BMW: terugroepen van ongeveer een miljoen auto’s in de VS – kan ook Duits modellen beïnvloed

BMW zal herinneren in de Verenigde Staten ongeveer een miljoen auto's vanwege het risico van kortsluiting en kabel branden. Een uitbreiding van de actie in Duitsland is denkbaar.

BMW zal herinneren in de Verenigde Staten meer dan een miljoen auto's in de werkplaats. De reden: Er was een gevaar voor kortsluiting en kabel branden. Vergelijkbare recalls in Duitsland niet kon worden uitgeslotenBMW zal herinneren in de Verenigde Staten meer dan een miljoen auto's in de werkplaats. De reden: Er was een gevaar voor kortsluiting en kabel branden. Vergelijkbare recalls in Duitsland niet kon worden uitgesloten Bron: dpa / Picture Alliance

Washington / Woodcliff Lake - BMW gemeld bij de Amerikaanse verkeer toezichthoudende NHTSA totaal ongeveer 1,4 miljoen voertuigen aan het terugroepen van. Volgens de fabrikant, effectief getroffen zijn echter slechts ongeveer een miljoen exemplaren sinds de serie zou deels overlappen. Dit gaat over Modellen van de 3- en 5-serie en de X5, X3, Z3 en Z4 van het jaar 2006-2011.

Risico op kortsluiting en kabel brand

de eerste recall omvat meer dan 740.000 voertuigen, waar de problemen met een motor deel aan kortsluitingen kan leiden. In vergelijking met de VS verkeer toezichthoudende BMW eerder vermeld om niet te weten van eventuele ongevallen of verwondingen die verband houden met het defect.

De tweede rappel impliceert ongeveer 673.000 auto's, waarbij, als gevolg van defecten in de verwarming en airconditioning Gevaar voor oververhitting en brand in de bedrading daar. Hier beweert BMW te zijn geweest gemeld vier incidenten, in drie van hen is er een ongeval had moeten zijn.

BMW kon niet uitsluiten dat het terugroepen eventueel uitgebreid naar Europa en naar Duitsland moet zijn, de Beierse Radio gemeld aan de hand van een woordvoerder bedrijf. De Federal Motor Transport Office de hoogte is gesteld.

bronMet materiaal van DPA en de Beierse BroadcastingLike this post? Please share to your friends: