Alfa Stelvio, Audi Q5, Range Rover Ιστιαία, Volvo XC60 Δοκιμές – SUV τεσσάρων κατευθύνσεων μάχη στη Μέση-βαρέων βαρών

Τι μπορεί να κάνει η Alfa, Audi και Volvo στη SUV μεσαία τάξη; Και πώς μικτή Range Rover με το νέο Ιστιαία με τα εκεί; Τέσσερις πολυτελές high-με πόδια φίλους στη δοκιμή σύγκρισης.

Volvo XC60, Audi Q5, η Alfa Romeo Stelvio και Range Rover Ιστιαία έπρεπε να αποδείξει τον εαυτό τους σε συγκριτική δοκιμή μαςVolvo XC60, Audi Q5, η Alfa Romeo Stelvio και Range Rover Ιστιαία έπρεπε να αποδείξει τον εαυτό τους σε συγκριτική δοκιμή μας Πηγή: mobile.de

Tannisby - Σχετικά με πολύ λίγη επιλογή που δεν μπορεί πραγματικά να διαμαρτύρονται. Αυτοί που ψάχνουν για ένα SUV, είναι ένα. Με τους περισσότερους κατασκευαστές σχεδόν σε κάθε τομέα. Στα μέσα του 2017 την ανανέωση ανακοινώθηκε. Volvo, το νέο ήρθε XC60, Audi Q5, η νέα. Ολοκαίνουρια στην κατηγορία: Alfa Romeo με το Stelvio.

Όλα σκάβουν στην λεγόμενη κατηγορία premium. παρόμοια με Το νέο Range Rover Ιστιαία. Ταιριάζει με 4.80 μέτρα του μήκους και μία τιμή εκκίνησης άνω των 56.000 ευρώ, αλλά δεν είναι πραγματικά στη μεσαία τάξη. Στην ανώτερη τάξη, αλλά όχι ακόμα.

Είτε η ουράνωση προσφέρει περισσότερα από την Audi, Alfa και η Volvo; Είτε το Stelvio μπορεί να εξαγοράσει την υπόσχεση των σπορ Alfa Romeo; Και πώς προτείνει το νέο XC60; Το μόνο που έχετε διαβάσει σε μεγάλες quad σχέση μας.

Το μεταξόνιο του ουράνωση είναι 2.87 μέτρα, το εξωτερικό μήκος είναι 4,80 μέτρα Το μεταξόνιο του ουράνωση είναι 2.87 μέτρα, το εξωτερικό μήκος του είναι 4,80 μέτρα Πηγή: mobile.de

Διάστημα | διαστάσεις | Κορμός | σώμα

4,80 μέτρα είναι πολλά για ένα SUV μεσαίου μεγέθους. Τα νομισματοκοπεία ουράνωση το μήκος ωφελεί άμεσα τον κορμό γύρω από: Περισσότερες από 670 λίτρα σε καλυμμένο πίσω κάθισμα - είναι τεράστια. με έως 1.730 λίτρα μέγιστη χτυπάει τον ανταγωνισμό κατά σχεδόν 200 λίτρα, η Volvo όσο 300 λίτρα.

γύρος 1.430 λίτρα μέγιστο όγκο στο XC60 είναι πολύ κάτω του μέσου όρου στην κατηγορία, σε 505 καλυμμένη πίσω κάθισμα πρόκειται μια χαρά. Μετά από όλα, η Volvo είναι το μοναδικό αυτοκίνητο στην σύγκριση, η οποία διαθέτει μια εντελώς επίπεδη αποδόσεις φορτίου, μετά την αναδίπλωση της πλάτης. Για όλους τους άλλους αυξάνεται ελαφρώς. Ένα επίπεδο οδηγεί πουθενά.

Το πίσω κάθισμα είναι ξεκλείδωτη όταν ο υποψήφιος είτε από τον κορμό ή από την πλευρά της πόρτας. Εκτός από την ουράνωση: κονσέρβας να βάλει το επίπεδο μόνο μέσα από την πλαϊνή πόρτα. Αυτό απαιτεί επίσης πολλή δύναμη. Στο Stelvio θα πρέπει να βοηθήσει μετά το ξεκλείδωμα της πλάτης. Volvo λύνει το καλύτερο: Εδώ η πλάτη διπλώνει ηλεκτρικά. Προηγουμένως, οι προσκέφαλα διπλώνουν επίσης κομψό. Ωστόσο, κοστίζει επιπλέον χρέωση.

Στο Q5 της Audi, οι μοχλοί δρουν στο πορτ-μπαγκάζ, όταν θα μπορούσε να σπάσει ανά πάσα στιγμή. Ανάξιοι για το τμήμα. Από λειτουργική άποψη του Q5 για τους περισσότερους. ο Πίσω κάθισμα μπορεί να μετατοπιστεί, παραμορφώνουν υπόλοιπο τους στην κλίση.

Ο χώρος στο πίσω κάθισμα πέφτει από παρόμοια για την Alfa και Audi. Αυτός που δεν είναι πολύ μεγάλο (1,75 m σε αυτή την περίπτωση), βρίσκει άφθονο χώρο πίσω από ένα παρόμοιο σύντομο οδηγούς. Δύο χέρια παραμένουν ανάμεσα στα γόνατα και στο μπροστινό κάθισμα, μερικές ίντσες στην οροφή. Η ουράνωση προσφέρει και στις δύο κατευθύνσεις γύρω από ένα τρίτο περισσότερο. Το μακρύ μεταξόνιο (2,87 m) πληρώνει μακριά. Η Volvo έχει μόνο μία εκατοστό λιγότερο και κρατά χαλαρά με. Αυτός είναι ο μόνος στη δοκιμή εγκάρσιο κινητήρα. Το μπροστινό εξοικονομεί χώρο, μπορείτε να νιώσετε την πίσω.

Με την πρώτη ματιά, το Stelvio όπως και στο εσωτερικό. Σε μια πιο προσεκτική εξέταση, λεπτομέρεια αδυναμίες αποκαλύπτουν Με την πρώτη ματιά, το Stelvio όπως και στο εσωτερικό. Σε μια πιο προσεκτική εξέταση, πηγή λεπτομέρεια αδυναμίες αποκάλυψε: mobile.de

εσωτερικό | επεξεργασία | υλικά

Η Alfa έχει έναν σκληρό χρόνο. Με την πρώτη ματιά, φαίνεται καλό από το εσωτερικό. Το σχέδιο φαίνεται σπορ, το μαλακό πλαστικό ποιότητα, τη διακόσμηση του ξύλου όμορφη. Η τραχιά δομή στο ταμπλό θυμίζει ανθεκτικό δέρμα. Πιο αναλυτικά, οι αδυναμίες δείχνουν: Ο μοχλός ταχυτήτων φαίνεται φθηνό, στην πόρτα πάνελ θέσει πάρα πολύ σκληρό πλαστικό για το τμήμα. Το σύστημα Infotainment φαίνεται μόνο όμορφη, εφ 'όσον είναι πάνω.

Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν καλύτερα. Η Audi προσφέρει αδυναμίες. Οι επιφάνειες αισθάνονται όλοι καλά και μοιάζουν. Ωστόσο, τα κουμπιά θα μπορούσε να είναι δύναμο λεπτομερώς και να δώσει λίγο περισσότερο βάρος. Θα παρέχει επίσης το ίδιο λάθος με το Stelvio: στην επένδυση της πόρτας έρχεται υπό την φινίρισμα ξύλου με σκληρό πλαστικό περαιτέρω. Μόνο τότε και πάλι με Alcantara.

Στη Volvo XC60, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Clear χτίστηκε Volvo Πλαστικά στις πόρτες, αλλά αισθάνεται μαλακό. Στο ταμπλό του αυτοκινήτου δοκιμής σφίγγεται ακόμα και το δέρμα. Δεν υπάρχει τέτοιο πρότυπο, αλλά η αναφορά βάσης σαν κι εμάς στο Volvo, επίσης. Οι βαμμένες επιφάνειες φαίνονται αξιοπρεπή, αλλά δεν είναι ευγενής. Η διακόσμηση του ξύλου ήδη.

Το Range Rover παίζει, ενώ συγκρίνοντας το υλικό σε μια υψηλότερη πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει αμφιβολία: θα μπορούσαμε να τον προς το παρόν μόνο το αυτοκίνητο στην Πρώτη Έκδοση. Ποια είναι γεμάτη με όλα τα είδη των κόλπα που διαστρεβλώνει τη σύγκριση. Για παράδειγμα, η επένδυση οροφής είναι επενδεδυμένα με σουέτ και διακοσμητικά στοιχεία κατασκευασμένα από άνθρακα. Η «πολυτέλεια πακέτο 2» (αλλιώς 2.808 ευρώ) φέρνει Windsor δέρμα στο ταμπλό, το τιμόνι και την επένδυση της πόρτας.

Οι δύο μεγάλες 10-ιντσών οθόνες στην κεντρική κονσόλα, διατίθενται ως στάνταρ. Δρουν σχεδόν υπερ σύγχρονο και αρκετά κομψό. Ωστόσο, οι μικρές αδυναμίες στον τομέα της μεταποίησης είναι αισθητή. Ο μηχανισμός ανοίγματος της κεντρικής κονσόλας αισθάνεται επισφαλής για παράδειγμα. Και στο πορτ-μπαγκάζ είναι πάνω από την ομορφιά. Ωστόσο, όπως έχουν σχεδόν όλους τους υποψηφίους μόνο πιληματοποιημένα υλικό και καλύπτει κάπως θυελλώδεις. Στο Audi το πιο όμορφο χαλί, τα άλλα τρία κινούνται σε παρόμοιο επίπεδο.

Εκτός από την υψηλής ανάλυσης Mäusekino το Range Rover Ιστιαία φέρνει τη μεγαλύτερη εκτός δρόμου ικανοτήτων σε σύγκριση με το Εκτός από την υψηλής ανάλυσης Mäusekino το Range Rover Ιστιαία φέρνει τη μεγαλύτερη εκτός δρόμου ικανοτήτων σε σχέση με την Πηγή: mobile.de

infotainment | ραδιοφώνου | συνδεσιμότητα

Σαφώς, το πιο σύγχρονο εντύπωση κάνει το ουράνωση. Οι δύο μεγάλες οθόνες αφής είναι πολύ κοντά στο iPad. Τα ανώτερα τρέχει κατά την εκκίνηση του από το ταμπλό ελαφρώς προς τα εμπρός, το κάτω μέρος έχει ιδιαίτερα έξυπνο περιστρεφόμενες ρόδες: Η αλλαγή της λειτουργίας του, ανάλογα με το επιλεγμένο στοιχείο του μενού. Έτσι για να διορθώσετε με το ίδιο πλήκτρο η θερμοκρασία στην οποία το ένα επιλέγει τη λειτουργία οδήγησης στο άλλο μενού. Μεγάλη. Αλλά σε γενικές γραμμές αρκετά περίπλοκη.

Δεν είχαμε αρκετό χρόνο με το αυτοκίνητο για να μας ενσωματώσει καλά. Αυτό Range Rover USB 3.0 υποδοχές και ακόμη και μια θύρα HDMI στο κεντρικό υποβραχιόνιο τοποθετούνται, αλλά μιλάει για τις υψηλές απαιτήσεις για τη λειτουργικότητα.

Η Volvo και η Audi, ωστόσο, προσφέρουν επίσης σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε. Αν δεν χρειάζεστε USB 3.0 και HDMI. Η λειτουργία της Volvo πετύχει διαισθητικό, το Audi χρειάζεστε περισσότερη εξοικείωση. Λειτουργικώς αριστερά να είναι επιθυμητή με κατάλληλο εξοπλισμό. αυτοκίνητο της Apple και το Android carplay διαθέσιμη, Navi μπορεί να ανακτήσει πληροφορίες για την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο. Ψηφιακή μέσων φέρνει το XC60 στον στάνταρ εξοπλισμό ορμή με την οποία Audi ειδικά για τα 500 ευρώ (συν το σύστημα πλοήγησης).

Alfa δεν υπάρχει αυτό το είδος. Ένας υπολογιστής ταξιδιού με οθόνη 7 ιντσών είναι το μεγαλύτερο συναίσθημα. Για 250 ευρώ επιπλέον στο σούπερ εξοπλισμό. Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, επίσης, φαίνεται μόνο όμορφη, εφ 'όσον είναι πάνω. Οι σχεδιαστές έχουν ενσωματώνει όμορφα στο ταμπλό. Ο γραφίστας γνώριζαν ανοιχτά, οι προγραμματιστές έχουν διατηρηθεί βραχυπρόθεσμα. Τι λίγο Alfa Σύνδεση με Λειτουργίες παρέχει, μπορεί επίσης να λειτουργεί ανεπαρκώς και κακώς διαβάσει.

Με ρυθμιζόμενη ανάρτηση αέρα, το Volvo XC60 ελατήρια άνετα Με ρυθμιζόμενη ανάρτηση αέρα, το Volvo XC60 ελατήρια άνετα Πηγή: mobile.de

ασφάλειας | συστήματα υποστήριξης

Λίγο βαρετό εξετάζει Alfa με τα συστήματα υποστήριξης. Στη βάση υπάρχει το φρένο έκτακτης ανάγκης πόλη με ανίχνευση πεζών και προειδοποίησης απόκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας. Blind Spot Warner και βοηθός μεγάλη σκάλα είναι διαθέσιμο ως έξτρα στο πακέτο. πινακίδες κυκλοφορίας ή σύστημα ανίχνευσης υπνηλίας δεν προσφέρει Alfa. Επίσης, δεν κάτοχος κομμάτι αυτο-διεύθυνσης. Κατά συνέπεια, ένας βοηθός μποτιλιάρισμα λείπει. Μετά από όλα: Μια κρουαζιέρα απόσταση προσφέρει η Alfa για 1.200 ευρώ επιπλέον. Οι προβολείς LED που λείπει στην προσφορά, xenon με στροφές και Abbiegeleicht κοστίζει 1.400 ευρώ.

Η Volvo είναι πολύ μπροστά εδώ. Ακόμη και το βασικό εξοπλισμό του Momentum XC60 βοηθά ενεργά για να κρατήσει το κομμάτι, προειδοποιεί τον οδηγό όταν πέφτει προσοχή και βοήθεια από την παρέμβαση του τιμονιού εδώ, για να μην πέσουν σε αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Κυκλοφορίας σημάδι αναγνώρισης, υπάρχουν επίσης στάνταρ, καθώς και ένα αυτόματο, το σταθερό φρένων του αυτοκινήτου για να αποφευχθεί η περαιτέρω μετά από μια σύγκρουση. Σε αντίθεση με τα μοντέλα 90 αλλά λείπει στη βάση «Pilot Assist», επιτρέπει την υποβοηθούμενη οδήγηση μέχρι 130 km / h. Volvo ζητά 1.750 ευρώ επιπλέον.

Επειδή το σύστημα παρακολουθεί δεν είναι πολύ καλή και ενοχλητικό με πολύ παρεμβάσεις του τιμονιού, θα μπορούσατε να κάνετε χωρίς αυτό. Ωστόσο, η Volvo συνδυάζει Intellisafe το περιβάλλουν. Εδώ Blind Spot Warner περιλαμβάνεται και η επισκεψιμότητα Warner για την αντίστροφη έξω από τους χώρους στάθμευσης και το μετριασμό των επιπτώσεων πίσω.

Ο βοηθός έκταση στην Audi είναι παρόμοια σε μέγεθος. Το Q5 αυτόματα θα φρένων για τους πεζούς στην πόλη, προειδοποιεί πότε να κλείσει την απόσταση και τον οδηγό σε κόπωση. Περισσότερα βοηθοί κοστίσει χρέωση: Η δραστική κάτοχος κομμάτι, για παράδειγμα, η αναγνώριση πινακίδα κυκλοφορίας ή ακόμη και cruise control. Για 1.640 ευρώ που παίρνετε με το «πακέτο βοήθεια για προγραμματισμό ξεναγήσεων» οι περισσότεροι οδηγοί που είναι χρήσιμα για ταξίδια (προσαρμοζόμενο cruise control, μαρμελάδα βοηθός κυκλοφορίας, πινακίδα αναγνώρισης κίνησης, κλπ). Ένα άλλο πακέτο καλύπτει τα πράγματα από το πώς να διασχίσουν προειδοποίηση κυκλοφορίας, σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης και άλλο σύστημα που θα κάνουν τη ζωή πιο εύκολη στην πόλη. Συνολικά, το ένα καταλήγει με περισσότερα από 3.000 ευρώ.

Range Rover περιορίζεται στη βάση κυρίως το φρένο έκτακτης ανάγκης. Στην κάμερα εξοπλισμό S κάτοπτρα πρόκειται για SE προσθέτει την προειδοποίηση κόπωση, την αναγνώριση οδικών σημάτων και προσαρμοζόμενο cruise control. HSE στη συνέχεια περιλαμβάνει το πλήρες πακέτο με τους κατόχους ίχνος, μποτιλιάρισμα βοηθός, Blind Spot Warner και Einparkpilot. Όλα Οδηγό κόστος σε δύο αγροτεμάχια περίπου 3.700 ευρώ.

πρότυπο για την Alfa Romeo Stelvio 2.2 D βάζει οκτώ-τάχυτο αυτόματο πρότυπο για την Alfa Romeo Stelvio 2.2 D βάζει οκτώ-τάχυτο αυτόματο Πηγή: mobile.de

αυτοκίνητο | κινητήρα | μετάδοση

Η περιφρόνηση συζήτηση ντίζελ: ντίζελ με περίπου 2.0 λίτρα μετατόπισης εξακολουθεί να είναι μέρος του πυρήνα προσφορά σε SUVs μεσαίου μεγέθους. Παρά την υψηλή κατασκευή και υψηλό βάρος επιτρέπουν λογικά μέτρια κατανάλωση. Και αρκετά ατμού για τη σωστή απόδοση. υποψηφίους της δοκιμής μας δεν ταιριάζουν με το 100 τοις εκατό. Η ουράνωση ακόμη πέφτει εντελώς, γιατί όπως Πρώτα Edition αρχικά μόνο με την 3.0-λίτρων V-6 diesel ήταν διαθέσιμο (στον πίνακα που ακολουθεί παραθέτουμε το ντίζελ entry-level).

Πρέπει λοιπόν να αγνοήσουμε τον V6 με 300 ίππους και 700 Nm ροπής σε αυτή τη σύγκριση. Ακόμα κι αν είναι δύσκολο. Με την κρεμώδη απόδοση ισχύος και μεταξένια ήχο νεότερους συναδέλφους δεν μπορούν να συμβαδίσουν, φυσικά.

Η Volvo είναι το πιο ισχυρό από τα υπόλοιπα τρία. Alfa δεν μπορεί να εξαρτάται ούτως ή άλλως. Ούτε αισθητή ακόμα και σε χαρτί. αισθάνεται στο ίδιο δυναμικά να αντιδράσουν αυθόρμητα για το φυσικό αέριο και πραγματικά σπρώχνει σε όλες τις περιπτώσεις άφθονη ροπή προς το κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων. Αυτό εναρμονίζεται τρόπο πολύ καλά με τον κινητήρα.

Η Alfa αλλά ζυγίζει λιγότερο. Μπορείτε να το νιώσετε. Πηγαίνει προς τα εμπρός τουλάχιστον τόσο καλή στο σπριντ στα 100 χλμ / ώρα, χτυπάει το XC60 ακόμη σημαντικά. Ο επιταχυντής παρέχει μικρή αντίσταση και ανταποκρίνεται άμεσα. Οι αυτόματες μετοχές Δυναμική λειτουργία γυρίζει ακόμη εντελώς έξω και τελικά ακόμη και στην κανονική λειτουργία γρήγορα σε μια σπορ οδήγηση ένα στυλ.

Το κιβώτιο 8 ταχυτήτων στο Volvo διακόπτες διακριτικά και τριφτεί. Απαλά, γρήγορα, αλλά δεν είναι τόσο παρεμβατική όπως το Stelvio. Αυτό το κάνει, Alfa δίνει το SUV ένα σπορ χαρακτήρα, Volvo XC60 βάζει την επίδραση στην άνεση. Το D5 AWD δρα επίσης, ως εκ τούτου, ένας αριθμός πολύ μεγάλος. Η AWD D4 με 190 hp και 400 Nm μια χαρά.

Το ντίζελ 190-ιπποδύναμη συζεύχθηκε με ένα 7-ταχύτητα μετάδοσης διπλού συμπλέκτη στη δοκιμή αυτοκίνητο, ένας διακόπτης χειρός είναι διαθέσιμη Το ντίζελ 190-ιπποδύναμη συζεύχθηκε με ένα 7-ταχύτητα μετάδοσης διπλού συμπλέκτη στη δοκιμή αυτοκίνητο, ένας διακόπτης χειρός είναι διαθέσιμη Πηγή: mobile.de το Q5 πέφτει προς τον ισχυρό XC60 και το Stelvio από σαφείς, αλλά επίσης παρέχει επαρκή ισχύ. Επιπλέον, η TDI 2.0 πηγαίνει ήσυχο. εαυτό με τέρμα το γκάζι, δεν ακούγεται δυσάρεστα, ιδανικό για καθημερινή οδική ακούγεται σχεδόν τίποτα από τον τετρακύλινδρο. Ακριβώς όπως και στο XC60. Volvo diesel weggedämmt επίσης μεγάλη, το επίπεδο θορύβου Audi και Volvo δώσει τίποτα.

Η Alfa παίζει το αουτσάιντερ φλοίσβος. Ο κινητήρας βουίζει πάντα ηχητικό. Όταν κάποιος εισέρχεται, είναι θορυβώδης. Μετά από όλα, δεν ακούγεται σαν ελεύθερο σκληρό και τραχύ, αλλά όμορφο, γεγονός που καθιστά τον όγκο λίγο πιο άνετα. Περισσότερα μόνωση θα μπορούσε ωστόσο ανεκτό.

Η κατανάλωση της Alfa είναι σε καλή κατάσταση. Στην πίστα δοκιμών μας, το Stelvio κατέληξε με μόλις πάνω από έξι λίτρα. το ασθενέστερο Audi δαπανώνται λίγο λιγότερο από έξι λίτρα. Η ισχυρότερη Volvo, δυστυχώς, πολύ περισσότερο. Περίπου επτά λίτρα είναι πάρα πολύ ενόψει του στίβου δοκιμών κυρίως με μέτριες ταχύτητες Οδό και ορισμένες τοπικές μέσω της κυκλοφορίας. Ειδικά: Ακόμη και η ουράνωση με 3.0-λίτρων V6 σημαντικά χαμηλότερες από τις XC60.

Χειρισμός | σασί | διεύθυνσης | άνεση

Audi Q5 και Volvo XC60 και οι δύο είναι εξοπλισμένα με ρυθμιζόμενη ανάρτηση αέρα. Ένα λεπτό παραπάνω που κοστίζει περίπου 2.000 ευρώ στην Audi, η Volvo περίπου 2.300 ευρώ. Τα χρήματα θα μπορούσε να αξίζει τον κόπο. SUV, συχνά υποφέρουν από κακή οδηγική άνεση και μια μικρή αναστολή ξηρότητα. Οι δύο δεν το κάνουν. Θα καταπιεί χωρίς άκρα καταγγελία, προσκρούσεις και λακκούβες. Σε δυναμική λειτουργία, να σφίξετε λίγο, αλλά παραμένουν υποφερτή.

Διάτρητο, όμορφα ραμμένες και δύο χρώματα: Τα δερμάτινα καθίσματα είναι στο πρότυπο Ιστιαία Πρώτη έκδοση Διάτρητο, όμορφα ραμμένες και δύο χρώματα: Τα δερμάτινα καθίσματα είναι σε Ιστιαία Πρώτη έκδοση πρότυπο Πηγή: mobile.de Η Ιστιαία δεν πηγάζει τόσο ομαλή. Έρχεται πρότυπο με προσαρμοζόμενη ανάρτηση, αέρας, δεν υπάρχει ούτε καν ένα επιπλέον κόστος. Είναι αρκετά άνετα έτσι κι αλλιώς, ένα ή δύο πωλήσεις μπορεί να γίνει αισθητό ακόμα πιο εμφανής σε σχέση με το Q5 ή XC60.

Το Stelvio αισθάνεται συνολικά hemdsärmeliger. Δεν κυλά τόσο unfazed από λακκούβες ή σαμαράκια, επαρκή άνεση, το πλαίσιο ούτως ή άλλως. Ένας αισθάνεται ότι η Alfa σχέση είναι το πιο εύκολο. Δεν έχει τόσο τεντωμένο ελατήρια και αμορτισέρ για να διατηρηθεί η δομή υπό έλεγχο. Έτσι φαίνεται πιο δεσμευτική και συνολική φωτός-πληρωμένο από τις άλλες τρεις.

Ειδικά η ουράνωση φαίνεται βαριά και μεγάλα. Σκηνοθετεί σκληρά και δεν είναι πολύ συναισθηματικό. Στο Volvo μπορείτε επίσης δεν αισθάνονται πολύ στο τιμόνι, αλλά η στάθμιση καλύτερη διαχείριση. Αυτό καθιστά αισθάνθηκε ελαφρύτερο από ό, τι είναι και ενθαρρύνονται να τον τρομάξει πιο γρήγορα από ό, τι στους δρόμους. περισσότερο λίγο πιο εύκολη κατευθύνει την Audi. Έχει ένα κομμάτι περισσότερα σχόλια.

Και έπειτα υπάρχει το Stelvio: Το σύστημα διεύθυνσης έχει σχεδιαστεί άμεσα με την κεντρική θέση που φαίνεται σχεδόν νευρικό. Αλλιώς, δεν πηγαίνει ένα SUV, όχι μόνο σε αυτή τη σύγκριση. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει ευκίνητο και τον σπορ αμέσως. Με το ένα Stelvio εμφανίζεται μόνος τρόπος γύρω από τις γωνίες. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιφάνεια του δρόμου επιτρέπει επίσης διαφορετικά από κανέναν. Σε μεγαλύτερα ταξίδια, αλλά και την εξαιρετικά άμεση (για SUV) διεύθυνσης θα μπορούσε να ενοχλήσει. Αλλά, σαφέστατα: Το Stelvio είναι ο αθλητής μεταξύ των SUV.

χαρακτηριστικά | τιμή

Alfa Romeo έχει παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς την Giulia το σχεδιασμό του Stelvio Alfa Romeo έχει το σχεδιασμό του Stelvio πολύ στενά με την Τζούλια προσανατολισμένη Πηγή: mobile.de Alfa επαινεί το καλύτερο Stelvio σε μόλις κάτω από 40.000 ευρώ σε. Στη συνέχεια, ένα 150-hp diesel τον οδηγεί. Η δοκιμαστική οδήγηση του αυτοκινήτου μας με 210-ιπποδύναμη ντίζελ και τετρακίνηση είναι ήδη διαθέσιμη σε 48.500 €. Έρχεται μόνο από τον εξοπλισμό «Super». 18-ιντσών ζάντες αλουμινίου, υφάσματα και δερμάτινα καθίσματα, 2-ζώνη ελέγχου του κλίματος, αισθητήρα βροχής και φωτός, cruise control και βομβητή στάθμευσης πίσω έρχεται ως στάνταρ. Επιπλέον, το ραδιόφωνο Alfa Σύνδεση με 6,5 ιντσών μικρή οθόνη, USB και Bluetooth.

ο Audi Q5 ξεκινά με 190 hp diesel, στους τέσσερις τροχούς και 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη σε 47.000 ευρώ. Σε αντίθεση με το φως Alfa Xenon είναι στάνταρ. Ωστόσο, η Q5 είναι το τροχαίο μόνο σε τροχούς 17 ιντσών και η πίσω καταπακτή δεν ανοίγει ηλεκτρικά (490 ευρώ επιπλέον), οι καθίσματα επενδεδυμένα με ύφασμα. ήδη 125 ευρώ οφείλονται για τον αισθητήρα φωτός και βροχής, αυτόματος κλιματισμός χρησιμοποιεί μόνο μία ζώνη (3 ζώνες κοστίζει 695 ευρώ). Ραδιόφωνο με οθόνη 7 ιντσών (Bluetooth, USB) έρχεται ως πρότυπο. Παρ 'όλα αυτά, ποιος θα σηκώσει το Audi σχετικά με το επίπεδο Alfa, καταλήγει με σχεδόν 50.000 ευρώ.

μας Volvo XC60 D5 AWD εισέρχεται υψηλότερη. Κοστίζει τουλάχιστον 53.000 €. Η ασθενέστερη D4 AWD με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με Alfa-επίπεδο, αλλά φέρνει ένα μεγάλο τμήμα του εξοπλισμού με. 18-ιντσών είναι στάνταρ, αέρα 2-ζώνη, προβολείς LED με βοηθό δοκού και πίσω υποβοήθησης στάθμευσης. Επιπλέον, το XC60 πάντα με το μεγάλο σύστημα infotainment (οθόνη 9 ιντσών, 10 ηχεία, 330 βατ) έρχεται. Για την πίσω πόρτα δύναμη είναι αναγκαίο να διατάξει το πακέτο χώρο αποσκευών 500 ευρώ. Το XC60 είναι, επομένως, μόνο ελαφρώς πιο ακριβά από ό, τι η Alfa - σε ελαφρώς χαμηλότερη απόδοση και κάποιο καλύτερο εξοπλισμό.

Η ραγδαία αύξηση των τιμών συγκρίνεται με σαφήνεια η Range Rover Ιστιαία. Το ντίζελ 180-ιπποδύναμη ξεκινά στις 56.400 €. Δυστυχώς, ο εξοπλισμός βάζει μόλις και μετά βίας την τιμή. Ο βασικός εξοπλισμός είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο με τη Volvo. Το μόνο, αλλά η ουράνωση παρέχει αναστολή προσαρμοστική εργοστάσιο με Wankneigunskontrolle. Για αυτό μπορείτε να πιστώσει το φάσμα των περίπου 1.000 ευρώ. Τόσο κοστίζει ο έλεγχος αμορτισέρ Audi, Alfa, υπάρχουν προσαρμοστική αμορτισέρ για 450 ευρώ σε σχέση με το πακέτο σπορ για 800 ευρώ. Στη Volvo, θα πρέπει να κάνουν το άλμα απευθείας στο πλήρως προσαρμοζόμενη ανάρτηση αέρα για 2.300 ευρώ.

πάει οπτικά Volvo, Alfa, Audi και Range Rover τα SUV με πολύ διαφορετικούς τρόπους τους πάει οπτικά Volvo, Alfa, Audi και Range Rover τα SUV με πολύ διαφορετικούς τρόπους τους Πηγή: mobile.de

Συμπέρασμα: Κάτι για όλους

Είδαν αντικειμενικά, η Alfa μπορεί σε αυτή τη σύγκριση δεν δάκρυ. Μετά από όλα, έχει το μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ των τριών μικρότερο SUV, με έως και 1.600 λίτρα. Κατασκευής και ποιότητα υλικών, θορύβου, χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας είναι διαθέσιμα όχι στο επίπεδο των άλλων. Αλλά είναι μακράν το πιο ευέλικτο και σπορ αυτοκίνητο στις δοκιμές - ακόμα ουσιαστικά ένα μειονέκτημα ως SUV.

Η Volvo είναι το σωστό αυτοκίνητο για άνετα οδηγό. Χειρισμός, ατμόσφαιρα και (ασφαλείας) κατάλληλο εξοπλισμό για την SUV και μεγάλες αποστάσεις. Αλλά δυναμική της Audi είναι εξίσου άνετα ένα μονοπάτι. ο μικρές αδυναμίες στο εσωτερικό ασυμβίβαστη με την αρκετά υψηλή τιμή, η οποία είναι εξίσου εξοπλισμένο, αλλά και πάνω από το Stelvio.

Η Ιστιαία είναι μακράν το πιο ακριβό. Αλλά κατατάσσεται σε μέγεθος και ατμόσφαιρα μισό μια κλάση πάνω ανταγωνιστές. Η υπερ-μοντέρνο εσωτερικό και η εκφραστική σχεδίαση εξωτερικού πρέπει οπωσδήποτε να βρουν κοινό-στόχο τους. Φέρνει επίσης τις καλύτερες εκτός δρόμου δυνατότητες από το εργοστάσιο. Αυτό, ωστόσο, είναι περισσότερο από ένα θεωρητικό πλεονέκτημα σε αυτή την κατηγορία, όχι μόνο σε ουράνωση.

Προδιαγραφές μεσαία SUV

μοντέλοAlfa Romeo Stelvio 2.2 DAudi Q5 2.0 TDIRange Rover Ιστιαία D180Volvo XC60 D5
μηχανή2.14-l turbodiesel2.0 l Turbo Diesel2.0 l Turbo Diesel2.0 l Turbo Diesel
ισχύς210 hp (154 kW) b. 3.750 U / min190 hp (140 kW) b. 3800-4000 U / min180 hp (132 kW) b. 4.000 U / min235 hp (173 kW) b. 4.000 U / min
ροπή470 Nm β. 1.750 U / min400 Nm b. 1750-3000 U / min430 Nm β. 1.500 U / min480 Nm β. 1750-2250 U / min
αυτοκίνητοAll-wheel drive, 8-τάχυτο αυτόματοAll-wheel drive, επτατάχυτο S-TronicAll-wheel drive, 8-τάχυτο αυτόματοAll-wheel drive, 8-τάχυτο αυτόματο
0-100 km / h6.6 s7.9 s8.9 s7.2 s
ταχύτητα215 χλμ/ώρα218 χλμ/ώρα209 χλμ/ώρα220 χλμ/ώρα
κατανάλωση4,8 l / 100 km4.9 l / 100 km5.4 l / 100 km5.5 l / 100 km
των εκπομπών CO2127 g / km129 g / km142 g / km144 g / km
Μήκος / πλάτος / ύψος4,69 m / 1,90 m / 1,67 m4,66 m / 1,89 m / 1,66 m4.80 m / 2.03 m / 1.67 m4,69 m / 1,90 m / 1,66 m
μεταξόνιο2.818 m2.819 m2.874 m2.865 m
κορμός525-1600 λίτρα550-1550 λίτρα673-1731 λίτρα505-1432 λίτρα
βάρος1734 kg1845 kg1899 kg1990 kg
τιμήαπό 48.500 ευρώαπό 47.000 ευρώαπό 56.400 ευρώαπό 53.000 ευρώ

Από τώρα και στο εξής, στέλνουμε καλύτερα νέα μας μία φορά την ημέρα μέσω Whatsapp και Insta. Ακούγεται καλό; Στη συνέχεια, διαβάστε εδώ πώς μπορείτε να εγγραφείτε. Χρειάζονται μόνο 2 λεπτά.Like this post? Please share to your friends: