Fördelar och nackdelar med Strålkastarrengöring DÄCK

Run-flat däcken inte fortsätta trots möjliga luft förlust

 

En punktering under körning är en mardröm för många bilister. "Lyckligtvis sådana incidenter inträffar sällan", säger ÖAMTC däckexpert Friedrich Eppel. "Om en olycka inträffar, en 'duns', så kallade run-flat däck" mildra konsekvenserna avgörande." Strålkastarrengöring innebär att den löpande förmågan bibehålls trots fullständig deflation. De förstärkta sidoväggarna av däcket möjliggör "airless" rida av minst 80 kilometer med en maximal hastighet av 80 km / t. För att göra det mesta till närmaste verkstad.

 

Tidigare kördes punkteringsskyddade däck bara för detta fordon design. Med den senaste utvecklingen började erbjuda förstärkta däck för alla andra fordon. Den testade som en del av detta test på en VW Golf "ersättnings efterfrågan däck" i dimensionen 225/45 R17 91 W Bridgestone är ett exempel.

 

pris:

 

Run-flat versioner är ibland dyrare än konventionella däck. "Detta kan leda till konsumenterna fordon som kommer som standard med run-flat sommardäck, förses med konventionella vinterdäck och utan säkerhets fördelarna med run-flat däck under vintermånaderna. Problematiskt eftersom sådana bilar har oftast inget annat punkte systemet ombord och det kan således komma i händelse av ett haveri i kritiska situationer ", förklarar ÖAMTC expert. "Förhoppningen är att vid högre förekomst av run-flat versioner av prisskillnaden marknaden är liten och därför ökar acceptans."

 

Läs mer om de testade produkterna och alla tester av ÖAMTC finns på länken: run-flat däck i ÖAMTC jämförelse - resultaten i detalj: http://autoleben.wordpress.com/.../

 

 

Och vad tycker du om däcken?Like this post? Please share to your friends: