Η εμπειρία μου με το «Αγοράζουμε το αυτοκίνητό σας»

Γεια εκφωνητή του κινητήρα!

 

Κατά την πρώτη, Ευτυχισμένο το Νέο Έτος! Ας ελπίσουμε ότι όλα ήταν καλύτερα από μένα! (Παραμονή Πρωτοχρονιάς με πυρετό και πόνους στο σώμα απόγευμα στο κρεβάτι, μέχρι σήμερα το πρωί στα μισά του δρόμου προσιτή) ...

 

Επί του παρόντος διαφήμιση εμφανίζεται όλο και περισσότερο στην τηλεόραση "Αγοράζουμε το αυτοκίνητό σας" (Σύντομα σε WKDA). Όπως έχω ήδη χρησιμοποιηθεί από την εταιρεία / χρησιμοποιείται, θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου σε αυτό το άρθρο στο blog. Ίσως αυτό θα σας βοηθήσει σε περίπτωση πώλησης σε.

 

Ας ξεκινήσουμε φορές. Είναι το έτος 2014, Δεκέμβριο, λίγο πριν από το νέο έτος. My Volvo C30 είναι μεγαλύτερης ηλικίας και σε μένα η επιθυμία για μια νέα, παλιά αυτοκίνητα αυξάνεται. Για την ακρίβεια, μετά από μια Jaguar XJ6, το οποίο έχω ήδη παρατηρήσει μερικές ημέρες.

 

Το κομμάτι που πρόκειται να πωληθείΤο κομμάτι που πρόκειται να πωληθούν πριν να πει ότι θα μου C30 συνεχώς στο ίδιο εργαστήριο (Volvo) ήταν στη συντήρηση και το καρνέ επιταγών σε 200.000 χιλιομέτρων διατηρήθηκε σε όλους τους τομείς. Από τον αντιπρόσωπο μου C30 μου ήξερε καλύτερα, για πρώτη φορά αισιόδοξος για την οποία μου γύρισε και πήρε μια προσφορά 3.300 €. Για ένα 8-year-old αυτοκίνητο με 200 χιλιάδες χιλιόμετρα στο κοντέρ με πλήρη ιστορία και μια νέα τιμή κατά τη στιγμή 33.900 € δεν είναι πραγματικά πολύ. Αλλά είναι μόνο ένα Volvo και Volvo έχει μια τεράστια απώλεια αξίας. Ένιωσα εκείνη τη στιγμή και όταν αγοράζουν γνωστό ... Δεν έχει σημασία Karl. Μπορούμε να δούμε ναι τι συμβαίνει.

 

Τότε εμφανίστηκε στο Auto Προσκόπων σε μια διαφήμιση σε WKDA που χτύπησα ενδιαφέρει (ναι, εγώ δεν χρησιμοποιούν adblocker, αλλά σε κάθε πλευρά). Ήμουν εκεί όλα τα στοιχεία του αυτοκινήτου μου σε (φυσικά, χωρίς τα προσωπικά δεδομένα) και να έχουν το - Προσοχή! - οι τιμές λιανικής πώλησης των WKDA δει. Επιπλέον, υπήρχε η υποψία ότι οι τυχόν επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως το δέρμα, xenon φώτα και άλλα "ομορφιές" δεν λαμβάνονται υπόψη και ότι ένα ραντεβού θα ήταν χρήσιμο σε μια βάση στο χώρο του ξενοδοχείου.

 

Προσφορά από την πλευράΠροσφορά από Page Up την αρχική σελίδα WKDA το C30 με 3.517 € + ειδικό εξοπλισμό προσφέρθηκε. Έτσι, για την πώληση. Αυτό θα μπορούσε ποτέ σχεδόν 200 € περισσότερα από ό, τι προσφέρει η Volvo. Οι ενδιαφερόμενοι Έχω κανονίσει ένα ραντεβού και πήγε στη βάση Βρέμη. Αν και είναι λίγο μακριά από την πεπατημένη στον κόσμο, αλλά απολύτως εντάξει.

 

η μία έφτασε χαιρέτησε θερμά και "εξεταστής" ρώτησε για ένα test drive. Εδώ C30 μου ελέγχθηκε. δοκιμαστεί συμπλέκτη, του κιβωτίου ταχυτήτων, αστεία θορύβους και ούτω καθεξής. Ευτυχώς, όλα ήταν μια χαρά (αν και είμαι πολύ ιδιότροπος εκεί!). Από διεξήχθη το υπόλοιπο ελέγχου. Ελέγχθηκε όλα προσεκτικά. καταγράφονται τα στοιχεία του οχήματος, πήρε φωτογραφίες, ελέγχεται Macken (την πόρτα του οδηγού ήταν βάφτηκε αφού είχε κάποτε πρόστιμο επαφή) και 19"Φωτογράφισε ζάντες. Ως ένα μικρό μπόνους, υπήρχε το φυλλάδιο υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων λογαριασμούς για να το πράξουν.

 

Λοιπόν, η αξιολόγηση και ο προσδιορισμός των τιμών δεν θα πρέπει να γίνει στη βάση, αλλά στο κέντρο του Βερολίνου (αν κατάλαβα καλά). Όλα τα στοιχεία (φωτογραφίες και Σία) οδηγήθηκαν μέσω tablet στο Βερολίνο και στη συνέχεια έπρεπε να περιμένουμε. περίπου 10 λεπτά αργότερα, ήταν η απάντηση. Ατυχής τρόπο η τιμή ήταν χαμηλότερη από ό, τι στην αρχική σελίδα της WKDA αναφερθεί. Παρά περισσότερες διευκολύνσεις και την πραγματική άριστη κατάσταση (στο βαθμό που δεν υπάρχει οπτικά και τεχνικά πιο τέλειο C30 στην αγορά -. Μόλις κάτι ευπρέπεια, είχε καθοριστεί ΑΜΕΣΩΣ Εκτός από μια ιδιορρυθμία σε μια ζάντα δεν υπήρχαν ιδιορρυθμίες).

 

Το προσφερόμενο τίμημα ήταν κάπου γύρω στο 3.400 €. Ωστόσο, η τιμή επιθυμία μου ήταν 4.500 € (Θα ιδιωτική επίσης να πάρετε μια πολλή υπομονή). Πήγα πίσω σε έναν συνάδελφο έμπορο ο οποίος είχε € 4.000 μόλις μου πρόσφερε έτσι γιατί είμαι Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα πάρετε ακριβώς κάτω από 4.000 €. αλλά δεν κάνει τίποτα.

 

βελτιωμένη προσφοράNachgebessertes AngebotIch προσβλέπει σε 4000 € φίλος με μένα να πάρει το όμορφο XJ Sport, όταν το κινητό μου χτύπησε. WKDA ζήτησε την ανάκληση. Εντάξει, ονομάζεται και ένα φιλικό, ωραία κυρία στο τηλέφωνο μου είπε ότι η τιμή που αναφέρεται είναι ασυνεπής και ότι ο συνάδελφός / συνάδελφο, ο οποίος προέβη σε αναθεώρηση στο Βερολίνο, ήταν λάθος. Αυτό ενισχύεται έως 4.500 € και με ρώτησε αν ήμουν ενδιαφέρονται τώρα.

 

Πριν Ήθελα να το γυρίσει προς τα κάτω, σκεφτόμουν εσωτερικά: πιο γρήγορα τις πωλήσεις, ταχύτερη προμήθεια του XJ ή, ενδεχομένως, να αντέξει περισσότερο και εξακολουθούν να ελπίζουν για περισσότερα χρήματα μέσα από μια ιδιωτική πώληση; Ο έμπορος μέσα μου ήρθε μέσα και είπα μια πώληση από το τηλέφωνο. Ευτυχώς, όπως έχω δύο ημέρες αργότερα, η XJ αγόρασε

 

Πλήρης αυλή!Πλήρης δικαστήριο! Η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν απολύτως ομαλά. Οι πληρωμές που έρεε αμέσως. Όχημα υπογράφηκε μακριά για μένα. Θα ήθελα να κρατήσει πινακίδας μου ως αναμνηστικά, αλλά αυτά πήγε σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα ... Πήρα μερικές μέρες αργότερα μια επιβεβαίωση με τη μορφή μιας σάρωσης από την ταξινόμηση οχήματος με το "υποτίμηση" από μια περιοχή του Βερολίνου.

 

Συνοπτικά, η διαδικασία ήταν καλή, και νομίζω ότι η "Agent υπολογισμό" κατέχει στο Βερολίνο για το σκοπό μια δεύτερη προσφορά. Μόλις γύρω από τον πελάτη, ενδεχομένως εξαπατήσει με χαμηλότερη τιμή. Αν ο πελάτης αρνείται, και το όχημα είναι πραγματικά αξίζει τα χρήματα, μπορώ να φανταστώ ότι θα έχετε μια καλύτερη συμφωνία σε λίγες ημέρες.

 

Έτσι, αν σε μια αξιοπρεπή (!) Τιμή Moeche πωλούν χωρίς προβλήματα το αυτοκίνητό του λίγο, είναι σε καλά χέρια με WKDA. Δεν το μετανιώνω και δεν μπορεί παρά να προσπαθήσει να μοιραστούν τις θετικές εμπειρίες μου.Like this post? Please share to your friends: