρηνικούς σκοπούς, αλλά φτάνει για τον εξοπλισμό «καθήκον» και διανέμει με κάμερα οπισθοπορείας, οθόνη αφής ή αυτόματο έλεγχο του κλίματος. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε λιαστή Baobab ξύλο από την έρημο με αυτό το pick-up, ανά πάσα στιγμή. Όπως πάντα.

Toyota Hilux Προδιαγραφές

η απλούστερη

 • Κινητήρας: 2.4 L τετρακύλινδρη Diesel
 • Ισχύς 150 hp (110 kW)
 • Ροπή: 400 Nm β. 1600-2000 U / min
 • εξατάχυτο: Μετάδοση
 • 0-100 km / h: 13.2 sec
 • Τελική ταχύτητα: 175 χλμ/ώρα
 • Κατανάλωση: 6,8 l / 100 km
 • CO2: 178 g / km
 • Μήκος: 5.33 m
 • Πλάτος: 1.80 m
 • Ύψος: 1.795 m
 • Μεταξόνιο: 3.085 m
 • Απόβαρο: 1.700 kg
 • Ρυμούλκησης χωρητικότητα: 3.200 kg
 • Μονό κρεβάτι Cab φορτηγό: 2.3 m χ 1,645 m
 • Επιπλέον κρεβάτι καμπίνα του φορτηγού: 1,81 m x 1.645 m
 • Διπλό κρεβάτι Cab φορτηγό: 1.525 m χ 1,645 m
 • Βάση Τιμή: 24.590 ευρώ
 • Το άνοιγμα της αγοράς: Σεπτέμβριος 2016

αυτόματο & στους τέσσερις τροχούς

 • Μετάδοση: εξατάχυτο αυτόματο μετατροπέα ροπής
 • 0-100 km / h: 12,8 sec
 • Τελική ταχύτητα: 170 χλμ/ώρα
 • Κατανάλωση: 7,8 l / 100 km (. 7.2 m Έναρξη / Διακοπή)
 • CO2: 204 g / km (189 m Start / Stop.)
 • Απόβαρο: 2.095 kg
 • Βάση Τιμή: 38.270 ευρώ
 • Mart Έναρξη: Σεπτέμβρης 2016
Στο έδαφος της μείωσης, η δυνατότητα εναλλαγής φράγμα καθώς και Bergan- και βοήθεια Hill Descent Ελέγχου κατά τους ελιγμούς Στο έδαφος της μείωσης, η δυνατότητα εναλλαγής φράγμα καθώς και Bergan- και βοήθεια Hill Descent Ελέγχου κατά τους ελιγμούςLike this post? Please share to your friends: