VOOR- EN NADELEN VAN RunFlat

Run-Flat-banden hebben blijven ondanks mogelijke verlies lucht

 

Een lek tijdens het rijden een nachtmerrie voor veel automobilisten. "Gelukkig, dergelijke incidenten zelden voorkomen," zei ÖAMTC band expert Friedrich Eppel. "Bij een ongeval, een 'plof', het 'run-flat banden verzachten de gevolgen cruciaal." Runflat betekent dat de lopende vermogen wordt gehandhaafd ondanks het volledig leeglopen. De versterkte zijwanden van de band mogelijk maken "airless" ride van ten minste 80 km met een maximumsnelheid van 80 km / h. Om het te maken voornamelijk naar de dichtstbijzijnde garage.

 

Eerder run-flat banden waren alleen voor dit voertuig ontwerpen. Met de nieuwste ontwikkelingen begonnen met de versterkte banden te bieden voor alle andere voertuigen. De geteste kader van deze test op een VW Golf "remplacevraag banden" in de maat 225/45 R17 91 W Bridgestone zijn een voorbeeld.

 

Prijs:

 

Run-flat-versies zijn soms duurder dan conventionele banden. "Dit kan leiden tot de consument voertuigen die standaard met run-flat zomerbanden komen, worden uitgerust met conventionele winterbanden en zonder de veiligheid voordelen van run-flat banden tijdens de wintermaanden. Problematisch, omdat dergelijke auto's hebben meestal geen andere lekke banden systeem aan boord en het kan dus zijn er in het geval van een storing in kritieke situaties, "legt de ÖAMTC expert. "Het is te hopen dat bij hogere aanwezigheid op de markt van de Run Flat-versies van het prijsverschil is klein en daarom de acceptatie toeneemt."

 

Meer informatie over de geteste producten en alle tests van de ÖAMTC is te vinden op de link: run-flat banden in de ÖAMTC vergelijking - de resultaten in detail: http://autoleben.wordpress.com/.../

 

 

En wat denk je van de banden?Like this post? Please share to your friends: