Η εμπειρία μου στο καλύτερο φως με H7 12V λαμπτήρες / λάμπες (Xenon-Look)

κρατά σκάει το θέμα για το οποίο λάμπα είναι σωστό για τους προβολείς και έχει μια καλή απόδοση φωτός

 

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, εγώ ο ίδιος, επίσης, έψαξε για τη σωστή λάμπα και έτσι δοκιμαστεί κάποιες επιλογές και τις εκδόσεις των επιπέδων φωτισμού.

Όλα ξεκίνησαν με 50% περισσότερο φως, το οποίο ήταν αρκετά καλά αρχικά και επίσης έχουν υψηλή τιμή. Η χαρά κράτησε πιο έτσι περίπου 9 μήνες και στη συνέχεια ήταν απλά σκοτεινά μπροστά. Συνήθως πολλοί στην εποχή του φθινοπώρου, όπου το υγρό / κρύο καιρό προέκυψαν από.

Μετά από αυτό, η λεγόμενη ήρθε "Night Breaker" στην αγορά ότι κράτησε τον ίδιο τρόπο με την τιμή και τη διάρκεια ζωής.

Η επόμενη ανάπτυξη "Night Breaker" ήρθε στην αγορά, η "Μπλε όραμα" Θα μου το πήρα και πάλι, αλλά ήταν εξίσου απογοητευμένος όπως πάντα πριν από το τέλος.

 

Όταν η πρώτη "Xenon-ματιά" ήρθε στην αγορά έχω ασχοληθεί με ό, τι αριθμό Kelvin ίσως είναι το σωστό φως ψάχνω, και πόσο καιρό αυτών των λαμπτήρων. Το πρώτο δεν είχαν καν τη δυνατότητα σε δημόσιους δρόμους.

Οι βολβοί με περίπου 4000K ήταν ακόμα κιτρινωπό μου και γύρω 8000k ήταν πολύ μπλε!

 

Αναζήτηση για πολύ καιρό έχω έρθει στην εμφάνιση 6000k xenon και αυτά ήταν στο σύνολο λιγότερο από 10euronen. Λοιπόν, τώρα ήταν ήδη τόσα πολλά χρήματα για αυτό!

Αυτά έχουν εγκατασταθεί σε περισσότερα από δύο χρόνια και να δώσει και πάλι ένα όμορφο παρθένο σοφή φως. Ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα ως αντιστάθμισμα στο φως xenon.

Επιπλέον, η διάρκεια ζωής των λαμπτήρων για αυτή την μικρή τιμή με εξέπληξε

 

Αρκετά καλά και μπορώ να κρίνω το θέμα, όπως και σε ένα όχημα καθαρού ξένου Cool μπλε 5500K D2S είναι εγκατεστημένα και σε άλλο όχημα, οι παραπάνω xenon H7 δούμε 6000k.

Το χρώμα του φωτός είναι περίπου η ίδια για τα δύο είδη και ως εκ τούτου, το μάτι δεν πρέπει να αλλάξει μεγάλη. Ως ένα σημείωμα, εξακολουθώ να γράψω ότι αυτό H7 έχουν εγκατασταθεί μαζί μου ως κύριας δέσμης και δεν έχουν ακόμη αποτύχει μέχρι τώρα.

 

 

συμπέρασμα:

 

Έχω αυτό 6000K H7 μπορεί να προτείνει μόνο για την τιμή (περίπου 10 €) ανά σετ. Και στην περίπτωση των καιρών, αλλά θα πρέπει να αποτύχει ένα, έτσι έχω μια αναλογία αποθεματικώνLike this post? Please share to your friends: