VW Bulli T4: Οδηγός τυπικά ελαττώματα των αγοραστών – Πώς να βρείτε μια καλή Τ4 Volkswagen Bulli

Η VW Bus είναι δημοφιλής. Ακόμη και η Τ4 θέλουν να αγοράσουν όλο και περισσότερους ανθρώπους. Έχουμε δείχνει τις πιο συνηθισμένες βλάβες από την πρώτη κίνηση στους εμπρός τροχούς Bullis εμπειρογνωμόνων.

Ωστόσο, μαζικά για να βρει στους δρόμους, αλλά ήδη περιζήτητη κλασικά αυτοκίνητα: Η VW Bulli Τ4, εδώ ένα μοντέλο κάμπινγκ με πτυσσόμενο υπερυψωμένη οροφήΩστόσο, μαζικά για να βρει στους δρόμους, αλλά ήδη περιζήτητη κλασικά αυτοκίνητα: Η VW Bulli Τ4, εδώ ένα μοντέλο κάμπινγκ με πτυσσόμενο υπερυψωμένη οροφή Πηγή: Haiko Prengel για MOTOR-TALK

Από Haiko Prengel

Βερολίνο - Πού Multivan λέει, δεν πρέπει να είναι σε αυτό Multivan. Αυτό είναι το πικρό μάθημα που πολλοί αρχάριοι Τ4 ψάχνετε για ένα ευκαιρίες Bulli μαθαίνει. «Πολλά οχήματα που έχουν μετατραπεί μεταγενέστερα από την απλή λεωφορείο ή φορτηγό για Multivan», λέει ο Jan Singer. Στη χειρότερη περίπτωση, απειλώντας ένα ακριβό Bastelbude. Η συμβουλή του: Όταν το check Τ4-αγοράς με τον αριθμό πλαισίου σε ό, τι ήταν για ένα όχημα κατά την αποστολή.

Jan Singer είναι οδηγός αυτο-Τ4 και ιδιοκτήτης της ειδικής λειτουργίας JS Camper εργάζεται στο Βερολίνο-Grünau. Η εταιρεία ειδικεύεται στην επισκευή και μετατροπή των λεωφορείων της VW και άλλα μικρά λεωφορεία. Παλιά Bullis, Mercedes «duedo» ή Bremer Μοντέλο: Μαζί με τη σύντροφό του, Florian Reidl, και η ομάδα τραγουδιστής του έχει ανακατασκευαστεί πολλές κλασικές μεταφορέα.

Οι εμπειρογνώμονες Bulli από το Βερολίνο-Grunau έχουν εγκατασταθεί στο χώρο του πρώην εργοστασίου παραγωγής τσιμέντου. Το πλεονέκτημα: η αίθουσα κατσαβίδι είναι αρκετά υψηλή Οι εμπειρογνώμονες Bulli από το Βερολίνο-Grunau έχουν εγκατασταθεί στο χώρο του πρώην εργοστασίου παραγωγής τσιμέντου. Το πλεονέκτημα: η αίθουσα κατσαβίδι είναι αρκετά υψηλή Πηγή: Haiko Prengel για MOTOR-TALK A κλασικά αυτοκίνητα είναι η Μεταξύ 1990 και 2003 χτίστηκε Τ4 όχι πολύ καιρό. Παρ 'όλα αυτά, η Τ4 ανθεί λόγω της υψηλής αξίας χρησιμότητά της για τους κατασκηνωτές και τις οικογένειές όπως ίσως καμία άλλη κλασικά αυτοκίνητα από τη δεκαετία του 1990. Οι τιμές τραβήξει απότομα τα τελευταία χρόνια. «Έχω την αίσθηση πολυπόθητο μοντέλα όπως το California, 1.000 ευρώ πιο ακριβά κάθε χρόνο», λέει ο εκπαιδευμένος μηχανικός Singer.

Φτηνές και κατάλληλο για καθημερινή χρήση

Ειδικά η φιλικότητα κατσαβίδι διακρίνει το Τ4 πιο σύγχρονες Τ5. Η πιο μέτρια σχέση τιμής-απόδοσης κάνει το Τ4 ενδιαφέρον και περιζήτητα. Χαμηλή 1.500 ευρώ υπάρχουν για κυκλοφορία φορτηγών, καρότσες, ακόμη και τα οχήματα τύπου break με έγκυρες HU. Οι τιμές για το προηγούμενο Τ1 και Τ2 είναι μεγάλη enteilt σε δυσπρόσιτες σφαίρες. Και ακόμη και για ένα μέσο Τ3, λόγω της πίσω κίνησης του κινητήρα και στους πίσω τροχούς του για πολλά από τα «τελευταία πραγματική Bulli» τώρα συχνά αποκαλείται πενταψήφια ποσά.

Η T4 διαθέτει τον κινητήρα, αν και προς τα εμπρός, αλλά πηγαίνει για πολύ πιο άνετα. Καθώς τα πρώτα αντίτυπα στην Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα πέρασε από τη γραμμή παραγωγής στο Ανόβερο το 1990, μια νέα εποχή άρχισε για την Bulli. Δεν είναι μόνο αυτή η φιλοσοφία κίνησης με εμπρός και εγκάρσιο κινητήρα ήταν νέα, η μοντέλων έφθασε σε νέα διάσταση. Πρώτα υπήρξε το όχημα με δύο διαφορετικά μήκη αμαξώματος και μεταξόνια. Η γκάμα κινητήρων επεκτάθηκε από χωλούς 60 hp diesel θάλαμο στροβιλισμού έως 204 hp V6 βενζινοκινητήρα.

Έτσι, καλό για το VW T4 ως Αυτοκινούμενο για μακρινά ταξίδια αυτοκινητόδρομο. «Με την Τ3 ήταν ακόμα το 90 στα 100 km / h herumgeschüsselt», λέει ο Bulli ειδικός Ιαν Singer. Οι Τ4 επιτρέπεται ταξίδια ταχύτητες από 120 έως 140 χλμ/ώρα ακόμη και με τον turbo diesel πέντε κυλίνδρων, την πιο δημοφιλή και best-seller κινητήρα Τ4.

Αυτο-οργανωμένη για τους κατασκηνωτές

Το φρένο δεν φαίνονται καλά Το φρένο δεν δείχνουν καλά Πηγή: Haiko Prengel για MOTOR-TALK

Στο εργαστήριο του Singer στο Βερολίνο-Grünau μόλις δύο του diesel 2.5-λίτρων είναι διαθέσιμες για επισκευή. Σε λευκό Τ4, το σύστημα εξάτμισης είναι κατασκευασμένο νέων, καθώς επίσης και τα φρένα οφείλονται μετά από ένα χρόνο ή τη διάρκεια της ζωής. Σε ένα μπλε 2.5 TDI για τον ανελκυστήρα κατά του ιδιοκτήτη απλώς ανανεώνει τα άνω σφαιρικών αρθρώσεων φύγουν. Αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία φθοράς σε Τ4 με άξονα στρέψης βάση της.

Στη σκηνή, δείχνει ότι ένα από τα δαχτυλίδια ABS ήταν ραγισμένα. Επιπλέον, η στάγδην κινητήρας χάνει έλαιο. Δάσκαλος μηχανικός Florian Reidl δείχνει την αιτία: ένα πορώδες τσιμούχα λαδιού στροφαλοφόρου. «Εμείς θα ενημερώσει τον πελάτη ότι είναι καλά καθυστερήσει.» Το αργότερο πριν από την επόμενη HU-εξέταση, για περιβαλλοντικούς λόγους, αλλά στην πραγματικότητα αμέσως.

Το αυτοκίνητο του πελάτη είναι ένα κανονικό λεωφορείο με εννέα έδρες. Με λίγη εφευρετικότητα, ο ιδιοκτήτης έχει το Bulli, να το πω έτσι στο σπίτι για τους κατασκηνωτές γίνεται. Επιστροφή στο πίσω μέρος είναι ένα έλασης-up στρώματα, κοιμάται pad και κάθε λογής άλλα σκεύη αναψυχής. Επιπλέον αποθηκευτικός χώρος έχει επίσης ενσωματωμένο τον πελάτη: Πίσω από το κάθισμα του οδηγού είναι κολλημένο ένα παλιό ξύλινο ντουλάπι. Camping επέκταση της προσιτής τέχνης. Η HU-ελεγκτής φαίνεται μέχρι τώρα να είχε καμία αντίρρηση. Τι θα ελέγξει την αστυνομία για την εξασφάλιση του φορτίου, είναι ένα άλλο ζήτημα.

Rounder με ανθεκτικό κινητήρες

οδηγοί Bulli είναι μια ειδική πελατεία, λέει ο Jan Singer. «Αλλά αυτό είναι το υπέροχο πράγμα σχετικά με αυτό: Υπάρχουν πιο ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι. Και οι οδηγοί λεωφορείων της VW έχουν μια πιο έντονη σχέση με το όχημά τους. «Ενώ πολλοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων οδηγείτε το αυτοκίνητό τους μόνο για να εργαστούν ή να ψωνίσετε, ήταν ένα λεωφορείο και» ζωτικό χώρο «, λέει ο τραγουδιστής. «Αυτό μπορεί επίσης να κάνει διακοπές. Ή μερικές φορές απλά ρίξτε μια κίνηση ή το πλησιέστερο κατάστημα επίπλων. "

Αυτό το all-rounder εκτιμούν οδηγούς Τ4 ιδιαίτερα. και Μακροβιότητα των κινητήρων: Συγκεκριμένα, το δημοφιλές 2.5-λίτρων TDI κινητήρας πέντε-κύλινδρος με 102 PS θεωρείται ότι είναι εξαιρετικά ισχυρή. μισό εκατομμύριο χιλιόμετρα, περισσότερα χιλιόμετρα δεν είναι σπάνιες. Επειδή VW λεωφορεία σπάνια γλιτώσει, δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου αντίγραφα με σημαντικά λιγότερο από 200.000 χιλιόμετρα στο κοντέρ. «Και μπορούν να χρησιμοποιηθούν αντίγραφα κοστίσει στη συνέχεια κέρδισε 10.000 ευρώ της», λέει ο κύριος μηχανικός Florian Reidl.

Multivan το DIY μάρκας: Πολλοί ιδιοκτήτες Τ4 χτίσει κάμπινγκ κινητό τους από μόνοι τους να Multivan το DIY μάρκας: Πολλοί ιδιοκτήτες Τ4 χτίσει κάμπινγκ το κινητό τους για τη δική σας Πηγή: Haiko Prengel για MOTOR-TALK Αυτό είναι πολλά χρήματα για λίγο περισσότερο από 25 ετών μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με υψηλή χιλιομετρική απόδοση, «αλλά η Τ4 είναι μόλις τώρα μακριά από την κοιλάδα των δακρύων και να βιώσει κάποια σημαντικά κέρδη «, λέει ο Marius Brune της Κλασικό δεδομένων, η οργάνωση των εμπειρογνωμόνων για τα κλασικά αυτοκίνητα.

Βαθμολογία αναπόφευκτη

Κλασικό δεδομένα για περισσότερα από 30 χρόνια βλέποντας την τάση των τιμών των ιστορικών οχημάτων. Brune που στην πραγματικότητα δεν φαίνεται να κάνει το κλασικό Τ4, λέει με ειλικρίνεια. «Η ατμόσφαιρα, η ειδική και Εκκεντρικά τι συνιστά ένα κλασικό αυτοκίνητο - που λείπει από την Τ4», λέει. Γι 'αυτό είχε σχέση με το Τ3 αναμφίβολα το καλύτερο αυτοκίνητο: Καλύτερη κινητήρες, καλύτερη ιδέα χώρο και μια σχετικά απλή ηλεκτρονική και υψηλή ευκολία επισκευής. Ως εκ τούτου, Classic δεδομένων αναμένει περαιτέρω κέρδη κατά το πρώτο Bulli εμπρός κινητήρα για τα επόμενα χρόνια.

Αυτά τα κέρδη να είναι ελκυστική για τους απατεώνες, δυστυχώς, τα λεωφορεία και για την ανοικοδόμηση ως δήθεν Multivan πιο ακριβά για να πουλήσουν. Ή χειραγωγήσουν οδόμετρο αναγνώσεις και έτσι να κερδίσουν χρήματα για Bulli διαφημιστική εκστρατεία. Ότι το καλύτερο δυνατό Ιστορία Τεκμηρίωση και οχημάτων είναι παρούσα, έτσι είναι το πιο σημαντικό πράγμα πριν από την αγορά Τ4, υπογραμμίζουν οι ειδικοί Bulli από το Βερολίνο-Grünau. «Στη συνέχεια, μπορείτε να κρατήσετε σχεδόν πάντα ένα Bulli».

Υπηρεσία: Έντεκα συμβουλές για τις προοπτικές Τ4 και τον οδηγό

 1. τακτικός αντικατάσταση του ιμάντα χρονισμού είναι απαραίτητη όταν Τ4. Εξοικονόμηση 200 ευρώ για μια αλλαγή μπορεί πραγματικά να κακότεχνη μόνο, γιατί η τροχαλία και μόνο ως ανταλλακτικό κοστίζει τόσο πολύ. Ποια θα πρέπει να συμμετάσχει από προεπιλογή, όπως τσιμούχες και αντλία νερού. Καλή ανεξάρτητη εκτίμηση επισκευής τουλάχιστον 1.000 ευρώ για λογικές αντικατάσταση του ιμάντα χρονισμού.
 2. Το χειρότερο ασθένεια Τ4 είναι gammelnde πλαίσιο του παραθύρου. αν η σκωρία ανθίζει ορατό στην καουτσούκ παρμπρίζ, το καφέ πληγή συμπεριλαμβανομένων προχωρημένο στάδιο στον κανόνα. Εμφανίζεται ξαφνικά ταξίδια υγρασία στο εσωτερικό του παρμπρίζ είναι συνήθως ήδη χαλαρά. Καλή κατάσταση στην περιοχή αυτή είναι περίπλοκη και ακριβή.
 3. κοινή σκουριά συμβαίνει σε Τ4, αλλά δεν είναι τόσο δραματικά όσο ο προκάτοχός Τ3 της. Παρά το γεγονός ότι Aufplatzende, ακμάζουσα ραφές σώμα δεν είναι όμορφο, αλλά όχι όλα-σε-κριτήριο για την επιθεώρηση των οχημάτων.
 4. Χωρίς ανελκυστήρα δεν χρειάζεται να παρακολουθήσετε πραγματικά ένα Τ4, επειδή πολλές σοβαρές ελλείψεις είναι ορατές μόνο εκεί. Αυτές περιλαμβάνουν προβληματική Wishbone, αλλά επίσης και σπασμένα ελατήρια ή διάβρωση σωλήνων.
 5. Βλάβη στο ανέβασμα με γρύλο λήψεις συμβαίνουν όταν η Bulli ήταν ανεβασμένος λάθος. Αντίθετα, η αρχική αφρώδες περβάζι όπως σκουριά από το εσωτερικό προς το εξωτερικό όταν το νερό δεν μπορεί πλέον να προχωρήσει.
 6. ανταλλακτικά δεν υπάρχει τέλος στο Τ4, η οποία είναι ένα μεγάλο συν. Ωστόσο, μεταξύ των οποίων πολλά αξεσουάρ κατώτερης ποιότητας. Έτσι, ολοκληρωμένα συστήματα εξάτμισης διαθέσιμο για 60 ευρώ από Cat. αλλά μερικές φορές κρατήσει μόνο μέχρι την επόμενη ημερομηνία ελέγχου.
 7. ο γκάμα κινητήρων όταν Τ4 είναι μεγαλύτερη και πιο πολύπλοκη από ό, τι σε Τ3. Ιδιαίτερα δημοφιλή είναι τα diesel 2.5-λίτρων είναι. Ωστόσο, η αναβάθμιση φίλτρο σωματιδίων αποτελεί προϋπόθεση για την Πράσινη αυτοκόλλητο. Κόστος: 800 έως 1.000 ευρώ.
 8. Λόγω των λαϊκών τροποποιήσεις από το λεωφορείο / μεταφοράς Multivan Ελέγχετε πάντα τον αριθμό πλαισίου. Τέτοιες μετατροπές δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά στη συνέχεια θα πρέπει να δηλωθεί ως μετατροπής και όχι ως δήθεν πρωτότυπο Multivan σε τιμή ευκαιρίας.
 9. προβληματική Wishbone συμβαίνουν σχεδόν σε κάθε Τ4. Και πάλι, οι διαφορές στην ποιότητα των ανταλλακτικών είναι μεγάλη. Ανάλογα με τον κατασκευαστή (και η μέθοδος) είναι σταθερό 10000-50000 χιλιόμετρα. Σημείο κόστος για την αλλαγή των άνω και κάτω αρθρώσεις μπάλα: περίπου 400 ευρώ.
 10. προσοχή χειραγώγηση Tacho: Κάποιοι εκτιμούν το ποσοστό των Bulli με χειραγωγείται χιλιόμετρα έως 50 τοις εκατό και περισσότερο. Το ψηφιακό ταχύμετρο είναι εύκολο να γυρίσει πίσω. Μια λογική ιστορίας οχημάτων είναι επομένως ένα σημαντικό συν.
 11. προσοχή κλοπής: Παρά την ηλικία του, το VW Bulli Τ4 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αντικείμενα των κλεφτών αυτοκινήτων. Μια μετέπειτα εξοπλισμού με κλειδαριά τιμονιού και / ή tracker GPS θα πρέπει να είναι πρότυπο, ιδίως σε Τ4 υψηλότερης αξίας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: Η δοκιμή VW T3 MOTOR TALK ΕργαστήριοLike this post? Please share to your friends: