Skroten – spegel symmetri showroom

Inledningen av en bil liv är stora, färgstarka och pråliga. Annonser, vackra kvinnor med lite mat eller bara den klassiska familjen med mamma, pappa, barn, som tar sin nya bil i receptionen. Att både familjen och familjens bil köper blir alltmer sällsynta. Okej, ett annat ämne för en annan dag.

 

Men för att dessa saker inte ska gå. Ingen grina säljare, ingen PDC och DPF. Ingen glädje strålande barnen stoja genom den nya bilen, ingen lukt av nya skinn. Inga vackra glaspalats, kraftfulla motorer och korv varm buffé med vänlig broschyr överlämning. Inga freebies, inbjudningar att provköra och kryptiska genvägar typ.

 

Den här bloggen leder dem ingenstans. Absolut ingenting.

 

Den här bloggen leder ut ur staden. Han citerar federal och trafikleder. Leriga sidogatorna med viktiga klingande eller bara kryptiska namn. inte avvikit till platser som de ovan nämnda familjen garantier mot. Överallt där man reser snabbt vända och hon inte uppfattar, än mindre vill uppfatta.

 

Var inte en trevlig Mr Doe i dräkten sätter ländryggen och förklaras, men som växer genom tistlar under stängslet och däcken gradvis förlorar sin luft. Någonstans mellan eller i någon av de industriområden som finns på alla och ser likadana ut överallt.

 

Där du hittar en 45hp Corsa B med spjälkning färg och bleka salu tecken. Kläms mellan ett par soptunnor och tomma oljefat, som om han aldrig hade varit en ny bil som någon var glad. Där sprinters leva med hjulhusen urholkas. Varhelst Papas landar gewienerter stolthet när han konsumerade 150 eller 200.000 KM.

 

Och naturligtvis, i slutet av allt. Skroten. Vare sig stora eller små, som man på kyrkogården, så hamnar det vid något tillfälle en gånger varje bil. Detta placerar det är nödvändigt att undersöka och uttrycka är fordon av särskilt intresse som du annars aldrig titta på och överväga.

 

Mazda 626, Opel Tigra, Ford Sierra och fokus med bleka strålkastare. Toyota Tercel så kan du fortfarande hitta honom och Toyota Corolla. Gamla hjältar från länge sedan. Mercedes, BMW, om inte absolut måste, men du kommer också att hitta någon annanstans. Eftersom du letar efter sådana bilar, efter en stor plåt och nya bilar tillstånd. Vänligen går vidare, för dig finns det ingenting att se här.

 

Men vem vågar kliva in de bakre raderna av zugewuchertsten begagnad bil varven, bara en av de sista Kadett E Caravan att hitta. Vem en KA Lufthansa Edition tar modigt att känna rost i trösklar, som ger de senaste riter en ölsiffenden R19 eller vem vet skillnaden mellan en '92 och '95 Fiesta. Detta är på plats.

 

Och i den meningen detta bör inte heller vara platsen för de stora köpguider som du får någon annanstans. Detta är mer av om den lilla problem mellan. Tjockleken kan inte längre enbart uttrycka sig, inte indikatorerna inte vill förlora och allt annat tillfalla på underhållsfrågor för moderna verkstäder bara har länge varit för dåligt. Ingen bil skulle dö bara för att en skruv inte kan lösas eller en reservdel är omöjlig att upptäcka.

 

So. De som är villiga att utforska världen av fordons nyans. Vem kryper på bil kyrkogårdar till den sista slakt objektet som inte är rädd för oljeslam, bräckt kylvatten, hängande himmel och blinda strålkastare. Han bör finna ett forum och likasinnade människor här.

 

Paint fittor, nya bilköpare, kvinnor och män i de kryptiska genvägar typ, människor med rädsla för smuts och skräp, och alla andra kommer att finna vare sig nu eller senare sin lycka. För dig det finns tillräckligt med tidningar, forum, avdelningar, möten och klubbar. Detta här är i hörnet av vad som är dig och i allmänhet uncool.Like this post? Please share to your friends: