Της Ford μικρό SUV Ecosport δεν είχε το καλύτερο ξεκίνημα. Με το λίφτινγκ, έχουν συμβεί πολλά. Όχι μόνο στη σχάρα, αλλά κυρίως στο εσωτερικό. Πρώτη τοποθέτηση του καθίσματος.

Η Ford παρουσιάζει το ανανεωμένο Ecosport στο IAA. Εξωτερικά, κάνει λίγο, ειδικά στο πλέγμαΗ Ford παρουσιάζει το ανανεωμένο Ecosport στο IAA. Εξωτερικά, κάνει λίγο, ειδικά στο πλέγμα Πηγή: mobile.de

Φρανκφούρτη - Ford ήταν νωρίς. Δεδομένου ότι η άνοδος του μικρού SUV που ξεκίνησε, η εταιρεία έχει ήδη ένα στο πρόγραμμα είχαν. Για παράδειγμα, στη Βραζιλία, την Ινδία και την Κίνα, η Ecosport είχε λειτουργεί από το 2012 με την ταινία. Ford τον πήρε από το 2014 στην Ευρώπη. Ποιος ήταν εκεί έξω όλοι γνωρίζουμε ότι οι απαιτήσεις για Επεξεργασία και ποιότητα υλικών σε άλλες αγορές, καλά, άλλα είναι.

Στο IAA Ford παρουσιάζει τώρα το δεύτερο facelift. Την πρώτη φορά που το όχημα έχει ήδη χάσει τη ρεζέρβα στην πίσω πόρτα. Έχουμε θέσει στο νέο μοντέλο.

Το επίπεδο πυθμένα δερμάτινο τιμόνι, υπάρχουν στάνταρ στη γραμμή ST, να αισθάνεται πραγματικά καλό Το επίπεδο πυθμένα δερμάτινο τιμόνι είναι διαθέσιμη από το πρότυπο ST-line, να αισθάνεται πραγματικά καλό για να Πηγή: mobile.de

Ford Ecosport Facelift 2017: Το πλαστικό είναι μαλακό

Ένα μεταλλικό μπλε Ecosport ST-Line γυρίζει στο περίπτερο. Ο εξοπλισμός είναι καινούργια και έρχεται με μια ελαφρώς τροποποιημένη μπροστινή ποδιά και ειδικές πλαϊνές ποδιές. Μερικά μαύρα highlights κάνει το Ecosport φαίνονται πολύ πιο δροσερές. Η νέα σχάρα με το στυλ Kuga είναι εντυπωσιακό είναι στην πίσω πόρτα «AWD». Η Ford προσφέρει το SUV Για το νέο έτος μοντέλου για πρώτη φορά με τετρακίνηση για. Υπάρχει επίσης ένα νέο diesel 1.5-λίτρων.

Αλλά αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό: Ειδικά στο εσωτερικό έχει κάνει πολλά. Ακόμη και με την πρώτη ματιά, το σχεδιασμό της σύγχρονης και υψηλής ποιότητας έργα. Σε περίπτωση που τεθεί προηγουμένως ανάξιο μικρή οθόνη σε μια βαθιά σπηλιά, η Ford έχει πλέον ξεκινήσει μια ανεξάρτητος οθόνη αφής με έως και 8 ίντσες διαγωνίως για. Δεν είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή, φυσικά, στο 4,2 ίντσες ξεκινά, ένα 6.5-ιντσών έκδοση είναι επίσης διαθέσιμη. Η Sync 3 μπορεί η Apple carplay, το Android Auto, η λειτουργία καταφέρνει πολύ διαισθητική και σαφή.

Το παλιό κουμπί συνονθύλευμα εξαλειφθεί. Δύο κουμπιά και δέκα κατανοητό επισημανθεί ώθησης για άμεση πρόσβαση σε σημαντικά στοιχεία του μενού καθώς και τον έλεγχο ήχου καθίσει κάτω από την οθόνη, συμπεριλαμβανομένων λίγο περισσότερο μπορείτε να λειτουργήσετε το κλιματιστικό. Τέλος.

ένα Τεράστιο βήμα μπροστά κάνει το Ecosport σε υλικά. Θυμόμαστε με φρίκη στο γυαλιστερό σκληρό πλαστικό του ταμπλό. Σε κάποια σημεία ήταν ακόμα να δείτε το Gießnähte. Τώρα, το διοικητικό συμβούλιο στην πάνω περιοχή είναι κάτω από αφρώδες μαλακό και η επιφάνεια έχει χάσει τη λάμψη της. Προς όφελός τους. Η ματ επιφάνεια των πλαστικών ένθετων στην κεντρική κονσόλα αισθάνεται επίσης καλό και φαίνεται αυτό.

Τα εσωτερικά πάνελ των θυρών γίνεται στην τάξη σε μεγάλα μέρη είναι κατασκευασμένα από σκληρό πλαστικό. Η Ford φέρνει αλλά Επένδυση για τα μπράτσα για. Και όπου ο αγκώνας ωθήσετε. Δηλαδή όπου είναι σημαντικό. Η πόρτα του δίσκου στην κεντρική κονσόλα είναι επίσης υπό αφρού.

Στη γραμμή ST της Ecosport φέρνει μερικές μαύρες ανταύγειες με Στη γραμμή ST της Ecosport φέρνει μερικές μαύρες ανταύγειες με Πηγή: mobile.de

Ford Ecosport Τιμή: Ως δράση από 15.000 ευρώ

Η σύντομη σε σύγκριση με ένα Fiesta, στο διπλανό σταθμευμένα στο περίπτερο, δείχνει ότι εξακολουθεί να είναι λίγο καλύτερα. Δεν φαίνεται πραγματικά rappelfest να καθίσει στο Ecosport όλα τα μέρη. Αλλά τρίζει όταν τεστ εκτύπωση, τίποτα ρωγμές. Σε σύγκριση με Vorfacelift-Ecosport, το μοντέλο 2018 κινείται σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα.

Η ST-Line - προς το παρόν το μόνο εξοπλισμό που δείχνει Ford - έρχεται επίσης με όμορφο μέρος δερμάτινα καθίσματα. Οι Κέντρο πάνελ είναι κατασκευασμένα από σουέτ, θυμίζει Alcantara. Κόκκινες ραφές για την ταπετσαρία και το πρόστιμο δερμάτινο τιμόνι κάνουν το Ecosport φανεί πραγματικά κομψό.

Ford λαμβάνει 2.017 παραγγελίες για το ανανεωμένο Ecosport από τις αρχές Οκτωβρίου. Σε τιμή προσφοράς υπάρχει το μικρό SUV στη συνέχεια, ξεκινώντας από 14.990 ευρώ. Η επίσημη λίστα ξεκινά από 18.590 ευρώ. Η σχεδόν πλήρως εξοπλισμένα ST-Line θα κοστίσει τουλάχιστον 23.840 ευρώ. Για αυτή την τιμή, υπάρχει ένα βενζινοκινητήρα 1.0-λίτρων με 125 hp και εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο.

Οι τιμές και οι κινητήρες της Ford Ecosport 2017/2018

  • βενζινοκινητήρα 1.0-λίτρων, 125 hp, 170 Nm, οδηγίες 6-ταχύτητας, κίνηση στους μπροστινούς τροχούς, κατανάλωση 5,2 l, από 18.590 Ευρώ
  • βενζινοκινητήρα 1.0-λίτρων, 125 hp, 170 Nm, 6-ταχύτητα οδήγησης αυτόματο, μπροστινούς τροχούς, 5,8 λίτρων, από 21.340 ευρώ
  • 1.0-λίτρων βενζινοκινητήρα, 140 hp, 180 Nm, οδηγίες 6-ταχύτητας, κίνηση στους μπροστινούς τροχούς, 5,2 l, σε 22.990 Ευρώ (Titanium)
  • 1.5-λίτρων diesel, 100 hp, 215 Nm, 6-τάχυτο μηχανικό, κίνηση στους μπροστινούς τροχούς, 4.1 λίτρων, από 20.090 ευρώ
  • 1.5-λίτρων diesel, 125 hp, 300 Nm, οδηγίες 6-ταχύτητας, κίνηση στους τέσσερις τροχούς, 4,5 λίτρων, από 24.340 ευρώ

Posted by / November 12, 2017
Posted in
Ford News