Porsche 911 GT2 RS (2018) i testen: For det første tur, teknologi – versägt Den 911, den super sportsvogn

Så hurtigt, så højt, så vidunderligt groft: De 911 GT2 RS er kronen i Porscher straf serie. Først tur i en 911, som wegboxt endda super sport helt løs.

Porsche 911 GT2 RS er baghjulstræk Porsche øjeblikket hurtigste - før super sportsvogn 918 SpyderPorsche 911 GT2 RS er baghjulstræk Porsche øjeblikket hurtigste - før super sportsvogn 918 Spyder Kilde: Porsche

Portimao - Nogle gange er der blot skal være et brændkammer for de særlige øjeblikke og specielle biler. En køretur uden batterier, supercapacitors eller elmotor. Uden alt det, der gør bilen vanskeligt eller kompliceret. Bare en monstrøst kraftfuld benzin uden klokker, men med en masse af pift.

Så en bil kommer nu fra Porsche. "Endelig", man kunne kalde - og så tænk på alle de vidunderlige GT og RS modeller. Er der for længe siden. Dette er ikke desto mindre især her. For de 911 GT2 RS sætter nogen biler i lommen, mere præcist, stemplet lomme. De små og store sugekopper, der Stromer og hybrider, der hyper- og super sportsvogn, alle de hurtigste biler "af hele tiden".

Sure, hvoraf nogle er mere magtfulde (endnu), nogle går lige hurtigere. men: Senest på Nordschleife af GT2 RS passerer. En runde varer med den rigtige driver kun 6: 47,3 minutter. Til sammenligning Porsche 918 Spyder 6:57 minutter Lamborghini Huracán-performance 6: 52,01 minutter.

Porsche 911 GT2 RS: Racing-straf til vejen

For at Porsche havde ikke engang at genopfinde straffen. Opskriften er enkel og gennemprøvet. I GT2 RS handler om meget ydeevne, lav vægt og finjustering. Det grundlæggende i sportsvogn konstruktion, så at sige. Ikke desto mindre er denne bil næppe føles efter en Schwabinger Flanier-911th Fordi ingeniører har udviklet sig til den hverdag de GT2 RS udfordringer og en masse spor.

I Miami blå Porsche 911 GT2 RS på motorvejen: Igen, det virker fint og kan køre i al sin kraft I Miami blå Porsche 911 GT2 RS på motorvejen: Igen, det virker fint, og trods al sin kan løbe Kilde: Porsche Det betyder ikke, at det ikke virker i byen, på motorvejen eller motorvejen 911th Tolden lykkes selv overraskende godt - trods fastere fjederkonstant, semi slicks og bur i den bageste. Men det mangler enhver komfort. Bremseklodser gnide hørt på de keramiske skiver, dækket plukke asfalten fra små sten. Knitren og rumble imod næppe isolerede metalplader og plastdele. summer og hvæser bagfra turbo Boxer, som om han sidder ved siden af ​​dig.

Nej, de GT2 RS er ikke en daglig driver med sportsfaciliteter, hvor du taler pæne ting ved 180. Da du har allerede brølende. Heldigvis er han ikke en bil, hvor du ønsker at tale på denne sats. Taler forlader dette til straffen. Han siger præcis, hvad der foregår: Uanset om opladning trykket er anvendt, når strømmen kommer. Og når den trækkraft bryder væk.

"Alt andet end en gechipter Turbo"

Dette sker, for sikkert, hvis du lader det rip. For smal bremsede ind i svinget, for tidligt i gassen, selv bagenden glide sidelæns. Ikke så mærkeligt: ​​I 911 GT2 RS 700 hk mødes baghjulstræk. Det gør denne Porsche født i 2017 ikke til Downey fra virkningen af ​​911 turbo i 1980'erne. Men igen: Syv hundrede hestekræfter til bagakslen! Dette bør kun meget doseret drev vittigheder normale talentfulde kørere.

3,8-liters bokser af GT2 er baseret på den aktuelle top model. Men serien leder Andreas Preuninger understregede: "Dette er alt andet end en gechipter Turbo" Kun med en ny software, vil denne ydelse ikke lade indse.

Porsche installeret nye stempler og større VTG turbolader. Hertil kommer, en revideret Ansaugktrakt og Wasseraufspritzung for intercooler. Ladetrykket steg fra 1,3 (911 Turbo S) til 1,55 bar (GT2 RS). 3,8-liters bokser i Porsche 911 GT2 RS: 700 hk, 750 Nm 3,8-liters bokser i Porsche 911 GT2 RS: 700 hk, 750 Nm drejningsmoment kilde: Porsche

Trods store turbos og pæn Pressure: De seks-cylindrede dens ydeevne GT2 udviklet lineær. Mellem to og et halvt og fire og et halvt tusinde omdrejninger det slår det maksimale drejningsmoment på 750 Newtonmeter i transmissionen. Efter dette, dog aftager sin styrke næppe. Den bokser rotere rask indtil 7.200 ture. Teoretisk set ville bilen køre 360 ​​km / t hurtigt. Porsche regulerer fra ved 340 ting. For dækkene.

Letvægtskonstruktion og aerodynamik i 911 GT2 RS

De Michelin Semi slicks holde ordentligt, hvis de er til temperatur. Den GT2 brug for disse dæk, fordi alle Straßenpneu ville blive overvældet med sin magt. Alligevel virker det lige knap: ESP lampe blinker selv i tredje gear, trods begrænset slip differentiale og 325er- bredde. Porsche melodier hjælperne, men ned, så de udøver forsigtigt og ikke irriterende.

All-hjulet stå under udviklingen af ​​spørgsmålet. Som et effektivt middel til at bringe en masse strøm til vejen. Porsche besluttede mod skrueakslen og dermed mindre vægt. 50 kilo sparer denne fortolkning. Flere kilo tegnede sig for i kroppen, hjul, vinduer og interiør. Trods bur adaptive spjæld og bagaksel GT2 RS vejer 1470 kg, ideelt. A 911 GT3 RS (før facelift) vejer kun én talent mindre.

Virkelig fantastisk GT2 RS vil men kun gennem hans stemme. Porsche er en stiv leje, der virkelig gøre alt sten i rattet erspürbar. Hvilket er selv målt ved Elfer standarden meget præcision og perfekt feedback. kan køre hurtigt med sådan en bil overhovedet. så fagfolk slå rekorder.

911 GT2 RS lapped Nürburgring Nordschleife i 6: 43,7 minutter 911 GT2 RS lapped Nürburgring Nordschleife i 6: 43,7 minutter Kilde: Porsche

Konklusion

GT2 RS er ikke en bil for isbutik, men en for racerbanen - og måske for den måde der. Til hverdagsbrug GT2 RS er for rå, alt for stram, alt for højt. Hans bremser greb kun virkelig når de er varme. Og kolde dæk kan ikke lytte til dig.

Så få kompromiser normalt tælles ikke straf i dag. Og det er det, der gør dette så stor. Hvis du kører ham skarpt, viser han bagsiden af ​​hans rødglødende mand Kats gennem den åbne udstødningsventil. Og han er sjov allerede på motorvejen og motorvejen. Dens fulde potentiale, viser imidlertid denne ekstraordinære Porsche kun på racerbanen.

Specifikationer Porsche 911 GT2 RS

 • Drive: 3.8-liters seks-cylindret, to VTG turboladere
 • Strøm: 700 hk (515 kW) ved 7000 o / min
 • Drejningsmoment: 750 Nm ved 2500-4500 o / m
 • Transmission: 7-trins dobbelt kobling transmission
 • 0 - 100 km / h 2.8 s
 • 0-200 km / t 8,3 s
 • Tophastighed på 340 km / t (begrænset)
 • Forbrug: 11,8 l / 100 km (NEDC)
 • Længde: 4,549 m
 • Bredde: 1.880 m
 • Højde: 1,297 m
 • Akselafstand: 2.453 m
 • Egenvægt: 1.545 kg (EU-standard, herunder driver og væsker.)
 • Trunk: 115 l
 • Basispris Porsche GT2 RS: fra 285,220 euro

Fra nu af sender vi vores bedste nyheder en gang om dagen via Whatsapp og Insta. Lyder godt? Så læse her, hvordan du kan registrere. Det tager kun 2 minutter.Like this post? Please share to your friends: