Ο Ερντογάν ανακοινώνει μοντέλο αυτοκινήτου Χαμάμ – Ατμού ηλεκτρικό αυτοκίνητο για να χτυπήσει την αγορά το 2021

Πριν από 27 χρόνια ήταν ο τελευταίος Τούρκος "ANADOL" από την ταινία. Τώρα διάδοχος πρόκειται να κατασκευαστεί. Πλεονέκτημα: Η Τουρκία έχει ήδη μια ισχυρή βιομηχανία αυτοκινήτων.

Η ANADOL Α1 χτίστηκε το 1966-1975, σε συνεργασία με τη Ford. Τώρα η Τουρκία σχεδιάζει μαζί με πέντε εταιρείες ένα νέο μοντέλο αυτοκινήτουΗ ANADOL Α1 χτίστηκε το 1966-1975, σε συνεργασία με τη Ford. Τώρα η Τουρκία σχεδιάζει μαζί με πέντε εταιρείες ένα νέο μοντέλο αυτοκινήτου Πηγή: EnginT CC-BY-SA-3.0 μέσω κοινών wiki & dpa / συμμαχία εικόνα

Κωνσταντινούπολη - Δεν τίθεται θέμα: Η Τουρκία είναι ένα αυτοκίνητο-τρελλή έθνος - δεν αμφιβάλλω, που κάποτε πολέμησαν μέσα από την κίνηση της Κωνσταντινούπολης, της Άγκυρας και της Σμύρνης. ένα δική τουρκική μάρκα αυτοκινήτου Ωστόσο, υπήρξε η τελευταία φορά σχεδόν 27 χρόνια. Στα 60 χρόνια, η Τουρκία είχε διάφορους τύπους μάρκα "ANADOL" που διατίθενται στην αγορά. Ωστόσο, η παραγωγή τελείωσε τη δεκαετία του 1990.

Τώρα η χώρα θέλει να συνεχίσει αυτή την εποχή. Η Τουρκία θα είναι και πάλι, σύμφωνα με τον υπουργό μέλος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το 2021 μια που παράγεται στη χώρα, μια ανεξάρτητη αυτοκινήτων φέρει στην αγορά. Για ανατέθηκε η παραγωγή μιας κοινοπραξίας των πέντε εταιρειών, ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε την Πέμπτη στην Άγκυρα.

Αυτά θεωρήθηκαν από τον Όμιλο Anadolu, ο Τούρκος-Κατάρ εταιρεία BMC Holding Kiraca που Turkcell Ομίλου και Ζορλού Holding. Ο Ερντογάν είπε ότι πίστευε ότι οι Τούρκοι προτιμούν το αυτοκίνητο από τη στιγμή που ήταν στην αγορά.

Η Τουρκία αγόρασε τα δικαιώματα για το μοντέλο της Saab

Μη ρεαλιστικές σχέδια δεν είναι - νέα είτε. Ήδη από το 2015, επιβεβαίωσε την συνέχεια της βιομηχανικής και το παρόν ο υπουργός Άμυνας Fikri Isik: Η Τουρκία αγόρασε τις άδειες σε 9-3 από τον Σουηδό ιδιοκτήτη Νεφς. Εκείνη την εποχή ανακοίνωσε επίσης ότι θα είναι το όχημα είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο με εκτεταμένη αυτονομία.

ο Τουρκική αυτοκινητοβιομηχανία είναι βασικά σε καλή κατάσταση. Επτά μονάδες παραγωγής αυτοκινήτων παράγουν νοτιοανατολικά της Κωνσταντινούπολης και γύρω από την Προύσα. Μια υποδομή τροφοδοσίας είναι συνεπώς στη διάθεση καθώς και ειδικευμένων εργατών. Σχεδόν 1,5 εκατομμύρια οχήματα παράγεται από τη χώρα το 2016, εκ των οποίων, όμως, περίπου τα τρία τέταρτα εξήχθησαν.

Αυτά τα αυτοκίνητα θα παράγονται στην Τουρκία

που παράγονται σε Gebze Honda η συμπαγής Civic στην επιτυχή ιδιαίτερα στην Ανατολική Ευρώπη παραλλαγή τριών όγκων. Όχι πολύ μακριά βρίσκεται το τουρκικό πέρασμα-Εργοστάσιο στην εταιρεία Kocaeli Οι ΗΠΑ παράγει επαγγελματικά οχήματα, όπως διέλευσης και Tourneo Courier. Από το 2019, το Transit συνήθειας είναι να λειτουργεί ως plug-in υβριδικών από τη μπάντα εδώ. Λίγο πιο ανατολικά παράγονται σε Izmit Hyundai το μικρό i10 αυτοκίνητο και i20 για την ευρωπαϊκή αγορά. Toyota βασίζεται στο εγγύς μοντέλα Sakaraya Corolla, C-ΥΕ και οπίσθια όψη.

Προύσα είναι το δεύτερο αυτοκίνητο "Hotspot" Τουρκία. Το εργοστάσιο Tofas ιδρύθηκε το 1968 από τον τουρκικό όμιλο Koc Holding και η ιταλική Fiat. Κύρια τρέχοντα μοντέλα είναι το όχημα δραστηριότητα αναψυχής Doblo και Fiorino και πολλά παράγωγά τους: Ram Promaster πόλης, Opel Combo, Peugeot BIPPER. παράγεται επόμενο διάταγμα εδώ είναι η νέα συμπαγής γραμμή με το Tipo, Tipo βαγόνι και Aegea.

Δεν απέχει πολύ από το εργοστάσιο Tofas με άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν εγκατασταθεί: Renault Εδώ παράγει το Clio ως station wagon και hatchback και το Fluence sedan. αφήνει στο Karsan Otomotiv Hyundai παράγουν επίσης εμπορικά οχήματα H 350ή

πηγή: M. Υλικό v. dpa

Από τώρα και στο εξής, στέλνουμε καλύτερα νέα μας μία φορά την ημέρα μέσω Whatsapp και Insta. Ακούγεται καλό; Στη συνέχεια, διαβάστε εδώ πώς μπορείτε να εγγραφείτε. Χρειάζονται μόνο 2 λεπτά.Like this post? Please share to your friends: