Mijn ervaring om beter licht met H7 12V lampen / lampen (Xenon-Look)

het blijft popping de vraag op welke lamp is voor de koplampen en heeft een goede lichtopbrengst

 

In de afgelopen jaren heb ik mij ook gezocht naar de juiste lamp en dus sommige opties en versies van de lichtniveaus getest.

Het begon allemaal met 50% meer licht, die heel goed in eerste instantie waren en hebben ook een hoge prijs. De vreugde duurde meest zo ongeveer 9 maanden en toen was het gewoon donker front. Meestal velen in de herfst de tijd, waar de natte / koude weer voortgekomen uit.

Na deze, de zogenaamde kwam "Night Breaker" op de markt die het hield op dezelfde manier met de prijs en de levensduur.

De volgende ontwikkeling van "Night Breaker" op de markt kwam, de "Blue vision" Ik heb me dit keer op, maar was net zo teleurgesteld als altijd voor het einde.

 

Toen de eerste "Xenon-look" op de markt kwam ik heb behandeld wat Kelvin nummer is waarschijnlijk het juiste licht Ik ben op zoek naar, en hoe lang doen deze bollen. De eerste waren zelfs niet toegestaan ​​op de openbare weg.

De bollen met ongeveer 4000k waren nog geelachtig me en rond 8000k waren ook blauw!

 

Zoek voor een lange tijd ben ik tot de 6000k xenon te komen kijken en deze waren in de set voor minder dan 10euronen. Nou, was nu al zo veel geld voor!

Deze worden nu geïnstalleerd in meer dan twee jaar en geeft een mooie maagd wijs weer licht. Het was precies wat ik zocht als een tegenhanger van de xenon licht.

Bovendien is de levensduur van de lampen voor deze kleine prijs verbaasde me

 

Heel goed als ik de zaak kan beoordelen, zoals in een voertuig pure xenon Cool Blue 5500K D2S zijn geïnstalleerd en in het andere voertuig, de bovengenoemde H7 xenon kijken 6000k.

De kleur van het licht is ongeveer hetzelfde voor beide soorten en dus doet het oog niet veel te veranderen. Als een opmerking, ik schrijf nog steeds dat dit H7 worden geïnstalleerd met mij als grootlicht en zijn nog niet zo ver is mislukt.

 

 

conclusie:

 

Ik kan dit H7 6000K alleen maar aanraden voor de prijs (ongeveer 10 €) per set. En in het geval de tijd, maar moet niet één, dus ik heb een reserve ratioLike this post? Please share to your friends: