Η Giulietta θα πρέπει να κληρονομήσουν τη θρυλική Giulia - με ένα παράξενο σχήμα σφήνας και ταχυτήτων. Μήπως δεν αρέσει σε κανέναν, αλλά ήταν μια επιτυχία - ειδικά στη Γερμανία.

Η Alfa Romeo Giulietta 1977Η Alfa Romeo Giulietta 1977 Πηγή: Alfa Romeo Fiat Chrysler Αυτοκίνητα

Κολωνία - Αυτό θα πρέπει να είναι ο διάδοχος του κλασικού Giulia; Μια κραυγή τρόμου συλληφθεί πολλές Alfisti όταν η μάρκα Milanese το φθινόπωρο του 1977, παρουσίασε την Giulietta (Tipo 116). Ίσως η γωνιακή σφηνοειδές σχήμα ( «Nuova Linea») αυτού του σπορ σεντάν ήρθε πολύ νωρίς σε λίγα χρόνια. Ίσως δεν είχε το σχέδιο για το χάρισμα της Giulia. το ήταν σκιά πάνω από την έναρξη της Giulietta.

Η Guiletta ως σπορ μοντέλο Η Guiletta ως σπορ μοντέλο Πηγή: Alfa Romeo Fiat Chrysler Αυτοκίνητα Εδώ, το «Julchen», αλλά προσάρμοσε το περίτεχνο τεχνολογία κίνησης ταχυτήτων από την Alfetta. Για την Alfa Romeo είχε συγκομιδή διαχυτικός επαίνους από κριτικούς και κοινό για χρόνια. Τέλος, η έννοια του μπροστινού κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων και σύζευξης πίσω εγγυάται μια απόλυτα ισορροπημένη κατανομή βάρους. Και ανώτερα χαρακτηριστικά χειρισμού, οι ακόμη θαυμαστές της BMW έπεισε και η Γερμανία καθιερωθεί ως η σημαντικότερη εξαγωγική αγορά για τους Ιταλούς.

Η Giulietta ήταν το best-seller Alfa - αλλά μόνο μετά από μια φάση εξοικείωσης. Alfa κανένα πρόβλημα, όπως είπε η διαφήμιση: «Τελευταία ευκαιρία Harvey ... Μια κριτική που μας κάνουν να μοιάζουν πολύ. Επειδή ο χρόνος εργάζεται για την Giulietta. "

Κινητήρες με 100.000 χιλιομέτρων εγγύηση

Ατημέλητα συναρμολογηθεί και γρήγορα από ανοξείδωτο Alfasud καταστραφεί η φήμη των Ιταλών. Έτσι ώστε να μην αμφιβολίες σχετικά με τις μακροπρόθεσμες ιδιότητες του Südeuropäerin ήρθε, η Giulietta απονεμήθηκε εγγύηση βαφής δύο χρόνια και στη συνέχεια μοναδική εγγύηση 100.000 χιλιομέτρων στον κινητήρα. Πρέπει επίσης να μεταφέρω τα συναισθήματα Φόρμουλα 1 Παγκόσμιος Πρωταθλητής Niki Lauda. Έχει αξιολογηθεί ως ένα νέο οφειλέτη πιλότος της F1 στη Brabham-Alfa Giulietta στην πρώτη 999 με αυτόγραφο του.

Ωστόσο, βιώσιμη γοητεία μεσολάβηση μόνο γρήγορες ειδικές εκδόσεις με τη μαγεία σφραγίδα «ti» από το σπορ Alfa Giulietta πραγματοποιήθηκε Zender αθλητισμό και τελικά ένα turbo Giulietta. Η ακόμα και έδειξε την 323i ενσωματωμένη πίσω αεροτομή του. η Giulietta με κινητήρα ντίζελ 2.0 λίτρων μόνη πάντα περιεχόμενο με εξειδικευμένες ρόλο - αν και η Παγκόσμιο ρεκόρ της ανάφλεξης με συμπίεση στην τροχιά υψηλής ταχύτητας στην Nardo 1982 έκανε παγκόσμια πρωτοσέλιδα.

Όταν η Giulietta το 1985, παρέδωσε τη σκυτάλη στην Alfa 75, συνολικά 380.000 μονάδες του μοντέλου mid-range είχαν παραδοθεί. Στο τέλος του ένα σεβαστό αποτέλεσμα για τη δεύτερη γενιά Giulietta. Το πωλούνται, τρεις φορές περισσότερο από ό, τι το ίδιο όνομα, που χτίστηκε το 1964 ο προκάτοχός. Μόνο η Τζούλια ήταν επιτυχής - αλλά το οποίο έχει παραχθεί για 16 χρόνια.

Η επιτυχία παρά κόκκινο αριθμούς

Η Guiletta 1983 Η Πηγή Guiletta 1983: Η Alfa Romeo Fiat Chrysler αυτοκίνητα μέσα της δεκαετίας του 1970 ήταν η Alfa Romeo, παρά το κόκκινο αριθμούς και πάλι μια παγκόσμια κατασκευαστής υψηλής έντασης. Ακόμη και στη Γερμανία να πάρει σεβαστεί τις επιτυχίες εναντίον της BMW. ώθησε μια πτήση των στατιστικών εγγραφής, κυρίως από Alfasud και Alfetta, αλλά και από τους ηλικιωμένους Giulia. Αντίστοιχα υψηλές προσδοκίες ήταν το 1977 αποκάλυψε Giulietta.

Με επιθετικό περιγράμματα, ευέλικτο μηχανές και σοφιστικέ πίσω άξονα de Dion θα πρέπει να κερδίσει, ειδικά τους νεότερους οδηγούς και τους πατέρες. Ως εκ τούτου, το τετράθυρο για τους πίσω επιβάτες προσφέρει περισσότερο χώρο από ό, τι οι ανταγωνιστές της. Σύμφωνα με την κοντή ουρά στέλεχος χωρέσει 420 λίτρα αποσκευών. Ασυνήθιστα πλούσια στάνταρ εξοπλισμό απέτυχε: Φιμέ παράθυρα, στροφόμετρο και ένα πεντατάχυτο κιβώτιο ήταν πάντα επί του σκάφους. Το τελευταίο ήταν εκείνη τη στιγμή δεν ακόμη και σε έξι-κύλινδρο πρότυπο της BMW.

Από την άλλη πλευρά, οι τιμές της Giulietta ήταν φιλόδοξοι. Άρχισαν τα μέσα του 1978, σε 16.490 σημεία. περισσότερο, έτσι ώστε οι φιλικές προς την οικογένεια αθλητές ταχυτήτων κόστος απ 'ό BMW Σειρά 3 ή Audi 80. Και διέπρεψε επίσης ιταλική ανταγωνιστές, όπως η Lancia Beta.

ήταν julchen τέλη ισχυρή

Εκτός από την βάση τετρακύλινδρο κινητήρα 1.3 λίτρων (90 hp) πρέπει ιδιαίτερα μόνο 200 σήματα πιο ακριβά, 108 hp 1.6-λίτρων Giuletta μεταφέρω «ισχυρή οδηγική απόλαυση» (Απόσπασμα Alfa). Σε αντάλλαγμα, αυτά τα 175 χλμ/ώρα ήταν έντονη Giulietta, αλλά όχι αρκετά γρήγορα - ειδικά καθώς η ανανεωμένη συζήτηση για το όριο ταχύτητας στις εθνικές οδούς σταμάτησε 1978ο

Η Delta Turbo διαχειρίζεται 206 χιλιόμετρα ανά ώρα στην κορυφή Η Delta Turbo διαχειρίζεται 206 χιλιόμετρα ανά ώρα στην κορυφή Πηγή: γιατί Alfa Romeo Fiat Chrysler Αυτοκίνητα Alfa υπέβαλε δύο κορυφαία μοντέλα του. Με το 122-hp βενζινοκινητήρα 1.8-λίτρων, 180 km / h. Η ακόλουθη 2.0-λίτρων τετρακύλινδρο διδάσκονται ακόμα και κάποια Audi κινητήρα πέντε-κύλινδρος και η BMW Sechsender φόβο. Επίσης παρόντες ήταν το χαμηλό βάρος του Giulietta, η οποία έφερε άδειο μόλις πάνω από 1.000 χιλιόγραμμα πλεονέκτημα.

ήταν εντελώς ερεθιστικό χαμηλή, εξάλλου, η τυπική κατανάλωση του επιδεικτική ιταλική, ο οποίος δόθηκε ως 7.5 λίτρα. Στην πραγματικότητα, ήταν οι τιμές κατανάλωσης Giulietta στις δοκιμές του εμπορίου Τύπου, αλλά στη συνέχεια έως 13 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Οι αγοραστές Giulietta φάνηκε λίγο να ανησυχείτε για τη διαφορά. Αλλά Alfa Romeo απάντησε το φθινόπωρο του 1981 και μείωσε την πραγματική και την τυποποιημένη κατανάλωση του τετρακύλινδρου με υψηλότερη αναλογία της πέμπτης ταχύτητας.

Σε μια σταθερή 90 χλμ/ώρα Giulietta καταναλώνεται σύμφωνα με το πρότυπο τώρα μόνο 6,6 λίτρα. Οι διαφορές στην καθημερινή ζωή ήταν επίσης σημαντικά χαμηλότερα. Έτσι ώστε Knauserpotential ήταν σχεδόν εξαντληθεί. Τα αποδεικτικά στοιχεία του 1983 nachgelegte turbo diesel 2.0-λίτρων, οι οποίες απαιτούνται μόλις 0,4 λίτρα λιγότερα καύσιμα - αλλά ήταν πολύ πιο ακριβό και έδωσε μόνο 82 hp.

ο "τελευταία πραγματική Alfa"

Οι Guilettas η οικογενειακή επανένωση Η Guilettas η οικογενειακή επανένωση Πηγή: Alfa Romeo Fiat Chrysler αυτοκίνητα Η ζήτηση για την έκδοση diesel ήταν περιορισμένη. Στη συνέχεια ένα κινητήρα ντίζελ σε ένα σπορ Alfa, η οποία φαινόταν παράξενο. Όχι τόσο για την BMW, καθώς οι Βαυαροί βάλει λίγο αργότερα με κινητήρες diesel εξακύλινδρο για την BMW 5 και Σειρά 3. Αυτή τη στιγμή η Giulietta έσπευσε ήδη λάβει το ζενίθ της καριέρας της. Για να γιορτάσει, υπήρχε μια φορτισμένη και περιορίζεται σε 361 μονάδες δρομέας Turbo.

Το 170 hp και 206 χλμ/ώρα στόλου Giulietta 2.0 Turbo Delta προοριζόταν ως μοντέλο homologation για αγωνιστική χρήση. Θα πρέπει να έχετε την Alfetta GTV 6 κληρονομούν που είχε κερδίσει τέσσερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη συνέχεια, όμως αποδείχθηκε διαφορετική, διότι η Alfa 75 πιο γρήγορα από ό, τι αναμενόταν έγινε ο διάδοχος της Giulietta. Για άλλη μια φορά, σε μια σφηνοειδή Nuova Linea με την ιδέα ταχυτήτων και πίσω τροχούς. Γιατί αυτός είναι σεβαστός από πολλούς Alfisti ως το «τελευταίο πραγματική Alfa». Αυτό άξιζε αναγνώριση ως ένα κλασικό Alfa δεν έλαβε την Nuova Giulietta σήμερα. Σύμφωνα με λίγα σωζόμενα σεντάν καταγράφονται στατιστικά στοιχεία.

χρονικό

 • 1950: Η ανάπτυξη του πρώτου μικρό εύρος Alfa Romeo, η μεταγενέστερη Giulietta συνεχίζεται
 • 1954: Παγκόσμια πρεμιέρα για την Giulietta Sprint
 • 1955: Το Giuletta Berlina (σεντάν) εισάγεται. Η αμερικανική εισαγωγέας σπορ αυτοκίνητο Max Hoffman είναι η ανάπτυξη ενός Giulietta Spider από
 • 1962: Η Τζούλια γιορτάζει ως διάδοχος της παγκόσμια πρεμιέρα Giulietta
 • 1964: Το sedan Giulietta έχει εξέλθει της παραγωγής
 • 1976: Ο Ermanno Cressoni είναι διευθυντής του Centro Stile Alfa Romeo και βάζει τις τελευταίες πινελιές στο επερχόμενο Giulietta
 • 1977: Παγκόσμια πρεμιέρα της Nuova Giulietta (Tipo 116) στη Φρανκφούρτη ΙΑΑ, την έναρξη της σειράς το Νοέμβριο στο έργο Arese / Ιταλία. Εκκίνηση αρχικά μόνο με κινητήρες 1,3- και 1,6-λίτρων. Niki Lauda είναι υποχρεωμένη από Brabham-Alfa Romeo αφεντικό της ομάδας, Bernie Ecclestone ως οδηγός για την επερχόμενη σεζόν της Formula 1. Niki Lauda υπέγραψε στη συνέχεια τα πρώτα 999 αυτοκίνητα Giulietta και Alfa μάρκα πρεσβευτής στο μοντέλο Εισαγωγή
 • 1978: Το περασμένο έτος πωλήσεων για την Giulia
 • 1979: Νέα Giulietta 1.8 είναι απόδοση με 122 hp. Για ορισμένες αγορές υπάρχουν ήδη Giulietta με κινητήρα 2.0-λίτρων
 • 1980: Νέο κορυφαίο μοντέλο Giuletta 2.0 ξεκινά με 130 hp, πρώτα ως ειδική έκδοση με τροποποιήσεις του λίφτινγκ Giulietta. Μόνο στην Ιταλία υπάρχει μια Giulietta Σούπερ Grigio ΝυΒΕ Metallizzato, τελειώματα και καφέ μαξιλάρια καθίσματος με μπεζ ένθετα
 • 1981: Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης κάνει το ντεμπούτο του τον Σεπτέμβριο, την έκδοση facelift της Giulietta. Επιπλέον, η ειδική έκδοση Σούπερ 2.0 εισάγεται με το χρώμα των τριών τόνων και ταμπλό δίχρωμα για τη Γερμανία
 • 1982: Παρουσίαση του Giulietta με κινητήρα turbo diesel 2.0-λίτρων. Οι πετρελαιοκινητήρες 82-ιπποδύναμη επιτυγχάνεται σε 28.10. στην πίστα μεγάλης ταχύτητας στις ιταλικές παγκόσμια ρεκόρ Nardo FIA στην κατηγορία Α Η 2,0-λίτρων Giulietta διατίθεται στο εμπόριο ως ένα ειδικό μοντέλο με την ονομασία 2,0 ti
 • 1983: Λανσάρισμα της Giulietta 2.0 turbo diesel με 82 ίππων από VM. Επιπλέον, η εισαγωγή του Turbo Giulietta Delta Delta αυτοκινήτων με Avio στροβιλοσυμπιεστή που εκμαιεύει την 2.0 λίτρων τετρακύλινδρο 40 επιπλέον ίππους. Περαιτέρω χαρακτηριστικά της Delta Turbo είναι ψυγείο λαδιού, αεριζόμενα δισκόφρενα έχοντας δύο δαγκάνες ανά δίσκο και έναν δείκτη πίεσης υπερπλήρωσης αντί του μέσου όρου ακροφυσίου αερισμού. Η Zender δέκτης εισάγει σε συνεργασία με Alfa Romeo Γερμανία, την περιορισμένη έκδοση των 150 μονάδων Giulietta Zender Alfa Sport, το οποίο έχει σχεδιαστεί στο χρώμα διχρωμία και διαθέτει ζάντες αλουμινίου 15-ιντσών. Παράδοση από το επόμενο έτος
 • 1984: Μετονομασία της ειδικής ti μοντέλο Giulietta 2.0 Giuletta 2.0, χωρίς ποσοτικό περιορισμό. Στην Ιταλία οι περισσότερες ποσοστώσεις Giulietta παραδοθεί ως οχήματα έκτακτης ανάγκης στην αστυνομία
 • 1985, η δεύτερη γενιά Giuletta σύμφωνα 379.691 μονάδες και δρομολόγηση της Giulietta διάδοχος Alfa εξόδου παραγωγής 75
 • 2010: Η τρίτη γενιά θα παρουσιαστεί Giulietta

Από τώρα και στο εξής, στέλνουμε καλύτερα νέα μας μία φορά την ημέρα μέσω Whatsapp και Insta. Ακούγεται καλό; Στη συνέχεια, διαβάστε εδώ πώς μπορείτε να εγγραφείτε. Χρειάζονται μόνο 2 λεπτά.