Run-flat-renkaat eivät jatka huolimatta mahdollisista ilmahäviöiden

 

Punktio ajon on painajainen monille autoilijoille. "Onneksi tällaiset tapaukset esiintyy harvoin", sanoi ÖAMTC renkaan asiantuntija Friedrich Eppel. "Onnettomuuden sattuessa, eli 'tömähdys', niin sanottuja run-flat-renkaat" seurausten lieventämiseksi ratkaiseva." Runflat tarkoittaa, että käynnissä toimintakyky säilyy huolimatta täydellisen deflaatio. Vahvistettua sivupinnat renkaan mahdollistaa "airless" ratsastaa vähintään 80 km enintään 80 km / h. Jotta se useimmiten lähimmälle korjaamolle.

 

Aiemmin run-flat-renkaat olivat vain tätä ajoneuvoa malleja. Kun viimeaikainen kehitys alkoi tarjota vahvistetut renkaat kaikille muille ajoneuvoille. Testattu osana tätä testin VW Golf "korvaaminen kysyntä renkaat" dimension 225/45 R17 91 W Bridgestone ovat esimerkki.

 

Hinta:

 

Hätäkäyttöominaisuuksilla versiot ovat toisinaan kalliimpia kuin perinteiset renkaat. "Tämä voisi johtaa kuluttajia ajoneuvot, jotka tulevat vakiona hätäkäyttöominaisuuksilla kesärenkaat olla muita tavanomaisia ​​talvirenkaat ilman turvallisuutta hyötyjä run flat-renkaat talvikuukausien kuukausina. Ongelmallista, koska kyseisiä autoja ei yleensä ole muita pistoja järjestelmää aluksella ja se voi siten tulla häiriöiden varalta kriittisissä tilanteissa ", kertoo ÖAMTC asiantuntija. "Toivotaan, että korkeammilla läsnäolo markkinoilla run flat versioita hintaero on pieni ja siksi hyväksyntää kasvaa."

 

Lisätietoja testattuja ja kaikki testit ÖAMTC löytyy linkki: Hätäkäyttöominaisuuksilla renkaiden ÖAMTC vertailu - tulokset yksityiskohtaisesti: http://autoleben.wordpress.com/.../

 

 

Ja mitä mieltä olette renkaista?

Posted by / November 12, 2017
Posted in
blogit