Porsche 911 GT2 RS (2018) kokeessa: Ensinnäkin kyydissä, teknologia – versägt 911, super urheiluauto

Niin nopeasti, niin kovaa, niin ihanan karkea: 911 GT2 RS on kruunu porsches rangaistus sarjassa. Ensimmäinen matka on 911, joka wegboxt jopa superurheiluauton melko löysä.

Porsche 911 GT2 RS on takaveto Porsche hetkellä nopeimmin - ennen Super urheiluauto 918 SpyderPorsche 911 GT2 RS on takaveto Porsche hetkellä nopeimmin - ennen Super urheiluauto 918 Spyder Lähde: Porsche

Portimao - Joskus yksinkertaisesti oltava pottimeen hetket ja erityisen. Aseman ilman paristoja, supercapacitors tai sähkömoottori. Ilman kaikki, mikä tekee autosta vaikeaa tai monimutkaista. Vain hirviömäisen voimakas bensiinin ilman kelloja, mutta paljon puhti.

Joten auto nyt tulee Porsche. "Lopuksi," voitaisiin kutsua - ja sitten ajatella kaikkia ihania GT ja RS malleja. Onko kauan sitten. Tämä on kuitenkin erityisen täällä. Sillä 911 GT2 RS tuo mitään autoja taskussa, tarkemmin männän taskussa. Pientä ja suurta luuserit että Strömer ja hybridejä, jotka hyper- ja Super urheiluauto, kaikki nopein autoja "kaikkien aikojen".

Toki, joista jotkut ovat tehokkaampia (vielä), jotkut mennä suoraan nopeammin. mutta: Viimeistään annetun Nordschleife on GT2 RS kulkee. Pyöreä kestää kanssa oikean ajurin vain 6: 47,3 minuuttia. Verrattuna, Porsche 918 Spyder 6:57 minuuttia Lamborghini Huracán suorituskyky 6: 52,01 minuuttia.

Porsche 911 GT2 RS: Racing, rangaistus tien

Tästä Porsche ei edes tarvitse keksiä rangaistusta. Resepti on yksinkertainen ja todistettu. In GT2 RS on noin paljon suorituskyky, alhainen paino ja hienosäätöä. Perusteet Urheiluauto rakentamisen, niin sanotusti. Kuitenkin tämä auto tuskin tuntuu jälkeen Schwabinger Flanier-911th Koska insinöörit ovat kehittäneet osaksi arkea GT2 RS haasteita ja paljon radalla.

Miami sininen Porsche 911 GT2 RS maantiellä: Jälleen se toimii hyvin ja voi kestää kaikki hänen voima Miami sininen Porsche 911 GT2 RS maantiellä: Jälleen se toimii hyvin ja huolimatta kaikki hänen kulkisi Lähde: Porsche Tämä ei tarkoita, että se ei toimi kaupungissa, maantiellä tai valtatie 911th Tullin onnistuu jopa yllättävän hyvin - huolimatta kiinteämpi jousivakio, osittain Öljylauttojen ja häkin takana. Mutta siitä puuttuu mukavuutta. Jarrupalat hieroa kuulluksi keraamiset levyt, renkaan nyppiä asfaltti pieniä kiviä. Särinä ja askelten vastaan ​​tuskin eristetty ohutlevy- ja muoviosia. surisee ja sähähtää takaa turbo Boxer, kuin jos hän istuu vieressäsi.

Ei, GT2 RS ei ole päivittäin kuljettaja urheilumahdollisuudet jossa puhut kivaa 180. Koska sinulla on jo möly. Onneksi hän ei ole autoa, joka haluat puhua tällä vauhdilla. Puhuminen jättää tämä rangaistus. Hän sanoo, mitä on tekeillä: Onko lataus kohdistetaan, kun virta tulee. Ja kun veto irtautuu.

"Kaikkea muuta kuin gechipter Turbo"

Näin tapahtuu varsinkin jos annat sen rip. Liian kapea jarruttaa osaksi puolestaan ​​liian aikaisin kaasu, vaikka takana liukuva sivuttain. Ei ihme: Vuonna 911 GT2 RS 700 hv tavata takaveto. Se tekee tästä Porsche syntynyt vuonna 2017 olla Downey iskuilta 911 turbot 1980-luvulla. Mutta jälleen kerran: Seitsemänsataa hevosvoimia taka-akseliin! Tämän pitäisi vain hyvin annosteltava ajaa vitsejä normaalia lahjakkaita kuljettajia.

3,8 litran nyrkkeilijä GT2 perustuu nykyiseen alkuun malli. Kuitenkin sarja johtaja Andreas Preuninger korosti: "Tämä on kaikkea muuta kuin gechipter Turbo." Vain uuden ohjelmiston, tämä esitys ei anna ymmärtää.

Porsche asennettu uudet männät ja suurempia VTG turboahdin. Lisäksi uudistettu Ansaugktrakt ja Wasseraufspritzung varten välijäähdyttimen. Ahtopainetta nostetaan 1,3 (911 Turbo S) ja 1,55 bar (GT2 RS). 3,8-litrainen boxer Porsche 911 GT2 RS: 700 hv, 750 Nm vääntöä 3,8 litran nyrkkeilijä Porsche 911 GT2 RS: 700 hv, 750 Nm lähde: Porsche

Vaikka suuri turbot ja siisti Paine: Kuusisylinterinen sen suorituskykyyn GT2 kehitetty lineaarinen. Välillä kaksi ja puoli sekä neljä ja puoli tuhansia kierrosta se voittaa maksimivääntömomenttia 750 Newton metriä osaksi lähetyksen. Sen jälkeen, mutta sen lujuus pienenee tuskin. Nyrkkeilijä kiertää reippaasti kunnes 7200 matkoja. Teoriassa auto ajaisi 360 km / h nopeasti. Porsche hallitsee alkaen 340 tavaraa. Renkaista.

Kevyt rakenne ja aerodynamiikka 911 GT2 RS

Michelin Semi Slicks kiinni oikein, jos ne lämpötilaan. GT2 tarvitsevat näitä renkaita, koska kaikki Straßenpneu hukkua voimallaan. Silti se toimii juuri ja juuri: ESP merkkivalo vilkkuu vielä kolmannella vaihteella, vaikka tasauspyörästön ja 325er- leveys. Porsche virittää auttajia mutta alas niin, että ne harjoittavat varovaisesti eikä ärsyttävää.

All-wheel seistä kehittämisen aikana kysymykseen. Tehokkaana keinona tuoda paljon valtaa tien. Porsche päätti vasten potkurin akseli ja siten vähemmän painoa. 50 kiloa tallentaa tämän tulkinnan. Enemmän kiloa osuus kehossa, pyörät, ikkunat ja sisustus. Huolimatta häkki mukautuva vaimentimet ja taka-akselin GT2 RS painaa 1470 kg, ihanteellisesti. 911 GT3 RS (pre-facelift) painaa vain yksi lahjakkuutta vähemmän.

Todella mahtava GT2 RS: vaan ainoastaan ​​äänensä. Porsche on jäykkä laakeri, joka todella kaikin kivi ohjauspyörässä erspürbar. Joka itse mitataan Elfer standardin paljon tarkkuutta ja täydellinen palaute. voi ajaa nopeasti tällaisen auton ollenkaan. niin ammattilaiset tauko kirjaa.

911 GT2 RS limittäin Nürburgring Nordschleife 6: 43,7 minuuttia 911 GT2 RS limittäin Nürburgring Nordschleife 6: 43,7 minuuttia Lähde: Porsche

johtopäätös

GT2 RS ei ole auton jäätelö ostoksia, mutta toinen rata - ja ehkä matkalla sinne. Päivittäisessä GT2 RS on liian raaka, liian tiukka, liian kovaa. Hänen jarrut pitoa vain todella, kun ne ovat kuumia. Ja kylmistä renkaista ei välttämättä kuuntele sinua.

Niin vähän kompromisseja yleensä ei lasketa rangaistuksen tänään. Ja se tekee tästä niin suuri. Jos ajat hänet jyrkästi, hän osoittaa takaisin hänen tulikuuma mies Kats kautta avoin pakoventtiili. Hän on hauskaa jo moottoritien ja valtatie. Täyden potentiaalinsa kuitenkin osoittaa tämä poikkeuksellinen Porsche vain raviradalla.

Erittelyt Porsche 911 GT2 RS

 • Drive: 3,8 litran kuuden sylinterin, kaksi VTG turboahtimet
 • Teho: 700 hv (515 kW) 7000 r / min
 • Vääntömomentti: 750 Nm 2500-4500 kierr / min
 • Lähetys: 7-nopeus kaksoiskytkinvaihteisto
 • 0-100 km / h 2,8 s
 • 0-200 km / h 8,3 s
 • Huippunopeus 340 km / h (rajoitettu)
 • Kulutus: 11,8 l / 100 km (NEDC)
 • Pituus: 4,549 m
 • Leveys: 1,880 m
 • Korkeus: 1,297 m
 • Akseliväli: 2453 m
 • Hillitä paino: 1545 kg (. EU-standardin, mukaan lukien kuljettaja ja nesteet)
 • Runko: 115 l
 • Perushinta Porsche GT2 RS: alkaen 285220 euroa

Tästä lähtien, lähetämme paras uutinen kerran päivässä kautta Whatsapp ja Insta. Kuulostaa hyvältä? Sitten lukea täällä miten voit rekisteröityä. Se kestää vain 2 minuuttia.Like this post? Please share to your friends: