Logoer af bilproducenter og deres betydning: Del 1 – Betydningen af ​​bil logoer

Stjerner, diamanter, springheste: Logoerne af bilproducenter ser let - nogle gange de fortæller en kompliceret historie. Vi forklarer de mest interessante.

Hvad emblemer fabrikanter betyder: Vi forklare betydningen af ​​den berømte bil logoerHvad emblemer fabrikanter betyder: Vi forklare betydningen af ​​den berømte bil logoer Kilde: Modestas Urbonas via Unsplash.com (CC 3,0) og producenter

Klik her for anden del af vores bil logo historie.

Berlin - En springhest, fordi betydningen er stadig på hætten. Power, hastighed og nåde inkarnerer emblem Ferrari og Porsche - der passer begge mærker. Men hvad der rent faktisk de tre diamanter på Mitsubishi hale betyde? I to artikler forklare vi betydningen af ​​den berømte bil logoer - og hvad Ferrari og Porsche virkelig forbinder med hesten. Første del: Fra Alfa til McLaren.

Alfa Romeo: Logoet af brandet er ikke blevet ændret fra 1972 til 2015 Alfa Romeo: Logoet af brandet har ikke ændret sig fra 1972 til 2015 Kilde: Alfa Romeo

Alfa Romeo - Slangen og barnet

Mange har svært nok til at identificere komponenterne i Alfa Romeo emblem korrekt. slangen sluger et sværd eller spise dem en rød formular? Og hvad betyder behage engelske flag tilbage af den med det at gøre?

Her er svaret: Samlede viser Alfa-logo våbenskjoldet i byen Milano (Venstre) og den Visconti (Højre), der regerede der længe. Den våbenskjold Milan viser i farverne på de borgere (rød) og landmændene (hvid) Kristi kors. Betydning og oprindelse Visconti våbenskjold er omstridte. Det er imidlertid sædvanligvis antaget, at slangen mennesker - mange også tale om en barn - ikke spiser, men føder.

Ved grundlæggelsen i 1910 tog Alfa Romeo logoet for hjemby. Fra 1972 til 2015 blev der foretaget ændringer på det. Kun med den nye Giulia, blev logoet moderniseret.

De fire ringe af Audi logoet står stadig for de fire mærker De fire ringe af Audi logoet står stadig for de fire mærker "auto Union": DKW, Wanderer, Horch og Audi Kilde: Audi

Audi - fire ringe, fire mærker

Meningen med dette logo er en del af tysk bil Fans af den grundlæggende viden: De fire ringe af Audi logoet repræsenterer fire bilmærker Horch, DKW, Wanderer og Audi. I juni 1932 blev mærket den auto Union sammen.

Efter Anden Verdenskrig, den østtyske del af EU "Sachsenring bil fungerer Zwickau VEB" var i sidste ende til og byggede Trabant. Den vesttyske del var købt af Volkswagen i 1964, fusionerede i 1969 med NSU AG og bidrager som Audi AG i dag de fire ringe af Auto Union.

BMW - Hvid-blå eller blå-og-hvid?

Mange taler om BMW propel, men den var der kun i reklamer. I et prospekt for en flymotor fra 1919 vendte BMW-drevne drevet af en propel og malet den hvid-blå logo Bayerische Motoren Werke. 1923 var første gang på et køretøj, motorcyklen "R32", brugt. Ikke desto mindre var der logoet selv så tidligt som 1917. propel myte blev dyrket indtil slutningen af ​​20'erne ved BMW.

Myten om BMW propel var først i slutningen af ​​20'erne. Logoet havde tidligere Myten om BMW propel var først i slutningen af ​​20'erne. Logoet havde tidligere Kilde: BMW den sande betydning? En midlertidig løsning: privat selskab var brugen af Emblem af den bayerske stat, herunder dens flag, forbydes. Bayerische Motoren Werke ønskede at bruge farverne alligevel og bare vendte den rundt. Fra hvid-blå var blå og hvid. Klar, højre?

Citroën - Gear var begyndelsen

Faktisk er der kun to kroge, men bag dem er en masse historie. Til dato, den dobbelte vinkel tilbagekaldelse De første produkter fra forretningsmanden André Citroën. For før bilerne han byggede gearkasse. En af de mest berømte var den Dobbelt-V gear, dens tænder endelig, Skabelon til emblem det bilmærke var. Gears of Citroën blev i øvrigt også brugt i styreenheden af ​​Titanic, men det er en anden historie.

Ferrari - I militær tradition

Ferrari forsvarer "Cavallino Rampante" (opdræt heste) til døden. Hvem kopieret det, kommer i problemer. Det passer den militære oprindelse symbolet.

Enzo Ferrari fik våbenskjoldet med spankulerende hest af moderen af ​​en italiensk jagerpilot Enzo Ferrari fik våbenskjoldet med spankulerende hest af moderen af ​​en italiensk jagerpilot Kilde: Ferrari Enzo Ferrari beskrevet som ham selv, fik han tilladelse til at bruge våbenskjold fra Contessa Paolina Biancoli, mor til Baron Francesco Baracca. Hvem havde det som en italiensk Kampfflieger male på flyene i hans eskadrille under Første Verdenskrig og blev en folkehelt.

Også den enhed af Enzo bror Dino, der faldt i krigen, havde denne hest. Enzo udnyttede det med gul farve af sin hjemby Modena fra da af de racerbiler af Scuderia Ferrari. Den derefter kørte men med Alfa racerbiler og så landede Ferrari Shield 1932 først på en Alfa Romeo 8C 2300mm.

Lamborghini - Tyrens tegn

Hvad udstråler mere kraft end en opdræt hest? En prustende tyr, for eksempel. Men den legendariske fejde mellem Enzo Ferrari og Ferruccio Lamborghini var ikke årsagen til valg af Lambo-heraldisk dyr.

For Automobili Lamborghini Ferruccio valgte angiveligt "Murciélago": En tyr, der overlevede en tyrefægtning i 1879 og blev benådet. Af den måde, dette valg også matchede hans stjernetegn.

Officielt Kiwi var Swoosh - men synes at have den Marlboro sponsoratet også spillet en rolle. Bemærk Figur 3 og 4 Officielt Kiwi var Swoosh - men synes at have den Marlboro sponsoratet også spillet en rolle. Note 3 og 4 Kilde: McLaren

McLaren - Det kiwi og cigaretterne

Dyr er en stor inspiration for bilproducenter. Hos McLaren dette er - i hvert fald officielt - ellers. Den røde "swoosh", som han er kendt for fans, tilbage til den første logoet af løbet team af Bruce McLaren. The New zealænder var, så sit logo viste en Kiwi.

Den nuværende logo er at være en "højt udviklet" form for lille fugl. Meget klar, men mange synes at Videreudvikling af Marlboro design, prydede McLaren racerbiler i 70'erne og 80'erne.

Klik her for anden del af vores bil logo historie.Like this post? Please share to your friends: