Spritmonitor – Een grote leugen?

Ik ben een grote fan van spritmonitor.de. Zijn er een aantal geregistreerde voertuigen (zie foto hierboven), en om de gegevens regelmatig en gewetensvol te handhaven. Ondertussen heb ik mijn familie helemaal blij (voertuigen: Hyundai - moeder, Renault - zus Opel - broer) - alle geïnteresseerd om te weten wat voor soort consumptie ze hebben, en proberen om een ​​gunstiger verbruik te creëren.

 

Mijn gegevens zijn 100% correct. Ik geef geen witten liter nummers of rekken de kilometerstand. De verbruiksgegevens Ik pleit er dan ook relatief nauwkeurig.

 

Soms heb ik graag naar te kijken voor auto's die ik zie zo in het dagelijks leven, zoals de consumptie daar? Ze zijn veel auto's daar? etc. Hier al een aantal auto's vallen op hun verbruik:

 

De bestuurder van een Toyota Yaris (benzine, 68 pk) zou ons vertellen dat het verbruikt slechts 2,85 liter per 100 km. Golf IV driver (diesel, 101 pk) verbruikt blijkbaar slechts 2,94 liter. Als laatste voorbeeld zou ik graag een Renault Scenic diesel, die blijkbaar verbruikt slechts 3,13 liter noemen.

 

Er is natuurlijk de vraag: Hoe realistisch Spritmonitor echt? In sommige auto's, je echt overwogen: Is dat waar?

 

De teller vraag is natuurlijk, wat goed is het om een ​​profiel op Spritmonitor een mens, die aangeeft dat men verbruikt weinig zonder dat het waar is?

 

Ik heb gekeken naar voor het kopen van mijn C1 gegevens op Spritmonitor tot tijd om realistische brandstofverbruik hebben - het verbruik van mijn testrijders zijn echt overdreven - en moet zeggen dat ik het eens met de consumptie wedstrijd.

 

Hoe is het met jou? Leidt haar ooit een Spritmonitor profiel? Je ziet ook dat is een leugen veel in Spritmonitor?Like this post? Please share to your friends: