Subaru BRZ STI: Turbo voor de GT86-broer? – Subaru toont een turbo Teaser

De GT86 twin Subaru BRZ is waarschijnlijk als STI. Drie letters die de Impreza legende hebben gemaakt. Ten eerste, de BRZ STI op de Amerikaanse markt lijkt beperkt.

Over Instagram Subaru verwarmd om het merk fans: Geeft de fabrikant binnenkort een STI-versie van de achterwielaandrijving BRZ? alles wijst eropOver Instagram Subaru verwarmd om het merk fans: Geeft de fabrikant binnenkort een STI-versie van de achterwielaandrijving BRZ? alles wijst erop Bron: Instagram- Subaru USA

New Jersey - 2015 Subaru toonde op de New York Auto Show, een zeer atletische STI-versie van de BRZ. Veel van de macht, grote spoilers - en uiteindelijk grote teleurstelling: De sport-versie van de Toyota 86-zustermodel was nooit bedoeld voor de reeks. Je moet alleen de volledige kracht ambities van het merk in de Noord-Amerikaanse markt.

Dus de Subaru BRZ STI was in 2015 op de New York Motor Show. Tenslotte is de serie model kon komen Dus de Subaru BRZ STI was in 2015 op de New York Motor Show. Nu kon eindelijk de serie model komen Bron: Subaru USA maakt het nu Subaru weer te voelen als een bruto tonnage van het huis tuner STI. Op Instagram geplaatst Subaru Verenigde Staten is de foto van een kofferdeksel met grote STI spoiler. Brand fans onmiddellijk herkennen: de raad van bestuur in carbon look zittend op de rug van een GT. en het beeld niet de concept car zien 2015. Kan de STI variant nog komen? Dit wordt gesuggereerd dat Subaru duidt op een datum: 8 juni. En veelbelovende voegt eraan toe: "stay tuned."

Wij verwachten ongeveer 300 pk

Zolang MOTOR-TALK niet wilt wachten, vroegen we direct in de Verenigde Staten. "Dit is een zeer gelimiteerde model variant" was al kondigde een woordvoerder van het model - en dus bleek nogal wat. Wat we hier zien is niet een ander onvervreemdbaar individueel punt, de BRZ STI zal uiteindelijk zijn weg naar het model programma. Ook in Duitsland? Op dit moment is nog niet: "alleen voor de VS-markt." Jammer, misschien zal het niet alleen daar.

Wat doen de klanten in de VS, omdat in detail? Wij verwachten dat de BRZ STI performance data, die vergelijkbaar zijn met die van de concept car uit 2015 zijn. Dan is een zaag turbocharged2.0 liter viercilinder 300 pk.

Op de rit concept - het niet helemaal Subaru-typische achterwielaandrijving - zal er niets veranderen. Zo immers de BRZ noemt populair in de Verenigde Staten Nissan 370 Z. En misschien zelfs pony bestsellers Ford Mustang en Chevrolet Camaro rukken klanten.

In Duitsland zou de STI rijden van de Toyota Shadow

De cockpit van de concept cars die doet denken aan het interieur van de Subaru Impreza STI. Wanneer gelijkenis naar boven Impreza kon blijven De cockpit van de concept cars die doet denken aan het interieur van de Subaru Impreza STI. Wanneer gelijkenis naar boven Impreza kon Bron blijven: Subaru USA Kan een Subaru BRZ STI werk in de Duitse markt? Veel erger dan de huidige 2,0-liter atmosferische 200 pk, zal het toch niet werken. De enige achterwielaandrijving in het Subaru programma duidelijk in de schaduw van de technisch identieke Toyota 86. Die worden verkocht in 2016 bijna 300 keer, de GT komt neer op dubbele cijfers.

Beide nummers kunnen niet echt voldoen aan Toyota en Subaru. Top verkoper is inderdaad niet hoe dan ook passen zo'n bijzondere auto. Toch heeft men blijkbaar besloten in het gezamenlijke project een lange tijd geleden tegen verdere investeringen. anders zou lang geleden een turbo of een cabriolet zijn gekomen.

Als ik naar de, ten minste met betrekking tot de turbo? In theorie is het denkbaar dat Subaru presenteert slechts een scherpe versie van de huidige 200-pk model in juni. Maar dan is de teleurstelling in het belang voor Subaru Amerikaanse markt zou zijn na 2015 "geweldig weer",Like this post? Please share to your friends: