Toyota Hilux 2016: Ajo raportti, testi ja tekniset tiedot – Hilux on maine ylläpitää

Koska 48 vuotta, Toyota rakentaa nouto Hilux, nyt kahdeksannen sukupolven tulee Eurooppaan jatkaa legenda voittamaton monitaituri. Voivatko he?

Puolitoista vuotta toiminnan käynnistymisestä kahdeksannen Toyota Hilux syyskuussa vihdoinkin Eurooppaan. Muut markkinat olivat yksinkertaisesti tärkeämpiä. Pystyimme siirtymään yksi ensimmäisistä uuden vasemmalta ohjattava Hilux eteläisessä AfrikassaPuolitoista vuotta toiminnan käynnistymisestä kahdeksannen Toyota Hilux syyskuussa vihdoinkin Eurooppaan. Muut markkinat olivat yksinkertaisesti tärkeämpiä. Pystyimme siirtymään yksi ensimmäisistä uuden vasemmalta ohjattava Hilux eteläisessä Afrikassa Lähde: Jens Koch Toyota

Windhoek / Namibia - Toyota-Hilux on usein ennustettu olevan lähes voittamaton. Keskikokoisten pick alkaen Toyota, sanoo kehittäjä Hiroki Nakajima, rakennettiin villimmissä ympäristöihin kuin Euroopassa. Otettu käyttöön vuonna 1968 kevyiden hyötyajoneuvojen ja on sittemmin rakentanut kaikkiaan kahdeksan sukupolven Hilux valitettavasti paitsi liikkeelle maanviljelijät, metsurit tai taimitarhan toimintaa.

Sen vakaus teki Toyota Hilux aikaista Ajoneuvojen valinta kapinallisten merirosvot ja armeijat ympäri maailmaa. Välinen sota Libyan ja Tšadin (1986-1987) oli yksi nimeltään "Toyota War" tarina. Afganistan, Nicaragua, Somaliassa, Etiopiassa, Irakissa ja Syyriassa viime - Toyota on helpompi poimia, ketterä, nopea ja kova, on kysytty aseistus kaikessa hädässä paikalla.

Onneksi on myös rauhallinen käyttäjiä kuten hyväntekeväisyysjärjestöt, retkikunta tiimit ja tavalliset ihmiset, jotka elävät ausentwickelter liikennejärjestelmiin. Noin 18 miljoonaa kappaletta myynyt vuodesta Toyota 1968th

Maine tuhoutumaton

Moottori-TALK editori Björn Tolksdorf uuden Toyota Hilux Moottori-TALK editori Björn Tolksdorf uuden Toyota Hilux Lähde: Jens Koch Toyota

Mitä kestää tämän auton, British show "Top Gear" 2006 testattu vinkki. Kahdessa jaksot, joukkue johti Jeremy Clarkson yritti saada 18-vuotiaan Hilux 300000 kilometriä kellon hajosi.

He menivät niin puuta vasten, haudattu auton mereen, sytytti sen tuleen ja enemmän. Mutta avulla öljyä ja avaimella Toyota hyppäsi aina uudelleen.

Takaisin tänään: Valmistettu Etelä-Afrikassa kahdeksannen sukupolven Hilux tulee syyskuussa 2016 viimein Eurooppaan. Muualla maailmassa sitä myydään RHD. Ja hänellä on maine ylläpitää.

Perusperiaate ei ole muuttunut. Kehon yhden, ylimääräinen tai kaksinkertainen hytti istuu tikapuurunko korkealla kadulla, ja takaveto ja lastausalueelle. Jonka pituus riippuu ohjaamon rakenteisiin. -Neliveto on saatavilla lisävarusteena.

Uuden Hilux, sanoo Nakajima, yksi on jopa kehittänyt legendaarisen luotettavuuden, jossa on jäykempi ja massiivisempi johdinrunkoon sekä 120 lisähitsauspää pistettä. Lukittava neliveto lisävarusteena vähentäminen lisää off-road-ominaisuuksia.

Enemmän mukavuutta ja enemmän teknologiaa

On maastoauto suuntaus Toyota joutuivat vastaamaan, koska (ei aivan) uudessa valossa SUV kaivaa perinteinen noudot joillekin asiakkaille. Siksi uusi Hilux oli mukavampaa ja turvallisempaa. Mutta tekee sen puolestasi Hilux? kuten Eristysrakenteen, se pitää melua Äskettäin kehitetty 2,4 litran dieselmoottori (150 hv) tehokas sisätilasta pois. Ajomukavuutta pehmeä säätää "Comfort" versio on merkittävä varten takaveto jäykkä akseli ja lehtijousen takana.

kamera-alaista ja Toyota "Safety Sense" järjestelmä kaistanvaihdossa avustaja, hätäjarrutusjärjestelmien ja liikennemerkit tunnustaminen on yksi, mutta ei ole juurikaan kaltaisilla alueilla eteläisessä Afrikassa. Päällystetyt tiet, vaikka jälkiä, ei ole läheskään kaikkialla. Ajoneuvojen eteenpäin pyöritellään paljon pölyä ilmassa, kamera näkee mitään muutenkaan.

Lisäksi Missä elektroniikka, elektroniikka voi rikkoa. Käynnistyminen stop-järjestelmä (400 euroa) erämaassa ei ole vain absurdi, se on myös. Hyväntekeväisyys kiroavat jo yli sähköiset ikkunannostimet, kuulemme. Rakennus Toyota alkaen "Duty 4x4" versio standardin. Euroopan markkinoille, ainakin silloin lähimpään valtuutettuun huoltoon ei ole koskaan kaukana.

Nykyaikaista elektroniikkaa, hyvä niin - mutta käyttää pölyinen rinteillä Namibiassa, kamera-pohjainen Nykyaikaista elektroniikkaa, hyvä niin - mutta käyttää pölyinen rinteillä Namibiassa, kamera-pohjainen "turvallisuus Sense"Komponentteja ei paljon Lähde: Jens Koch Toyota

Ison dieselmoottorin 2017

Maissa kuten Namibiassa voisi olla 80 litran säiliö Euroopan Hilux edes täytä epäröintiä. Polttoaine paikalliset sisältää paljon rikkiä ja voi vaurioittaa herkkiä Euro 6 päästöjen valvonta. Kulutuksemme aavikko rinteissä, hiekka ja sora: noin 11 litraa 100 kilometrillä, näissä olosuhteissa täysin asianmukainen. Polttoaineen kulutus (6,8 l / 100 km) tai ei.

Vaihdettaessa kaikki pyörät toiminta voimat ovat selvästi kuultavissa etuakselille. Iso Hilux irtoaa road kaikkialla hyvin - niin kauan kuin hänellä on riittävästi tilaa ja kuljettaja yleiskatsaus ja hermostunut varaa. Mäkilähtöassistentti, vähentäminen ja lukko ovat saatavilla kaikki pyörät Hilux aluksella ja helpottaa ohjailu välillä kiviä ja kuoppia maahan.

Toisinaan halusimme vielä enemmän vääntöä. Tämä on Toyota vuodesta 2017 on 2,8 litran dieselin Land Cruiser tarjous. Ei aivan vakuuttava: Jos haluat nopeasti vaihtaa pienemmälle vaihteelle rinteessä eikä tiedä vuoronsa kappaleita nukkuessa, joskus päätyy päinvastaisessa. Nopean Aisin kuuden nopeus automaattinen ei voi tapahtua. Muutenkin se on mukavin vaihtoehto, mutta ajaa hintaa Saksassa vähintään 38270 euroa.

Johtopäätös: Hilux on edelleen Hilux. 20 vuotta on uusi ja paksumpi Johdinrunko vähiten, sanoo Toyota - Myös viidakossa tai autiomaassa. Kun kaikki saatavilla ensimmäinen maailman elektroniikan pick-up on hyvä, jopa elämäntapa ajoneuvoa. Jokainen, joka haluaa käyttää häntä inhimillisesti, mutta ota rauhanomaisiin tarkoituksiin, mutta kurkottaa "velvollisuus" laitteiden ja annostelee peruutuskamera, kosketusnäyttö tai automaattinen ilmastointilaite. Sitten voisi valita aurinkokuivattuja Baobab puu autiomaasta tällä nouto milloin tahansa. Kuten aina.

Toyota Hilux Tekniset

yksinkertaisin

 • Moottori: 2,4 L nelisylinterinen Diesel
 • Teho 150 hv (110 kW)
 • Vääntömomentti: 400 Nm b. 1600-2000 U / min
 • Vaihteisto: kuusivaihteinen käsivalintainen
 • 0-100 km / h: 13,2 s
 • Huippunopeus: 175 km / h
 • Kulutus: 6,8 l / 100km
 • CO2: 178 g / km
 • Pituus: 5,33 m
 • Leveys: 1,80 m
 • Korkeus: 1,795 m
 • Akseliväli: 3085 m
 • Hillitsemiseksi paino: 1700 kg
 • Vetokyky: 3200 kg
 • Single Cab lavan: 2,3 m X 1,645 m
 • Extra Cab lavan: 1,81 mx 1,645 m
 • Double Cab lavan: 1,525 m X 1,645 m
 • Perushinta: 24590 EUR
 • Markkinoiden avaaminen: syyskuu 2016

automaattinen & nelipyöräinen

 • Vaihteisto: kuusivaihteinen automaattivaihteisto vääntömomentinmuunnin
 • 0-100 km / h: 12,8 s
 • Huippunopeus: 170 km / h
 • Kulutus: 7,8 l / 100km (. 7,2 m Start / Stop)
 • CO2: 204 g / km (189 m Start / Stop.)
 • Hillitsemiseksi paino: 2095 kg
 • Perushinta: 38270 EUR
 • Mart Start: syyskuu 2016
Maastoon alentamisen, kytkettävissä este sekä Bergan- ja Alamäkijärjestelmän ohjaus apua ajettaessa Maastoon alentamisen, kytkettävissä este sekä Bergan- ja Alamäkijärjestelmän ohjaus apua ajettaessaLike this post? Please share to your friends: