Η εμπειρία μου με το «SONAX Profiline Glass πολωνική»

έχετε δει πρόσφατα κάποιες αναφορές από το γυαλί βερνίκι Sonax στο διαδίκτυο και ό, τι έχω δει μέχρι περιέργειά μου προκάλεσε με το προϊόν και να προσπαθήσουμε να δούμε αν δουλεύει έτσι wirkich

 

Γι 'αυτό έχω συνέχεια το εν λόγω βερνίκι γυαλί Sonax και τις αντίστοιχες αισθάνθηκε τα μαξιλάρια που προτείνονται.

 

carclean001carclean001

 

Kar, μπορεί να ληφθεί ένα άλλο μαξιλάρι, αλλά ήθελα να την αφήσουμε να δούμε αν τις οδηγίες του κατασκευαστή / συστάσεις εργάζονται τόσο μαζί!

 

Το παρμπρίζ έχει μερικά κομμάτια πλυσίματος, και επίσης την κατάλληλη ηλικία και επομένως είναι πολύ κατάλληλη. Τα σύνορα έχει καλυφθεί από την 3M ταινία, για να αποφευχθεί το αντιμετώπισε με το μηχάνημα αυτό.

 

carclean002carclean002

 

Μάσκα μακριά μετά από όλα ήταν πολύ καθαρό καθαρίζονται με Meguiars Glass Cleaner και IPA, η το παλιό σφραγίδα μόλις αφαιρεθεί. Στη συνέχεια πήγαμε στο Rupes Rota με τις κονσέρβες.

Το επίθεμα από τσόχα υγράνθηκε όπως περιγράφεται και το βερνίκι κατανέμονται ομοιόμορφα επ 'αυτής. Το ίδιο το βερνίκι είναι αρκετά εύκολο, θα πρέπει ακριβώς να είναι προσεκτικοί πάντα ένα μπουκάλι ψεκασμού είναι πρακτικό λόγω της θερμότητας.

Το όλο θέμα είναι ακόμη και μια μικρή χάος με τους παφλασμούς του νερού, αλλά αυτό δεν με ενοχλεί στην περίπτωση όπου όλη η δράση πριν CPL. Προετοιμασία γίνεται.

 

Η δράση πήρε τόσο καλή 20-25 λεπτά και μετά από αυτό θα μπορούσα να δω πραγματικά μια βελτίωση. Δεν υπάρχουν πλέον τέλεια αφαιρεί όλες τις γρατζουνιές, αλλά η θέα έχει γίνει καλύτερη.

 

Μετά ήταν η σφράγιση και πάλι "Angelwax H2GO - Βροχή Απωθητικό" εφαρμοσμένη, γεγονός που καθιστά την υπόλοιπη πολύ gutze υπηρεσιών. Ακόμα και μετά από πολλές επιχειρήσεις η SRA με ήπιο χειμώνα μείγμα στη δεξαμενή

 

carclean003carclean003

 

 

Εν κατακλείδι, υπάρχει επομένως μια σύσταση από την πλευρά μου για το προϊόν.Like this post? Please share to your friends: