«Τι είναι η τελευταία τιμή;»

Όποιος έχει ήδη μία φορά πουλήσει ένα αυτοκίνητο θα έχουν αντιμέτωποι με αυτό το σύνολο που μπορεί μια συνάντηση σε όλες τις πιθανές παραλλαγές:

 

"Ποια είναι η τελευταία τιμή;" ή μερικές φορές επίσημες "Πόσο μακριά θα πάει κάτω;"

 

Συνήθως είναι η δεύτερη πρόταση που ομιλείται από την αντίθετη στο τηλέφωνο αμέσως μετά "Αν ο / η / το αυτοκίνητο ακόμα εκεί;"

 

Νομίζω ότι είναι μια προσβολή, επειδή ενεργεί αντιλαμβάνομαι αμοιβαία πλησιάζει έναν τρόπο που δεν συμβιβάζεται τιμή. Αν έχω μια προσφορά με την προσθήκη VB ξοδεύουν, τότε αυτή είναι η πρώτη προσφορά μου, ανεξάρτητα από το αν θα einrechne ένα δωμάτιο για διαπραγματεύσεις ή όχι. Διαφορετικά θα είχα ακατέβατη τιμή γραπτή και ακόμη και τότε θα ήταν μια προσβολή, αμέσως μετά "η τελευταία τιμή" να ρωτήσω. Αυτό, στη συνέχεια, την προσφορά μου είναι απλά να θεωρηθεί άκυρη με ενοχλεί πολύ. Περιμένω τουλάχιστον ένα συγκεκριμένο αντίθετη προσφορά από τον αγοραστή!

 

Ναι, μπορεί να είναι ότι τα πρώτα κόσμου προβλήματα, αλλά αυτή η κακή συνήθεια παίρνει έτσι προφανώς γύρω. Σήμερα το πρωί πήρα το αίτημα μέσω SMS, το οποίο σε eBay Αγγελίες ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ iPhone είναι μου τελευταία τιμή με ένα. τυπική απάντηση μου ήταν ότι έχω ήδη αναφέρει την τιμή της διαφήμισης. ήταν η απάντηση "αλλά VB",

 

Πώς μπορείτε να ασχοληθεί με τέτοιου είδους καταχρήσεις; Ή μπορείτε υπερασπίστηκε αυτό ως αγοραστής, ακόμη και να πιέσει για τα χρήματα;Like this post? Please share to your friends: