“Wat is de laatste prijs?”

Iedereen die al eens een auto heeft verkocht zullen zijn geconfronteerd met deze set, dat kan een ontmoeting in alle mogelijke varianten:

 

"Wat is de laatste prijs?" of soms formele "Hoe ver zou jij gaan?"

 

Meestal is het de tweede zin die wordt gesproken door het tegenovergestelde aan de telefoon direct na "Als de / het / de auto er nog?"

 

Ik denk dat het een belediging, want acteren is mijn begrip wederzijds naderen van een wijze die onverenigbaar prijs. Als ik een aanbieding met de toevoeging VB besteden, dan is dit mijn eerste aanbod, ongeacht of ik einrechne een ruimte voor onderhandeling is of niet. Anders zou ik heb vaste prijs geschreven en zelfs dan zou het een belediging zijn, net na "de laatste prijs" te vragen. Dat dan is mijn aanbod is gewoon beschouwd als nietig me heel ergert. Ik verwacht in ieder geval een concreet tegenbod van de koper!

 

Ja, kan het zijn dat de eerste wereld problemen, maar deze slechte gewoonte duurt zo schijnbaar rond. Vanmorgen kreeg ik het verzoek via SMS, die op eBay Classifieds AANGEBODEN iPhone is mijn laatste prijs met één. Mijn standaard antwoord was dat ik al heb gezegd de prijs in de advertentie. was het antwoord "maar VB",

 

Hoe ga je om met dergelijke misbruiken? Of je verdedigde dit als een koper, zelfs aan te dringen voor je geld?Like this post? Please share to your friends: