TV σε δοκιμασία: «Προσφορά σκουριά κουβά, Αναζητώντας το αυτοκίνητο των ονείρων» – Μαλακίες ή όχι;

Kolessa / Πετρίδου / VOX / SonyKolessa / Πετρίδου / VOX / SonyFür 18 Νοέμβρη, 2012, η ​​ιδιωτική κανάλι με έδρα την Κολωνία VOX πήρε την έναρξη της δεύτερης σεζόν της σειράς "Προσφορά σκουριά κουβά, Αναζητώντας το αυτοκίνητο των ονείρων" το πρόγραμμα. Στο πωλήτρια αυτοκινήτων οι υ-σαπούνι Παναγιώτα Πετρίδου κοιτάζοντας την Κυριακή στις 18:15 αυτοκίνητα για τους ανθρώπους που έχουν βάλει κουβά σκουριά τους διατίθεται με την ελπίδα ότι στο τέλος του προγράμματος η καλύτερη ομάδα των τροχών σκάσει εκεί έξω. Στο επεισόδιο για τα 19-year-old μαθητές επαγγελματική σχολή Manuel Koleßa από Unna οι Έλληνες σόλο καταγωγή Gerin που έλαβε από το 1997 για να δημιουργήσει ένα Golf III πολλά κεφάλαια της για να της μοτοσικλέτας 2,03 μ ένα μηχάνημα για τη μορφή Suzuki GSX-R 750 πριν το να ζητήσει από την πόρτα. Ο δρόμος προς την επιτυχία οδήγησε στην αντίστοιχη αγορά και πώληση ενός Ford Ka και ένα Peugeot 106? Συναλλαγές με την οποία το 33-year-old πωλήτρια αυτοκίνητο θα μπορούσε να κερδίσει τον απαραίτητο άνθρακα για την μοτοσικλέτα. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της εκπομπής τα ίδια ερωτήματα εμφανίστηκε, όπως και στην πρώτη σεζόν: Πόσο πραγματική είναι η διαπραγμάτευση, πόσο αξιόπιστες οι αριθμοί και η διαδικασία; Ήταν το κοινό δίνει μια λανθασμένη εντύπωση των υπολογισμών και των δαπανών;

 

Η ιδέα για την παράσταση "Προσφορά σκουριά κουβά, Αναζητώντας το αυτοκίνητο των ονείρων"

 

Παναγιώτα Πετρίδου, γεννήθηκε στις 13 Ιουλίου 1979 στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία Solingen. να μελετήσει κατά αρχική πρόθεση, το δράμα ή γυαλιών ήταν το χονδρικό και το εξωτερικό εμπόριο υπάλληλος. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της πώλησης υπολογιστών συστημάτων Παναγιώτα, τα παπούτσια, τα κινητά τηλέφωνα και τα ρούχα τρίαθλο μέχρι το 2004 ο δείκτης "MINI ψάχνει εξαιρετική πωλητή" αναφερθεί και ως εκ τούτου κατατάσσονται εκεί για έξι χρόνια στην κατάταξη των καλύτερων νέων πωλητή αυτοκινήτων στην πρώτη δεκάδα? για χρόνια ως το best seller στη Γερμανία. Σε clubs όπως Μπορούσια Ντόρτμουντ και Φορτούνα Ντίσελντορφ έπαιξε χάντμπολ για 22 χρόνια και πάλεψε μέχρι το τρίτο τμήμα. Η καριέρα της τελείωσε το 2012, όταν η καρδιά της λέσχης Φορτούνα Ντίσελντορφ με την άνοδο στο πρωτάθλημα. Από το Δεκέμβριο του 2010, Παναγιώτα γυρίσματα για "Προσφορά σκουριά κουβά, Αναζητώντας το αυτοκίνητο των ονείρων",

 

Η υπόθεση Manuel Koleßa - αξιόπιστη ή όχι;

 

Τα επαγγελματικά φοιτητές Manuel Koleßa που εθελοντικά ως δάσκαλο στο σπίτι για τα παιδιά, έχει λίγα χρήματα, αλλά λόγω της συγγένειας μοτοσικλέτα οικογένειά του και να είναι στο δρόμο σε δύο τροχούς επιθυμείτε. Best σχετικά με την Suzuki GSX-R 750, το οποίο κοστίζει 11.000 ευρώ νέο? και χρησιμοποιείται ως 2.500,00 τους. Του Golf III, του δόθηκε 18 από τον πατέρα του, θα πρέπει να γίνει από Παναγιώτα σε μια μοτοσικλέτα. Manuel εμπιστεύτηκαν την πωλήτρια αυτοκίνητο αυτοκίνητό του, χωρίς - έννοια τυπικό - γνωρίζοντας τι βγαίνει στο τέλος γι 'αυτόν: Golf III, που χτίστηκε το 1997, 60 hp, βενζίνη, ηλιοροφή, ραδιόφωνο, χωρίς ΚΤΕΟ, αλλά 256.449 χιλιόμετρα τρέχει με ζημιές από χαλάζι, χτυπήματα και μαζί κατέχονται από Paketband σωλήνα αέρα. Παναγιώτα οδήγησε το αυτοκίνητο για να τους συνεργάτες εργαστήριό τους στην ομάδα, το 43-year-old Paola Ciavarella. Το ακόμη διαγνωστεί ένα συμπλέκτη και μια διευθύνουσα ζημιά και σκουριά κηλίδες στο κάτω μέρος του αμαξώματος και μια απώλεια ελαίου μετάδοσης. Παναγιώτα έκανε όλα αυτά έχουν κάνει την πρώτη πρόσκληση υποβολής 100,00 ευρώ.

 

Vincenzo Pichierri / VOX / SonyVincenzo Pichierri / VOX / SonyNach πιο ακριβή προσδιορισμό της συνολικής ζημίας καθώς γόνατο αποθήκευσης Paolo ήθελε να κάνει το κόλπο για 455,00 τελειώσει το Euro - συμπεριλαμβανομένων των αμοιβών TÜV. Τόσο τα επιθυμητά 100,00 (όνειρο) ευρώ της Παναγιώτας και το ποσό που καθορίζεται από τον Paolo είναι για τους απλούς πολίτες ως προς την έκταση της αποζημίωσης για την εικόνα, αλλά μετά βίας επαρκεί για να πάρει το αυτοκίνητο παρέδωσε την TV τελειώσει. Το αυτοκίνητο που έχει τέσσερα χρόνια και να δει χιλιόμετρα από 80.000 χιλιόμετρα δεν είναι φρέσκο ​​λάδι, ήταν τόσο μεταπωλούνται από Παναγιώτα επιδιορθώθηκε για 500,00 ευρώ σε μια κυρία που ήθελε να αναδιοργανώσουμε την θραύσματα-γκολφ με τα μέρη των δικών τους γκολφ και πάλι. Μια σύγκριση των εγγράφων, δεδομένων και ούτω καθεξής παραλείφθηκε? διευκρινιστεί αν Golf III Golf III και πραγματικά αγώνα που δεν έχει τον αγοραστή. Ήταν απίστευτο χαρακτηριστικό ότι, έτσι ώστε ο θεατής να το πράξει, επειδή ο κύκλος παραγωγής ενός αυτοκινήτου μπορεί σίγουρα να αλλάξει σημαντικά μέρη. Λάθος επίσης: αξιολόγηση Παναγιώτας που ένα γκολφ III αυτή η ρύθμιση, οι επισκευές έχουν αγοραία αξία μόνο 800,00 ευρώ.

 

Το Golf III δεν χρησιμοποιηθεί σωστά;

 

Διότι, όπως μια ματιά στο χρηματιστήριο Autoscout24.de το βράδυ της εκπομπής έδειξαν γκολφ III με ηλιοροφή, 60 hp, 222 703 χιλιόμετρα και MOT μέχρι 07/2014 για 1.990,00 ευρώ στην προσφορά? αλλά είναι μόνο ένα από τα πάρα πολλά αυτό το έτος κατασκευής. Τα οχήματα αυτού του τύπου έχουν μεγάλη ζήτηση μεταξύ των νέων οδηγών. Παναγιώτα θα επενδύσει τα αισιόδοξα προγραμματισμένη 455,00 ευρώ, θα μπορούσαν να κάνουν ένα κέρδος 1.500,00 ευρώ τουλάχιστον. Κακώς διερευνηθεί; Επιστροφή στην εκπομπή: Το ευρώ αγόρασε 500.00, ενώ τους συναδέλφους εμπόρους αυτοκινήτων Concept Huerth για 400,00 ευρώ σκληρή διαπραγματευτική ένα Ford Ka χτίστηκε το 1998 με 156.000 χιλιόμετρα, περίπου Lackabplatzern και μικρές κηλίδες σκουριάς, φρένα με απροσδιόριστο, που ονομάζεται ελάττωμα, αλλά ένα έτος την TV εναπομένουσα διάρκεια, και μόλις 60 ίππους. Δέκα σελίδες Ford Ka 1998 προσφέρεται autoscout24.de βράδυ την εκπομπή? Επίσης, ένα περιζήτητο αυτοκίνητα για οδηγούς σε έναν προϋπολογισμό.

 

Ο πωλητής αλλά θα μπορούσε επίσης να πάρετε 800,00 ευρώ? Ως εκ τούτου, δύσκολα δίνει μακριά το αυτοκίνητο, παραμένει ασαφές. Ίσως δεν θέλετε να ασχοληθείτε με τέτοια μικρά αυτοκίνητα? κάτι που δεν υπάρχει σε κάποιο εξειδικευμένο έμπορο αυτοκινήτων: Αξιόπιστες. Παναγιώτα και η ομάδα της να θέσει 300,00 ευρώ για έξοδα επισκευής 64,00 ευρώ για το ραδιόφωνο της Pioneer και 50,00 ευρώ για την αντιμετώπιση της Ka και έλαβε από την πώληση αντί των απαιτούμενων καθοδηγούμενη από την αγορά 1490.00 επίσης εμπορεύσιμα 1,300.00 ευρώ. Το κέρδος των 986,00 ευρώ έρεε μέσα σε ένα Peugeot 106 XR με 150.951 χιλιόμετρα διανυθέντα χιλιόμετρα, που χτίστηκε το 1996, με το - πώς μπορεί να είναι διαφορετικά - 60 hp βενζίνης και μικρές ζημιές, όπως σπασμένα τελειώματα, ένα σπασμένο μεσαίο σιγαστήρα, ελαττωματικό ελέγχου προβολέων (TÜV χτύπημα από το κριτήριο). Αγορές και λιανική τιμή των 650.00 ευρώ και 1.300,00 ευρώ ταιριάζει στην κατάσταση που επικρατεί στην αγορά.

 

Παναγιώτα Πετρίδου / VOX / Stephan PickΠαναγιώτα Πετρίδου / VOX / Stephan Pick Αυτό το κέρδος τέλος 1,486.00 ευρώ επιτεύχθηκαν και ένα Suzuki GSX-R 750 βρέθηκε για αυτά τα χρήματα στην πραγματικότητα ήταν "ημίψηλο" χάρη στον Thomas Schmidt, ο επικεφαλής της "Topper Γκαράζ"Ποιο ήταν λίγο ολιγόλογος, αλλά γιατί να μην άπονος. Η μοτοσικλέτα με 98 hp, 46.601 χιλιόμετρα στο κοντέρ και τα ελαττωματικά περιβλήματα φλας λάβει από αυτόν ακόμα και ένα φρέσκο ​​λάδι χωρίς γέμιση. VOX - όπως RTL θέση σε οι υ-σαπούνια του σε μεγάλες συγκινήσεις - και Παναγιώτα ήθελε Manuel Koleßa με το ποδήλατο έκπληξη, αλλά τόσο έκπληκτος ο πρωταγωνιστής δεν λειτούργησε καλά τότε αυτό. Ένα ψεύτικο; Δεν έχει σημασία: Η αποστολή Παρά το γεγονός ότι λειτουργεί όπως και στην πρώτη σεζόν με αισιοδοξία τις τιμές επισκευής που ένας κοινός άνθρωπος δεν παίρνουν ποτέ, αλλά ήξερε και πάλι για να διασκεδάσει και να πείσει μια συμπαθητική Παναγιώτα Πετρίδου. Ένα διασκεδαστικό, αυτό δύσκολα διακόπτονται από διαφημίσεις εκπομπή.

 

Παναγιώτα Πετρίδου συνέντευξη από VOX

 

Σε σύγκριση με το VOX Παναγιώτα Πετρίδου πήρε θέση επί του ζητήματος αν η αντίληψη ότι οι τηλεθεατές μέσω "Προσφορά σκουριά κουβά, Αναζητώντας το αυτοκίνητο των ονείρων" παίρνει στην εργασία και την τακτική των διαπραγματεύσεων αυτών, γίνεται ένα πρόβλημα κατά τις διαπραγματεύσεις με την αντιπροσωπεία. Αυτά Πετρίδου: "Πήρα τελικά μία φορά σε ένα κατάστημα και είπα ότι ψάχνω για ένα ψυγείο και ένα πλυντήριο ρούχων. Και δεδομένου ότι ο πωλητής θα πει «Ναι, ναι, αλλά μαζί μου δεν μπορείς να διαπραγματευτεί, όπως στην τηλεόραση.» Τότε είμαι σχεδόν πίσω από την πόρτα, όταν ο πωλητής ήρθε αργότερα και ήθελε να μείνει. Τον ρώτησα, «Νομίζετε ότι θα αγοράσω κάτι στη ζωή μου, χωρίς να μιλάμε για την τιμή;!» Στη συνέχεια, είπε, εντάξει, τότε θα το κάνουμε αυτό τότε άνθρωποι είναι, επίσης, ανυπομονούμε για αυτό .. Υπήρχαν πελάτες που έχουν φύγει μακριά από τους συναδέλφους μου και είπε ότι θα ήθελε να αγοράσει το αυτοκίνητο σε Παναγιώτα, ο σύζυγός μου θα ήθελαν ακόμη διαπραγματευτεί μαζί της ήδη από την αντιπροσωπεία."

 

Παναγιώτα Πετρίδου / VOX / Stephan PickΠαναγιώτα Πετρίδου / VOX / Stephan Pick Αλλά ο εμπειρογνώμονας δεν είναι διαφορετική από ό, τι στην τηλεόραση στην κύρια εργασία κατά Hans Βραδεμβούργου στο Hilden: "Το αστείο είναι ότι οι άνθρωποι στη συνέχεια, καθίστε μαζί μου και εγώ απλά λόγια για το πρόγραμμα μου. Ο τότε ρωτήστε «περιλαμβάνεται υπάρχει κάτι άλλο εκεί μέσα;» Και λέω ξεκάθαρα: «Όχι. Δεν είναι τηλεόραση, η πραγματικότητα είναι εδώ. «Στη συνέχεια, ως επί το πλείστον γέλασαν πολύ και λένε» Cool, που λέει πραγματικά απλό «όχι». Στην πραγματικότητα, κάνουν την αυτο-δοκιμή και στη συνέχεια να συνειδητοποιήσουν: Αυτό είναι πραγματικά έτσι. Με την οποία δεν είναι σε κουβάρι." Δύο μέρες που ισχυρίζεται ότι είναι, ενώ τα γυρίσματα στο κατάστημα? και ευγνωμοσύνης προς το αφεντικό της, ο οποίος έχει θέσει σε ώρες εργασίας τους στις ανάγκες Παναγιώτας. Παναγιώτα: "Είναι αρκετά αστείο ότι πραγματικά οι άνθρωποι έρχονται οι οποίοι rumspazieren στο κατάστημα, πάρτε ένα ζευγάρι των φυλλαδίων, πίσω δέκα λεπτά πριν από το γραφείο μου και πίσω, και τότε τελικά θα έρθει γύρω από τη γωνία και να πει, «Αγαπώ την παράσταση τόσο δροσερό.» η μερικές φορές έρχονται πραγματικά από πολύ μακριά για να δούμε: η Παναγιώτα υπάρχει πραγματικά, πραγματικά έργα στην αντιπροσωπεία και πραγματικά σαν αυτό." ιδιωτική αγαπημένο σας αυτοκίνητο; Ένα Mini Cooper S. Με - ακούστε (ες) και θαυμάστε - Foxtail στην κεραία.Like this post? Please share to your friends: