Toyota Rav4 Hybrid: Test, forbrug, pris – Denne hybrid stikker sit chauffør

En rimeligt tyk SUV med mild hybrid-drev - er dette en modsigelse eller en vidunderlig symbiose? Resultatet er absolut værd at et andet udseende.

Første tur i Toyota Rav4 Hybrid: den kompakte SUV bevæger blidt og sjældent irriterende ved høj hastighedFørste tur i Toyota Rav4 Hybrid: den kompakte SUV bevæger blidt og sjældent irriterende ved høj hastighed Kilde: Toyota & Mario von Berg

Barcelona - Tja, trods alt, Toyota! Det nyeste hybrid i programmet køre bedre og mere støjsvag end den lille og kompakt bil foran ham. ikke helt så fortæller tv-kommissærer i reklamer. Men den højre fod følger hastigheden nu meget bedre. Og ikke bare støj.

Den Rav4 er den første hybrid i Tyskland, kan trække en alvorlig tilhængere: 1.650 kg er der med fire hjul, 800 uden Den Rav4 er den første hybrid i Tyskland, kan trække en alvorlig tilhængere: 1.650 kg er der med fire hjul, 800 uden kilde: Toyota Stadig, som ønsker at nyde den nye Rav4 hybrid, der skal, i det mindste køre Prius. Adrenalin der et eller andet sted, her regerede følsom elektronik. Forsigtigt, med følelse - og pludselig RAV4 hybrid begynder at fremmane og forføre. Inimitably behagelig, rolig og glat. Kun en kickdown driver Atkinson motor i uanstændige høje hastigheder. Så er det slut med resten. Så langt, så hybrid og kendt siden den første Prius.

Toyota fører hybrid-drev til en ansigtsløftning af RAV4. Den kompakte SUV får Mickey Mouse næse, benådning, den helt ansigt af hans søskende. Der er også en stivere chassis, en fastere suspension, bedre lydisolering, finere materialer og nye assistenter. På berettigelsen af ​​RAV4 intet ændringer: klar krop, masser af plads og bag og i bagagerummet. En solid familie slot.

Kørsel under standard forbrug

Men som den hybride drev passer ind i denne bil? Han oprindeligt øger vægten af ​​den allerede ikke let Rav4 til mere end 1,6 tons. Startenheden reduceres fra 547 til 501 liter. Ingen forhold. Derfor Toyota hentet den store løsning: I stedet for den lille Prius maskine er udstyret med den berømte Lexus Benzin over 2,5 liter og 155 hk. Systemets ydelse af drevet er 197 PS - det er nok til hurtige trafik starter eller 100 km i timen efter 8,3 sekunder. Den berømte bakke afstamning tilstand erstattet af Toyota seks simulerede geartrin. Således kan styres styrken af ​​rekreation.

Hybrid teknologi tilføjer vægt på 1,6 tons, stammen krymper Hybrid teknologi tilføjer vægt på 1,6 tons, stammen krymper Kilde: Toyota Alt dette føles i Rav4 ikke sporty, men ikke træg. Den direkte styretøj og gode bremser kan glemme den tunge vægt. Når forbrugende den gamle Prius visdom gælder: Den hybride uddanner chaufføren. I bykørsel hastigheder og uden gradienter standard forbrug på 4,9 liter pr 100 km kan være nemt underbyde. Den, der kommer ind i Rav4 dog hektisk, betaler for det på tankstationen.

Positiver: Støjniveauet for de begrænsninger, der ligger i den aktuelle belastning ved høj hastighed Atkinson motor Toyota har reduceret betydeligt. Den typiske savtakket kan du høre stort set kun ved fuld gas, men ikke ved en konstant motorvejskørsel. Så livet er godt, og ja, det bidrager også til undervisning i - alt for ofte man ikke ønsker at høre det. Meget mere behageligt at forlade kommando på længere etaper den adaptive styring afstand og til at lede en stille samtale med en hastighed på 140.

Venligst, ikke købe diesel

Hvis du virkelig vil, kan købe Rav4 med en dieselmotor. men så uden alle hjul eller automatisk - begge findes ikke længere i diesel. I stedet RAV4 Toyota den første hybrid i Tyskland, kan trække en alvorlig tilhængere og eventuelt er tilgængelig med firehjulstræk. Til dette, den japanske installere en ekstra elektromotor med 50 kW på bagakslen, som tændes, når det er nødvendigt. Systemets ydeevne øges ikke det, fordi motoren trækker sin strøm direkte fra de vigtigste drev.

Mere læder, en ny skærm: Interiøret ser godt Mere læder, en ny skærm: Interiøret gør et godt indtryk Kilde: MOTOR-TALK Rav4 prospektive ankommer til hybrid- eller anden måde i fremtiden næppe overstået. Han er den mest kraftfulde motor, men omkostninger (forhjulstræk), selv 300 euro mindre end en benzinmotor med automatgear og firehjulstræk. Eller 1.200 euro mere end en diesel med manuel switch og værre udstyr. Selv guiden pakken "Sikkerhed Sense" koster 550 euro mindre end i benzin eller dieselmotor i den hybride.

I konkurrencen, men rene Nitro omkostninger noget mindre: Godt 2.000 EUR er Rav4 hybrid, for eksempel, om Hyundai Tucson (177 hk med dobbelt kobling transmission). Hos Mazda, der er CX-5 med 160 hk, firehjulstræk og automatiske 1.800 euro billigere end Toyota. Men så har du ikke hybrid-drev - og dens egenskaber, som er blevet vist af denne rejse, absolut kan forbedre en SUV. Selv om det ikke for alle.

Toyota Rav4 hybrid: Specifikationer

 • Benzin Motor: 2,5-liters, fire-cylindret benzinmotor (Atkinson)
 • Benzin motoreffekt: 155 hk (114 kW)
 • Max Torque:. 206 Nm f. 4400-4800 o / min
 • Elektromotor: 105 kW
 • Maks. Drejningsmoment: 270 Nm
 • Yderligere motor firehjulstræk: 50 kW
 • System Power: 145 kW (197 hk)
 • Transmission: planetgear (trinløs automatisk)
 • Batteri: Ni-MH, 1,59 kWh
 • 0-100 km / t: 8,3 s
 • Tophastighed: 180 km / t
 • Forbrug: 4,9 l / 100 km -Wheel drev: 5,0 l / 100 km (NEDC)
 • CO2: 115 g / km (fire hjul: 117 g / km)
 • Længde: 4605 m
 • Bredde: 1,845 m
 • Højde: 1,675 m
 • Akselafstand: 2,66 m
 • Egenvægt: 1625 kg (fire hjul: 1690 kg)
 • Trailer vægt: 800 kg (2WD) /1.650 kg (4WD)
 • Trunk: 501-1633 l
 • Pris: fra 31.990 EUR
 • Basispris Toyota Rav4: 27,990 euro
 • Åbning af markedet: 2016/01/29
MOTOR-TALK redaktør Björn Tolksdorf og Rav4 hybrid MOTOR-TALK redaktør Björn Tolksdorf og Rav4 hybridLike this post? Please share to your friends: