“Mikä on viimeinen hinta?”

Jokainen, joka on jo kerran myynyt auton ovat yllättyneet tämän joukon että joku voi kohdata kaikissa mahdollisissa muunnelmia:

 

"Mikä on viimeinen hinta?" tai joskus muodollista "Kuinka pitkälle olisit valmis menemään alas?"

 

Yleensä se on toinen virke jota puhuu päinvastaista puhelimessa heti "Jos / the / auto vielä siellä?"

 

Minusta se on loukkaus, sillä Näytteleminen on minun käsitykseni keskinäistä lähestyy sopimattomalla tavalla hintaa. Jos minä tarjouksen lisäämällä VB kuluttaa, niin tämä on minun ensimmäinen tarjous, riippumatta siitä, onko I einrechne tilaa neuvottelu vai ei. Muuten olisin kiinteähintainen kirjoitettu ja silloinkin se olisi loukkaus, heti "viimeinen hinta" kysyä. Että niin minun tarjous on yksinkertaisesti katsoa mitättömäksi ärsyttää minua melko. Odotan ainakin konkreettinen laskuri tarjouksen ostajan!

 

Kyllä, voi olla, että ensimmäinen maailman ongelmia, mutta tämä paha tapa vie niin ilmeisesti ympärillä. Tänä aamuna sain pyynnöstä tekstiviestillä, joka eBay Luokitukset TARJOAMIA iPhone on viimeinen hinta yhdellä. Minun Vakiovastausta oli, että olen jo maininnut hintaa mainoksen. oli vastaus "mutta VB",

 

Miten käsitellä tällaisia ​​väärinkäytöksiä? Tai sitten puolusti tätä ostaja edes ajaa laatusuhteeltaan?Like this post? Please share to your friends: