De junkyard – spiegelsymmetrisch van de showroom

Het begin van het leven van een auto is groot, kleurrijk en opzichtig. Advertenties, mooie vrouwen met weinig voedsel of gewoon het klassieke gezin met moeder, vader, kind, die hun nieuwe auto in ontvangst te nemen. Dat zowel het gezin en de familie auto kopen steeds zeldzamer. Oke, een ander onderwerp voor een andere dag.

 

Maar om deze dingen moet het niet gaan. Geen grijnzende verkoper, geen PDC en DPF. Geen vreugde stralende kinderen ravotten door middel van de nieuwe auto, geen geur van de nieuwe leer. Geen mooie glazen paleizen, krachtige motoren en warme worst buffet met vriendelijke brochure overdracht. Geen freebies, uitnodigingen voor aandrijving en cryptische soort snelkoppelingen te testen.

 

Deze blog leidt hen nergens. Helemaal niets.

 

Deze blog leidt uit de stad. Hij citeert federale en wegen. Muddy zijstraten met belangrijke klinkende of gewoon cryptische namen. niet afgedwaald naar plaatsen waar de bovengenoemde familie garanties richting. Waar men snel over reist draaien en ze niet waar te nemen, laat staan ​​willen de waarnemen.

 

Indien niet een aardige meneer Doe in het pak stelt de lumbale wervelkolom en uitgelegd, maar die door de distels groeien onder het hek en de banden verliezen geleidelijk hun lucht. Ergens tussen of in één van die industriële gebieden die er bestaan ​​op alles en overal hetzelfde uitzien.

 

Waar vindt u een 45Pk Corsa B met een afbrokkeling verf en vervaagde verkoop ondertekenen. Ingeklemd tussen een paar vuilnisbakken en lege olievaten, alsof hij nooit een nieuwe auto was geweest waarin iemand was gelukkig. Wanneer de sprinters leven met de wielkasten uitgehold. Waar Papas land gewienerter trots toen hij verbruikt de 150 of 200.000 KM.

 

En natuurlijk, het einde van alle dingen. De junkyard. Of het nu groot of klein, als man op het kerkhof, eindigt dus daar op een gegeven moment één keer per auto. Dit plaatst het noodzakelijk is om te verkennen en uit te drukken zijn voertuigen van bijzonder belang die je anders nooit kijken naar en te overwegen.

 

Mazda 626, Opel Tigra, Ford Sierra en focus met vervaagde koplampen. Toyota Tercel dus kun je hem aan en Toyota Corolla nog steeds vinden. Oude helden van lang geleden. Mercedes, BMW, tenzij het absoluut moet, maar je zult ook elders te vinden. Aangezien u op zoek bent naar dergelijke auto's, na een geweldige plaat en nieuwe auto's staat. Gelieve gaat verder, voor u is er niets te zien.

 

Maar wie durft om de stap naar de achterste rijen van zugewuchertsten gebruikte auto yards, slechts één van de laatste Kadett E Caravan te vinden. Wie een KA Lufthansa Edition neemt dapper aan de rust in de dorpels, die een ölsiffenden R19 geeft de laatste sacramenten of wie het verschil tussen een '92 en '95 Fiesta weet te voelen. Dit is de plek.

 

En in die zin moet dit ook niet de plek voor de grote aankoop gidsen die u elders krijgen. Dit is meer over de problemen tussen. De remklauw kan zich niet langer louter uit te drukken, zijn de indicatoren niet willen verliezen en alles wat bouwt op onderhoudsproblemen voor de moderne werkplaatsen gewoon al lang zo slecht geweest. Geen auto zou moeten sterven, alleen maar omdat een schroef niet opgelost kan worden of een vervangend onderdeel is niet op te sporen.

 

So. Die bereid zijn om de wereld van de automotive schaduw te verkennen. Wie kruipt op auto begraafplaatsen naar de laatste slachtobject, die niet bang is van olie slib, brak koelwater, opknoping lucht en blind koplampen. Hij zou een forum en gelijkgestemde mensen hier vinden.

 

Verf pussies, kopers van nieuwe auto, vrouwen en mannen van de cryptische soort snelkoppelingen, mensen met angst voor vuil en puin, en iedereen zal anders nu of later hun geluk te vinden. Want je bent er genoeg kranten, forums, afdelingen, vergaderingen en clubs. Dit hier is de hoek van wat u en over het algemeen uncool.Like this post? Please share to your friends: