Hyundai Kona (2017) κατά τη δοκιμή: έκθεση οδήγησης, τα δεδομένα, η τιμή – Ironman είναι γρήγορο από τον ατμό

Hyundai ξεκινά αργά το άκρως ανταγωνιστικό τμήμα της Β-SUV. Μπορεί η σύλληψη Kona καθιερωμένους παράγοντες, όπως η Renault Captur και Nissan Juke; Πρώτη βόλτα.

Νέος στο τμήμα της Β-SUV: Hyundai Kona ξεκινά το Νοέμβριο στη γερμανική αγοράΝέος στο τμήμα της Β-SUV: Hyundai Kona ξεκινά το Νοέμβριο στη γερμανική αγορά Πηγή: Hyundai

Βαρκελώνη - 3,8 χιλιόμετρα κολύμπι. 180,2 χιλιόμετρα ποδηλασίας. 42,195 χιλιόμετρα σκι: Ποιος θέλει να γίνει ο Ironman μπροστά, παίρνει δύναμη. Ακριβώς που παρατηρήθηκε σε Kona, Χαβάη. Νικητής Patrick Lange έλασης στο χώρο από πίσω και κέρδισε.

Hyundai Γερμανία CEO Markus Schrick θέλετε να το κάνετε με το όνομά του στο Kona B-SUV, καθώς και. πρέπει να καλύψουν τη διαφορά και η 4,17 μέτρα ολίγοις, το νέο μοντέλο της Hyundai: Renault Captur, η Nissan Juke και Mini Countryman έχουν καθιερωθεί στην κατηγορία. αλλά η από τα διαθέσιμα 4, Νοέμβρη Kona θέλει να παίξει - και κάποια νέους ανταγωνιστές.

Τρεις φιάλες ως την είσοδο, ισχυρός τετρακύλινδρος για ορμές

Η υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος Hyundai Κόνα αποδίδει έως και 177 hp. Με την προσωρινή κορυφαία μονάδα της Hyundai κοστίζει από 25.000 ευρώ Η υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος Hyundai Κόνα αποδίδει έως και 177 hp. Με την προσωρινή κορυφαία μονάδα της Hyundai κοστίζει από 25.000 ευρώ Πηγή: Hyundai πρώτο επιχείρημα για τη νέα Κορέας: Η Τιμή εκκίνησης είναι 17.500 ευρώ στην κάτω περιοχή του τμήματος. Σε αντίθεση με τη Renault Captur ή Peugeot 2008 είναι το Kona προαιρετική τέσσερις τροχούς. Σε αντίθεση με την ήδη κάπως ξεπερασμένη Juke το Kona προσφέρει σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης, όπως προειδοποίηση cross-κίνησης ή active lane assist.

ο αμφισβητίας πηγαίνει καλά; Στο πρώτο μας ταξίδι, το τιμόνι παρέχει καλή επαφή με το δρόμο, το πλαίσιο φαίνεται πιο τεντωμένη. Ωστόσο, η βασική τρικύλινδρο δείχνει την ταχύτητα που τρέχει έξω ατμού και το σχέδιο. Σχετικά όπου αθλητής Πάτρικ Lange αλλάζει μόνο σε turbo.

Για προσηλωμένη ρόλο οδήγηση Hyundai έχει υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης 1.6-λίτρων με 177 PS (Από 25.000 ευρώ) που προσφέρονται. πέρασμα του θυμίζει σχεδόν μια ισχυρή μηχανή diesel. Σερβίρετε με το ευρύχωρα επτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Σε 7,9 δευτερόλεπτα, το σήμα 100-mph επιτευχθεί, V-Max είναι πέραν των 200 km / h.

Επαρκής χώρος και άνεση στο εσωτερικό

Το εσωτερικό του Hyundai Kona: μαύρο και γκρι σοβαρότητα, που διανθίζονται με περιστασιακή αποχρώσεις Το εσωτερικό του Hyundai Kona: μαύρο και γκρι σοβαρότητα, που διανθίζονται με περιστασιακή αποχρώσεις Πηγή: Hyundai Ποιος θέλει να επεκταθεί αυτή η μηχανή πρέπει να ανεφοδιάζονται πιο συχνά. ο 6.7 λίτρα κατανάλωση καυσίμου είναι απατηλή σε γρήγορες αλλαγές ρυθμού και υψηλές ταχύτητες. Αντίθετα, εκείνοι που κολυμπάει στο ζεστό κίνηση έρχεται κοντά με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Αυτό ισχύει για σχεδόν πέντε λίτρα βενζίνης σε μικρότερες επίσης.

Χαλαρή πλαγιάς, το Kona - αυτό είναι πιθανό να είναι σε ζήτηση ως αποκλειστικό θέρμανσης σε περισσότερους πελάτες Hyundai ούτως ή άλλως. Στα άνετα καθίσματα, προαιρετική δερμάτινη επένδυση, θέρμανση και εξαερισμό, ταξιδεύει ευχάριστα. Η θέση των καθισμάτων είναι αυξημένη, αλλά: Έτσι sublime όπως σε ένα Hyundai Tuscon ή Opel Mokka Χ ο οδηγός δεν κάθεται. Από το Kona μοιάζει περισσότερο με ένα φορτηγό από ένα SUV.

ο Μεταξόνιο του Kona είναι 2,60 μέτρα, με 1,80 μέτρα χωρίς καθρέφτη, το αυτοκίνητο παίρνει αρκετά μεγάλη για την κατηγορία. Αυτό εξασφαλίζει Patz στο εσωτερικό. Ακόμη και ευρύτερη ώμους αθλητής δεν εφάπτονται. Στη δεύτερη σειρά καθισμάτων ενηλίκων κρατήσει περισσότερο ταξίδια από τα προβλήματα. σταθεί για τις αποσκευές 361 λίτρα του χώρου φορτίου διαθέσιμες.

Έξω μοντέρνο, εσωτερικό σοβαρά

Το εξωτερικό της Hyundai Kona: Φωτεινά χρώματα Plastikbeplankung και, κατόπιν αιτήματος, μια μαύρη οροφή Το εξωτερικό της Hyundai Kona: Φωτεινά χρώματα Plastikbeplankung και, κατόπιν αιτήματος, ένα μαύρο Πηγή στέγη: Hyundai Utility και ευκολία στη χρήση είναι σημαντικές στην κατηγορία Β. Την ίδια στιγμή, τα αυτοκίνητα θα πρέπει να ψάξουν για περισσότερη περιπέτεια από ένα VW Polo, Hyundai i20 ή Opel Corsa. Σύμφωνα σκάσει το εξωτερικό: ελαφριά οπτική τριών τεμαχίων, πολύ θυμίζει το μπροστινό μέρος του Citroen C3 Caktus. Plastikbeplankung, κατόπιν αιτήσεως, μια μαύρη οροφή. Η γυάλινη ηλιοροφή κοστίζει 600 ευρώ επιπλέον.

Στο εσωτερικό υπάρχει εναντίον της μαύρο και γκρι σοβαρότητα, που διανθίζονται με περιστασιακή αποχρώσεις. Σε αντίθεση με πολλούς ανταγωνιστές της Hyundai δεν φείδεται κλειδιά. Η οθόνη LCD πέντε ιντσών από το επίπεδο εισόδου κυμαίνεται ως InfoCenter ραδιόφωνο ή σύνδεση Bluetooth για κινητά τηλέφωνα. σταυροζευκτικές Smartphone θα πρέπει να καταφύγουν στην επόμενη νεότερη έκδοση.

Το οποίο έρχεται με οθόνη αφής επτά ιντσών και ανοίγει Navi και streaming μουσικής μέσω του Η Apple και το Android carplay αυτοκίνητο ο τρόπος μέσα στο όχημα. Στην κορυφαία έκδοση (850 ευρώ επιπλέον από το δεύτερο από τα τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού «Trend»), η οθόνη μετρά οκτώ ίντσες και εμφανίζει την εικόνα από την κάμερα οπισθοπορείας. Για πλοήγηση στη συνέχεια μόνιμα εγκατεστημένα. Πολύ δίκαιη: Οι ενημερώσεις των δεδομένων εφ 'όρου ζωής για το σύστημα πλοήγησης περιλαμβάνονται.

Diesel από τον Απρίλιο, Ηλεκτρικό από τον Ιούνιο

Στον κορμό της Hyundai Kona χωρέσει μέχρι και 361 λίτρα Στον κορμό της Hyundai Kona χωρέσει μέχρι και 361 λίτρα Πηγή: Hyundai Προαιρετική έρχεται με το Head-up Display Kona. Όλα τα σημαντικά δεδομένα αντικατοπτρίζεται σε ένα μικρό φύλλο από γυαλί. Ανάγνωση λειτουργεί καλά σε φωτεινά, χαμηλό ήλιο. Αυτό που λείπει είναι η προσαρμοστική cruise control. Για να προσφέρουν άλλοι κατασκευαστές σε νέα μοντέλα αυτής της κατηγορίας είναι αρκετά.

Για το σκοπό αυτό, η Hyundai Kona θα πρέπει να έχουν το πλεονέκτημα στην εξουσία. Τον Ιούνιο του 2018, ο Kona για ηλεκτρικά ανεβάσει το πρώτο B-SUV. 390 χιλιόμετρα ρεαλιστικό εύρος, διατίθεται με τετρακίνηση - και σύμφωνα με την Hyundai χωρίς να θυσιάζει το διάστημα. στο Δεκεμβρίου μετά μια ισχυρότερη LG μπαταρία με αυτονομία 500 χιλιομέτρων.

Οι αποτεφρωτήρες Hyundai παρουσιάζει από το 2018ο Απρίλιο υπάρχουν Οι κινητήρες ντίζελ με 115 ή 136 ίππους και 320 Newton μέτρα της ροπής έρχονται, Hyundai νεοαποκτηθέντα.

Προδιαγραφές Hyundai Kona (2017)

 • Μοντέλο: Hyundai Kona 1.0 T-GDI
 • Κινητήρας: 1.0-λίτρων τριών-κύλινδρο κινητήρα turbo βενζίνης
 • Μετάδοση: 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο
 • Ισχύς 120 hp (88 kW)
 • Ροπή: 172 Nm σε 1500 έως 4000 στροφές / λεπτό
 • Κατανάλωση: 5.2 l / 100 km (NEDC)
 • CO2: 117 g / km
 • 0 - 100 χλμ/ώρα 12,0 s
 • Τελική ταχύτητα: 181 χλμ/ώρα
 • Μήκος: 4.17 m
 • Πλάτος: 1.80 m
 • Ύψος: 1.55 m
 • Μεταξόνιο: 2.60 m
 • Κορμός: 361 l
 • Βάση Τιμή: από 17.500 ευρώ
 • Μοντέλο: Hyundai Kona 1.6 T-GDI
 • Κινητήρας: 1.6 λίτρων τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης
 • Μετάδοση: 7-ταχυτήτων κιβώτιο διπλού συμπλέκτη
 • Ισχύς: 177 hp (130 kW)
 • Ροπή: 265 Nm σε 1500 έως 4500 στροφές / λεπτό
 • Κατανάλωση: 6.7 λίτρα / 100 km (NEDC)
 • CO2: 153 g / km
 • 0 - 100 χλμ/ώρα 7,9 s
 • Τελική ταχύτητα: 205 χλμ/ώρα
 • Βάση Τιμή: από 25.000 ευρώ

πηγήSP-XLike this post? Please share to your friends: