Με GPS και τεχνητό DNA κατά κλασικό κλέφτες αυτοκινήτων – Έτσι, σας καθιστά περιττή την κλασική κλοπή αυτοκινήτου

Κλασικά αυτοκίνητα είναι για τους κλέφτες συχνά εύκολη λεία, που μόλις και μετά βίας έχουν ενσωματωμένο αντικλεπτικών συσκευών. Εδώ μπορείτε να μάθετε τι μπορείτε να κάνετε τα πάντα για να εξασφαλίσει το όχημά του.

Τα οχήματα που πωλούνται συχνά σε με αλλοιωμένη VINΤα οχήματα που πωλούνται συχνά σε με αλλοιωμένη VIN Πηγή: Εικόνα Συμμαχία

Κολωνία / Στουτγάρδη - Οι δράστες ήρθαν την ημέρα. μέχρι να εκκαθαριστεί ένα αυτοκίνητο μπροστά από την πόρτα του γκαράζ μακριά, άνοιξε την πόρτα και έκλεψαν το κλασικό αυτοκίνητο έξω από το γκαράζ. Γρήγορα και ήσυχα. Όχι μόνο μία φορά: το 2016 εξαφανίστηκε στην Κολωνία και μόνο με αυτό τον τρόπο σχεδόν 40 οχήματα από υπόγεια γκαράζ.

Vintage αυτοκίνητα από τη Ρηνανία έρχονται συχνά στην Ολλανδία. 2015, η αστυνομία βρήκε εκεί σε διάφορες αχυρώνες πολλά παλιά αυτοκίνητα - εν μέρει στάθηκαν εκεί περισσότερο από μια δεκαετία. "Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η αποσυναρμολόγηση των κλασικών αυτοκινήτων είναι η εξαίρεση"Λέει ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στην Κολωνία.

Η αναλογία είναι 0,4 - 0,6 ανά 1000 οχήματα

Ορισμένοι κατασκευαστές προσφέρουν ειδικές υπηρεσίες ασφαλείας για τα οχήματά τους Ορισμένοι κατασκευαστές προσφέρουν ειδικές υπηρεσίες ασφαλείας για τα οχήματά τους Πηγή: Εικόνα Συμμαχία

"Τα οχήματα υψηλότερης ποιότητας συχνά πωλούνται με αλλαγμένες αριθμούς αναγνώρισης οχήματος, δεδομένου ότι μια αντίστοιχα μεγάλη ζήτηση της αγοράς, ιδιαίτερα μεταξύ των συλλεκτών είναι"Λέει ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Εγκληματολογικής Αστυνομίας (BKA). Σύμφωνα με εξαφάνιση, η οποία ειδικεύεται στην κλασική ασφάλεια αυτοκινήτου Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών περισσότερα αυτοκίνητα από την Porsche και Mercedes. "Από το συνολικό όγκο, το ποσοστό της κλοπής έχει αυξηθεί τα τελευταία τρία χρόνια"Λέει OCC διευθύνων σύμβουλος Carsten Möller.

Ένα σύνολο των παλαιών αυτοκινήτων δεν εξαφανίζονται συχνότερα από τους νεότερους οχήματα. Σύμφωνα με την Ένωση του Γερμανικού Συνδέσμου Ασφαλιστικών (GDV) ήταν το ποσοστό κατά τα τελευταία χρόνια σε 0,4 έως 0,6 ανά 1.000 οχήματα και ήταν περίπου τόσο χαμηλά όσο το μέσο όρο όλων των αυτοκινήτων (0.5).

Ότι η κλοπή των παλαιών αυτοκινήτων είναι ένα θέμα που δεν έχει ακόμη ξεφύγει από τους κατασκευαστές. Κάνετε αναβάθμιση. Porsche, για παράδειγμα, προβλέπει για vintage του από το 2018 με το Σύστημα Εντοπισμού Οχημάτων (VTS), σε ένα νέο προστασίας. Το VTS είναι συνδεδεμένο σε ένα υπάρχον δίκτυο των λειτουργιών ασφαλείας κέντρων. Αυτοί παρακολουθούν την κατάσταση του οχήματος και να έρθετε σε περίπτωση δολιοφθοράς ή κλοπής, ένα μήνυμα συναγερμού μέσω μονάδα GPS. Στη συνέχεια ένας υπάλληλος του κέντρου ασφάλειας θα ενημερώσει τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, και στη συνέχεια συντονίζει την έρευνα με την αστυνομία.

νύχι στο τιμόνι, κλειδαριά ταχυτήτων και Co.

Με κάποια μέτρα ασφάλειας μπορούν να κάνουν τη ζωή δύσκολη για τους κλέφτες Με ορισμένα μέτρα ασφάλειας μπορούν να κάνουν τη ζωή δύσκολη για την Πηγή κλέφτες: Εικόνα Συμμαχία 100 τοις εκατό προστασία από κλοπή, δεν υπάρχει, αλλά η BKA παρέχει καθοδήγηση για το πώς να ελαχιστοποίηση του κινδύνου αφήνει. Συμβουλεύει να παρκάρετε πολύτιμο αυτοκινήτων σε κλειστό γκαράζ.

Anti-κλοπή τιμόνι όπως σφιγκτήρες τροχό νύχι ή εργαλεία κλείδωμα αποτρέψει κάποιους κλέφτες. Με ατομικές ασφάλειες για το Διακόπτοντας την παροχή ρεύματος για την ανάφλεξη ή αντλία καυσίμου με ένα κρυφό διακόπτη εμποδίζεται από την εκκίνηση του οχήματος. Ένας συναγερμός προειδοποιεί χρόνο ιδιοκτήτες και φοβίζει τους κλέφτες. Ή που δείχνει με SMS στο συναγερμό τηλέφωνό σας

Η εγκατάσταση ενός πομπού GPS

Με την εγκατάσταση ενός πομπού GPS, το κλεμμένο όχημα μπορεί να παρακολουθούνται μετά την κλοπή. αλλά μόνο να βοηθήσει στην ανάκτηση, δεν μπορεί να αποτρέψει την κλοπή. Καλά οργανωμένες συμμορίες των ληστών φορτώσει το αυτοκίνητο για τη μεταφορά και εξαφανίζονται γρήγορα. Είναι επενδεδυμένα με φύλλο αλουμινίου, είναι διαταραχθεί το σήμα GPS. "Αλλά υπάρχουν συσκευές εντοπισμού, η οποία μπορεί να ερεθίσουν παρεμβολών, όπως αλουμινόχαρτο λιγότερο γρήγορα"Λέει ο Carsten Möller.

selectadna

Τεχνητή DNA βοηθά στην ανάκτηση των ακριβά αυτοκίνητα: για τα μεμονωμένα συστατικά, ενώ ένα τεχνητό υλικό είναι βαμμένο και σφραγίζεται. Μπορεί επίσης να είναι ο αριθμός αναγνώρισης του οχήματος διαβρωτικά μέσα στα παράθυρα να είναι. Με το υπεριώδες φως, τα σημάδια εμφανίζονται. Έτσι μπορούν να σε σύγκριση με μια βάση δεδομένων και αποδίδεται στον νόμιμο ιδιοκτήτη. Οι κλέφτες ενημερωθεί από ετικέτες στους δίσκους με το τεχνητό DNA - και ίσως αποθαρρύνονται. Για την πώληση σηματοδότησε μέρη ενέχει κίνδυνο.

Αν το αυτοκίνητο έχει φύγει ακόμα

Εάν το αυτοκίνητο, αλλά εξαφανίζεται, μπορεί το πολύ παρήγορο ασφάλισης. Μια ολοκληρωμένη ασφαλιστική αντικατέστησε το αυτοκίνητο σε περίπτωση κλοπής. Βουτήξτε το μέσα σε ένα μήνα από την παραλαβή του εντύπου της αγωγής στον ασφαλιστή πίσω, ανήκει περισσότερο στον αρχικό ιδιοκτήτη. είναι ακόμα υποχρεωμένη να πάρει πίσω το αυτοκίνητο. Εάν το όχημα έχει υποστεί ζημιά, η ασφαλιστική ζημία πληρώνει για την επισκευή. Με κλασικά αυτοκίνητα ή ιδιαίτερα πολύτιμη αυτοκίνητα θα πρέπει να οι εκτιμήσεις του οχήματος ενημερώνονται τακτικά και να κατατεθεί με την ασφαλιστική έτσι ώστε σε περίπτωση κλοπής, η τρέχουσα αξία υλικό του οχήματος αντισταθμίζεται.

πηγή: dpaLike this post? Please share to your friends: