Hummer Humvee: US Army geveild 4.000 SUV – 4000 Hummer op het blok

Arnie houdt van hem, we houden van hem. Het Amerikaanse leger geveild duizenden van zijn legendarische Hummer. Eerste in enkele uren onder de hamer.

Het Amerikaanse leger geveild in de komende maanden ongeveer 4.000 real Leger HummerHet Amerikaanse leger geveild in de komende maanden ongeveer 4.000 real Leger Hummer Bron: dpa / Picture Alliance

Berlijn - Met ingang van vandaag zijn er genoeg kreeft. Omdat het Amerikaanse leger geld nodig heeft, zal het in de komende maanden zo'n 4000 "Humvee" (korte HMMWV) veiling. kan nu al worden aangeboden om 18:00 uur onze tijd op GOV planeet op de eerste 25 eenheden.

De 6.2 en 6.5 liter V8 diesel veroorloven de HMMWV 150 163 pk. Dat is genoeg voor een topsnelheid van ongeveer 110 km / h De 6.2 en 6.5 liter V8 diesel veroorloven de HMMWV 150 163 pk. Dat is genoeg voor een topsnelheid van 110 km / h Bron: dpa / Picture Alliance De in de genoemde staten terreinwagen kort Humvee is beter dan de Hummer H1 bij ons bekend, dat is de H1 eigenlijk over de beschaafde versie van de 2,3 ton monster is.

Alleen Off Road - in feite

De geveild door het Amerikaanse leger modellen zijn de "real deal". En daar ligt het probleem. Je jezelf niet officieel goedgekeurd in de VS voor de openbare weg en worden uitsluitend aangeboden voor gebruik off-road. In sommige landen kunt street legal worden gemaakt op basis van "Fox News", maar helemaal.

De Humvees uit de jaren 1987-1994 is troepen en transport voertuigen. Elk wapen vóór de verkoop worden verwijderd. Toch zijn kopers verplicht om een ​​antecedentenonderzoek te ondergaan en geef het doel waarvoor zij de aankoop van het voertuig.

verwijderd voordat de verkoop van militaire wapens en armor. Voertuigen moeten worden opgehaald binnen drie dagen in Utah verwijderd voordat de verkoop van militaire wapens en armor. Voertuigen moeten worden opgehaald binnen drie dagen in Utah Bron: dpa / Picture Alliance

Snelle beslissingen zijn nodig

Die ervan droomt in Duitsland uit een echte Humvee zweterige handpalmen hier kon krijgen ondanks de vele obstakels. Omdat de Hummer beginnen als een echt koopje. De vanafprijs is 10.000 dollar, het equivalent van 8.000 euro.

Als je om een ​​kreeft te krijgen voor die prijs, zou volgens import expert Jens Wilde van "Auto's uit de VS" is niet te onderschatten extra kosten voor de koper. Om een ​​auto te importeren in Bremerhaven kosten van de inzameling, marine, vervoer, verzekering, douane, lossen en import omzetbelasting, ter waarde van ongeveer 5900 euro zou worden gemaakt. Bij het importeren van een vrachtwagen 7.300 euro komen om de aankoopprijs te doen.

Toch zou de Humvee een koopje blijven. True Militaire kopieën kost minstens 40.000 euro met ons. Echter, het vooruitzicht om een ​​kreeft te krijgen voor het starten van de prijs is laag. Dit is de eerste openbare veiling van ontmanteld Humvees in de Verenigde Staten. Tot nu toe werden de voertuigen gewoon gesloopt na hun service.Like this post? Please share to your friends: