Η μάντρα – σε κατοπτρική συμμετρία του χώρου έκθεσης

Η αρχή της ζωής ενός αυτοκινήτου είναι μεγάλα, πολύχρωμα και φανταχτερά. Διαφημίσεις, όμορφες γυναίκες με λίγο φαγητό ή απλά το κλασικό οικογένεια με τη μητέρα, τον πατέρα, το παιδί, που παίρνουν το νέο τους αυτοκίνητο στη ρεσεψιόν. Ότι τόσο η οικογένεια και η αγορά οικογενειακό αυτοκίνητο γίνονται όλο και πιο σπάνια. Εντάξει, ένα άλλο θέμα για μια άλλη ημέρα.

 

Αλλά για αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να πάει. Δεν πωλητή χαμόγελο, χωρίς PDC και DPF. Δεν χαρά λαμπερή παιδιά κάνω φασαρία μέσα από το νέο αυτοκίνητο, χωρίς τη μυρωδιά της νέας δέρμα. Δεν όμορφα γυάλινα παλάτια, ισχυρούς κινητήρες και ζεστό λουκάνικο μπουφέ με φιλικό φυλλάδιο παράδοση. Δεν freebies, προσκλήσεις για test drive και συντομεύσεις τύπου αινιγματικό.

 

Αυτό το blog τους οδηγεί πουθενά. Απολύτως τίποτα.

 

Αυτό το blog οδηγεί έξω από την πόλη. Αναφέρει ομοσπονδιακές και αρτηρίες. Muddy δρομάκια με σημαντικό άκουσμα ή απλά αινιγματικά ονόματα. Δεν απομακρύνθηκε σε μέρη στα οποία οι προαναφερθείσες οικογένεια εγγυήσεις προς την κατεύθυνση. Όπου κι αν ταξιδεύει γρήγορα να μετατραπεί ξανά και αυτή δεν αντιλαμβάνονται, πόσο μάλλον θέλουν να αντιληφθεί το.

 

Σε περίπτωση που δεν είναι ωραίο κ Doe στο κοστούμι ορίζει την οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης και εξήγησε όμως που αναπτύσσονται μέσα από τριβόλια κάτω από το φράχτη και τα ελαστικά χάνουν σταδιακά τον αέρα τους. Κάπου ανάμεσα ή σε μία από αυτές τις βιομηχανικές περιοχές που υπάρχουν σε όλα και να δούμε το ίδιο παντού.

 

Πού μπορείτε να βρείτε μια 45HP Corsa B με χρώμα θρυμματισμό και ξεθωριασμένα πώληση σημάδι. Πιέζονται ανάμεσα σε ένα ζευγάρι των σκουπιδιών και άδεια βαρέλια πετρελαίου, σαν να μην είχε ένα νέο αυτοκίνητο με το οποίο κάποιος ήταν ευτυχισμένη. Όταν οι δρομείς ζουν με τους θόλους των τροχών διαβρωθεί. Όπου Παπάς εδάφη gewienerter υπερηφάνεια, όταν καταναλώνεται το 150 ή 200.000 χλμ.

 

Και φυσικά, το τέλος όλων των πραγμάτων. Η μάντρα. Είτε μικρό ή μεγάλο, όπως ο άνθρωπος στο νεκροταφείο, οπότε καταλήγει εκεί κάποια στιγμή μία φορές κάθε αυτοκίνητο. Αυτό θέτει είναι απαραίτητο να διερευνηθούν και να εκφράσουν τα οχήματα που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον που αλλιώς ποτέ δεν εξετάσουμε και να εξετάσει.

 

Mazda 626, η Opel Tigra, Ford Sierra και εστίαση με ξεθωριασμένα προβολείς. Toyota Tercel ώστε να μπορείτε να τον να και η Toyota Corolla βρει ακόμα. Παλιά ήρωες από πολύ καιρό πριν. Mercedes, BMW, εκτός εάν είναι απολύτως πρέπει, αλλά θα βρείτε και αλλού. Από τη στιγμή που ψάχνουν για τέτοια αυτοκίνητα, μετά από ένα μεγάλο φύλλο και τα νέα αυτοκίνητα κατάσταση. Παρακαλούμε κινείται επάνω, για σας δεν υπάρχει τίποτα να δείτε εδώ.

 

Αλλά ποιος τολμά να μπω πίσω σειρές zugewuchertsten χρησιμοποιείται ναυπηγεία του αυτοκινήτου, μόνο ένα από τα τελευταία Kadett E Caravan να βρεθεί. Ποιος μια KA Lufthansa Edition γενναία χρειάζεται για να νιώσετε την σκουριά στα μαρσπιέ, ο οποίος δίνει τις τελευταίες ιεροτελεστίες ένα ölsiffenden R19 ή ποιος ξέρει τη διαφορά ανάμεσα σε ένα '92 και '95 Fiesta. Αυτό είναι το μέρος.

 

Και με την έννοια αυτή θα πρέπει επίσης να μην είναι το κατάλληλο μέρος για τους μεγάλους οδηγούς αγοράς που μπορείτε να πάρετε αλλού. Αυτό είναι περισσότερο από για το μικρό πρόβλημα μεταξύ. Η δαγκάνα δεν μπορεί πλέον καθαρά εκφραστούν, οι δείκτες δεν θέλουν να χάσουν και ό, τι άλλο να προκύψουν σε θέματα συντήρησης για τα σύγχρονα εργαστήρια ακριβώς εδώ και καιρό πάρα πολύ κακό. Δεν αυτοκίνητο πρέπει να πεθάνει μόνο και μόνο επειδή μια βίδα δεν μπορούν να επιλυθούν ή ένα ανταλλακτικό είναι μη ανιχνεύσιμο.

 

So. Όσοι θέλουν να εξερευνήσουν τον κόσμο της σκιάς του αυτοκινήτου. Ποιος σέρνεται σε νεκροταφεία αυτοκινήτων στο τελευταίο αντικείμενο της σφαγής, που δεν φοβάται της λάσπης πετρελαίου, υφάλμυρο νερό ψύξης, κρέμονται ουρανό και τυφλή προβολείς. Θα πρέπει να βρείτε ένα φόρουμ και ομοϊδεάτες τους ανθρώπους εδώ.

 

Ζωγραφική pussies, νέους αγοραστές αυτοκινήτων, οι γυναίκες και οι άνδρες από τις συντομεύσεις αινιγματικό είδος, οι άνθρωποι με το φόβο βρωμιάς και τα συντρίμμια, και όλοι οι άλλοι θα βρουν είτε τώρα είτε αργότερα την τύχη τους. Για σας υπάρχουν αρκετές εφημερίδες, τα φόρουμ, τις υπηρεσίες, συναντήσεις και κλαμπ. Αυτή εδώ είναι η γωνία του τι είναι σας και γενικά ξενέρωτος.Like this post? Please share to your friends: