Subaru BRZ STI: Turbo för GT86-bror? – Subaru visar en turbo Teaser

Den GT86 Twin Subaru BRZ är förmodligen lika STI. Tre bokstäver som har gjort Impreza legend. För det första BRZ STI på den amerikanska marknaden verkar begränsad.

Om Instagram Subaru värms till varumärket fans: Visar tillverkaren snart en STI version av bakhjulsdrift BRZ? allt tyderOm Instagram Subaru värms till varumärket fans: Visar tillverkaren snart en STI version av bakhjulsdrift BRZ? allt tyder Källa: Instagram- Subaru USA

New Jersey - 2015 Subaru visade på New York Auto Show, en mycket atletisk STI version av BRZ. Massor av kraft, större spoilers - och i slutändan stor besvikelse: Sport versionen av Toyota 86-systermodellen var aldrig avsedd för serien. Du bör endast ge full effekt ambitioner varumärket i den nordamerikanska marknaden.

Så Subaru BRZ STI var 2015 i New York Motor Show. Slutligen seriemodellen kan komma Så Subaru BRZ STI var 2015 i New York Motor Show. Nu kunde äntligen se seriemodellen kommer Källa: Subaru USA gör nu Subaru igen känns som en bruttodräktighet av huset tuner STI. På Instagram skrivit Subaru USA foto av en bagagelucka med stora STI spoiler. Brand fans omedelbart igen: styrelsen kol ser sitter på baksidan av en GT. och bilden inte visar konceptbilen 2015. Kan STI variant fortfarande komma? Detta föreslås att Subaru visar ett datum: 8 juni. Och lovande tillägger: "håll ögonen öppna."

Vi räknar med runt 300 hk

Så länge MOTOR-TALK inte vill vänta, frågade vi direkt i USA. "Detta är en mycket begränsad upplaga modell variant" var alla aviserat en talesman för modellen - och därmed avslöjade en hel del. Vad vi ser här är inte en annan omistlig enskilda objekt, den BRZ STI kommer slutligen hitta sin väg in i modellprogrammet. Även i Tyskland? Just nu, ännu inte: "US Market bara." Synd, kanske kommer det inte bara där.

Vad de amerikanska kunder på grund i detalj? Vi förväntar oss att BRZ STI prestandadata, som liknar de hos konceptbilen från 2015. Då såg turboladdad 2,0 liters fyrcylindrig 300 hk.

På enheten koncept - inte riktigt Subaru-typiska bakhjulsdrift - ingenting kommer att förändras. Således, trots allt, kallar BRZ populära i USA Nissan 370 Z. Och kanske ponny säljare Ford Mustang och Chevrolet Camaro rycka kunder.

I Tyskland kunde STI bilresa från Toyota Shadow

Sittbrunnen av konceptbilar som påminner om det inre av Subaru Impreza STI. När likhet med toppen Impreza det kan förbli Sittbrunnen av konceptbilar som påminner om det inre av Subaru Impreza STI. När likhet med toppen Impreza det kan förbli Källa: Subaru USA Kan en Subaru BRZ STI arbete på den tyska marknaden? Mycket värre än den nuvarande 2,0-liters naturligt aspire 200 hk, kommer det inte att fungera ändå. Den enda bakhjulsdrift i Subaru-programmet är klart i skuggan av tekniskt identiska Toyota 86. Som säljs i 2016 nästan 300 gånger, GT kommer till tvåsiffriga tal.

Båda siffrorna kan inte riktigt tillfredsställa Toyota och Subaru. Top säljaren inte passar en sådan speciell bil faktiskt ändå. Ändå har man uppenbarligen bestämt i det gemensamma projektet för länge sedan mot ytterligare investeringar. annars skulle ha kommit för länge sedan en turbo eller en cabriolet.

Om att gå till, åtminstone med avseende på turbo? I teorin är det tänkbart att Subaru presenterar endast en vässad version av den nuvarande 200-hästkrafter modellen i juni. Men då besvikelsen skulle vara i det viktiga för Subaru amerikanska marknaden efter 2015 "stora igen",Like this post? Please share to your friends: