Η παραγωγή Trabi απορρίφθηκε αμέσως μετά τη στροφή. Παρ 'όλα αυτά, το αυτοκίνητο έχει αφήσει το στίγμα της με την θερμοσκληρυντικών σώμα: Δεν θα ήταν γι' αυτόν, θα ήταν η οικονομία στην Ανατολή σήμερα σε χειρότερη θέση, λέει ο ερευνητής.

χωρίς τοχωρίς το "Rennpappe" θα είναι η οικονομία της Ανατολικής Γερμανίας σήμερα σε χειρότερη θέση, λέει ο Joachim Ragnitz, αναπληρωτής επικεφαλής του Ινστιτούτου Ifo στη Δρέσδη Πηγή: dpa / Εικόνα Συμμαχία

Zwickau / Δρέσδη - Ανατολική Γερμανία εξακολουθεί να επωφελείται άποψη των εμπειρογνωμόνων ακόμα από την προηγούμενη παραγωγή των αυτοκινήτων της Ανατολικής Γερμανίας Trabi και Wartburg. Αυτοκινητοβιομηχανίες, όπως η VW είχαν εγκατασταθεί μετά την επανένωση της πρώην Ανατολικής Γερμανίας, επειδή υπήρχαν χάρη στην Ανατολική γερμανική παράδοση του αυτοκινήτου εκπαιδευμένους επαγγελματίες, δήλωσε ο Joachim Ragnitz, αναπληρωτής επικεφαλής του Ινστιτούτου Ifo στη Δρέσδη. "Το προσωπικό ήταν το καρφί."

φυτά αυτοκινήτων και προμηθευτές στα ανατολικά

Η παραγωγή του Κόλπου στο εργοστάσιο Zwickau, δεν θα υπήρχε χωρίς την Trabi σήμερα κατά πάσα πιθανότητα Η παραγωγή του Κόλπου στο εργοστάσιο Zwickau, δεν θα υπήρχε χωρίς την Trabi σήμερα ίσως Πηγή: dpa / Εικόνα Συμμαχίας Μετά το τέλος της ΛΔΓ VW άρχισε την παραγωγή στο Zwickau και Chemnitz. Opel κατασκευάζεται από το 1992 τα αυτοκίνητα στο Eisenach, όπου προηγουμένως η δεύτερη μεγάλη της Ανατολικής Γερμανίας μάρκα αυτοκινήτου, το Wartburg, είχε τη θέση τους. "Με βάση αυτά τα έργα, ένα τεράστιο δίκτυο των προμηθευτών έχει αναπτυχθεί στην Ανατολική Γερμανία", Είπε Ragnitz. Η αυτοκινητοβιομηχανία ανήκουν στη Σαξονία, Θουριγγία και τη Σαξονία-Άνχαλτ τώρα ένας από τους πιο σημαντικούς βιομηχανικούς τομείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εργασίας της Σαξονίας κρέμονται περίπου σε κάθε εργασιακό χώρο στο αυτοκίνητο λειτουργεί περισσότερο από ό, τι άλλο εταιρειών. Πόσα άτομα απασχολούνται στη βιομηχανία στο σύνολό της δεν συλλέγονται στατιστικά.

Ήδη από το 1990, το Polo στο Zwickau χτίστηκε

Την Τρίτη, η έναρξη της Trabi παραγωγής σηματοδοτεί την 60η ώρα. Ο πρώτος δορυφόρος ήταν στις 7 Νοεμβρίου 1957 από το συγκρότημα. Τον Απρίλιο του 1991, η παραγωγή τελείωσε - κυρίως λόγω της έλλειψης ζήτησης.

η ίδια η VW δημιουργήσει τη βάση του στο Zwickau, μεταξύ άλλων, με την καλή επιχείρηση για την βιομηχανία αυτοκινήτων στη Σαξονία ήδη στην ΛΔΓ φορές. Έτσι, υπήρχαν σκέψεις για να χτίσει το μοτέρ από τα μοντέλα Polo και Golf από το 1987 στο Trabant και Wartburg, δήλωσε ότι η αυτοκινητοβιομηχανία Βόλφσμπουργκ. Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη.

Μετά τη στροφή, στη συνέχεια, το 1990 εγκαταστάθηκαν στην πρώην Trabant εργοστάσιο στο Zwickau το πρώτο Polo, συναρμολόγηση Golf ξεκίνησε υπάρχει λιγότερο από ένα χρόνο αργότερα. Στη συνέχεια έχτισαν τα εργοστάσια παραγωγής της Volkswagen στο Zwickau, Chemnitz και Eisenach περαιτέρω.

πηγή: dpa