Toyota Hilux 2016: Kørsel rapport, test og tekniske data – Den Hilux har ry for at opretholde

Siden 48 år, Toyota bygger afhentning Hilux, nu den ottende generation kommer til Europa for at fortsætte legenden om uforgængelige all-rounder. Kan de?

Et og et halvt år efter lanceringen af ​​den ottende Toyota Hilux i september endelig kommer til Europa. Andre markeder var simpelthen vigtigere. Vi var i stand til at bevæge sig en af ​​de første nye venstre drev Hilux i det sydlige AfrikaEt og et halvt år efter lanceringen af ​​den ottende Toyota Hilux i september endelig kommer til Europa. Andre markeder var simpelthen vigtigere. Vi var i stand til at bevæge sig en af ​​de første nye venstre drev Hilux i det sydlige Afrika Kilde: Jens Koch til Toyota

Windhoek / Namibia - Toyota Hilux er ofte udråbt som værende næsten uovervindelig. Den mid-size pickup truck fra Toyota, siger udvikleren Hiroki Nakajima, blev bygget til vildere miljøer end Europa. Indført i 1968 som et let erhvervskøretøj og har siden opbygget i alt otte generationer af Hilux, desværre, ikke kun mobiliseret landmænd, skovarbejdere eller gartneriarbejde.

Dens stabilitet gjorde Toyota Hilux tidligt at Køretøj af valg for oprørere, pirater og hære rundt om i verden. Krigen mellem Libyen og Tchad (1986-1987) var en kaldet "Toyota War" i historien. Afghanistan, Nicaragua, Somalia, Etiopien, Irak og Syrien sidste - Toyotas nemmere at pick-up, adræt, hurtig og hård, er en efterspurgt militært udstyr i enhver ulejlighed stedet.

Heldigvis er der også fredelige brugere såsom velgørende organisationer, ekspedition teams og almindelige mennesker, der lever af ausentwickelter transportsystemer. Omkring 18 millioner solgte eksemplarer siden Toyota 1968:e

Den omdømme uforgængelige

MOTOR-TALK redaktør Björn Tolksdorf med den nye Toyota Hilux MOTOR-TALK redaktør Björn Tolksdorf med den nye Toyota Hilux Kilde: Jens Koch til Toyota

Hvad kan modstå denne bil, den britiske show "Top Gear" 2006 testet med et kys. I to episoder, holdet ledet af Jeremy Clarkson forsøgte at få en 18-årig Hilux med 300.000 km på uret brød.

De gik så mod et træ, begravet bilen i havet, sæt den i brand, og mere. Men med hjælp fra nogle olie og en skruenøgle Toyota sprang altid igen.

Tilbage til i dag: Den producerede i Sydafrika ottende generation Hilux kommer i september 2016 endelig til Europa. I andre dele af verden er det allerede ved at blive solgt højrestyret. Og hun har et ry for at opretholde.

På det grundlæggende princip har ikke ændret sig. Kroppen med enkelt, ekstra eller dobbelt kabine sidder på en stige ramme højt over gaden, til baghjulstræk og en belastning område. Længden afhænger af førerhuset struktur. Firehjulstræk fås som ekstraudstyr.

Den nye Hilux, siger Mr. Nakajima, har man selv udviklet sin legendariske robusthed, med en stivere og mere massiv ledningsrammen såvel som 120 ekstra svejsning point. En aflåselig firehjulstræk med valgfri reduktion øger off-road egenskaber.

Mere komfort og mere teknologi

På SUV tendens havde Toyota til at reagere, fordi den (ikke helt) nyt lys SUV grave de traditionelle pick-ups nogle kunder. Derfor er den nye Hilux var mere komfortabel og mere sikker. Men gør det for Hilux? ligesom ordentlig isolering, det holder støjen fra nyudviklet 2,4-liters dieselmotor (150 hk) effektiv fra det indre væk. Turen komfort soft-justeret "Comfort" version er bemærkelsesværdigt for en baghjulstræk med stiv aksel og bladfjedre bag.

kamera-baseret med Toyota "Safety Sense" -system med bane skiftende assistent, nødbremsesystemer og vejskilte anerkendelse er en, dog kan gøre lidt i regioner som det sydlige Afrika. Asfalterede veje, selv med spor, der er ikke nær nogen steder. Har køretøjer forude hvirvlede en masse støv i luften, kameraet ser ingenting alligevel.

Hertil kommer, Hvor er elektronik, kan elektronik bryde. En start-stop-system (400 euro) i ørkenen er ikke kun absurd, er det også. Velgørende forbande allerede i løbet af elruder, hører vi. Bygningen Toyota fra "Duty 4x4" version en standard. For det europæiske marked, i det mindste, hvor den nærmeste autoriserede servicecenter er aldrig langt væk.

Moderne elektronik, godt og god - men at bruge de støvede skråninger i Namibia, kameraet-baserede Moderne elektronik, godt og god - men at bruge de støvede skråninger i Namibia, kameraet-baserede "Sikkerhed Sense"Komponenter ikke meget Kilde: Jens Koch til Toyota

Stor diesel fra 2017

I lande som Namibia kunne være 80-liters tank Den Europæiske Hilux ikke engang fylde tøven. Brændstoffet lokale indeholder en masse svovl og kan beskadige den følsomme Euro 6 emissionskontrol. Vores forbrug på ørken skråninger, sand og murbrokker: omkring 11 liter per 100 kilometer, under disse omstændigheder helt passende. Brændstofforbrug (6,8 l / 100 km) eller ej.

Ved skift til alle hjul drift af kræfterne larm til forakslen. Den store Hilux kommer off road overalt godt - så længe han har nok plads og overblikket driver og nervøse reserver. Hill Start Assist, reduktion og lås er tilgængelige i alle hjul-Hilux om bord og lette at manøvrere mellem klipper og huller i jorden.

Lejlighedsvis vi ønskede endnu mere moment. Dette er Toyota fra 2017 til 2,8-liters diesel fra Land Cruiser tilbud. Ikke helt overbevisende: Hvis du hurtigt vil skifte til et lavere gear på en skråning og ikke kender hans skift spor under søvn, nogle gange ender i bakgear. Med den hurtige Aisin seks hastighed automatisk kan ikke ske. Selv ellers, det er den mest komfortable valg, men kører op prisen i Tyskland mindst 38,270 euro.

Konklusion: Hilux er stadig den Hilux. 20 år har nye og tykkere ledningsrammen mindst, siger Toyota - Også i junglen eller i ørkenen. Med alle de tilgængelige i vores første-verdens elektronik pick-up er godt selv en livsstil køretøj. Enhver, der ønsker at bruge ham humant, men venligst til fredelige formål, men rækker ud efter "pligt" udstyr og dispenserer bakkamera, touch screen eller automatisk klimaanlæg. Derefter kan du vælge soltørret baobab træ fra ørkenen med dette pick-up til enhver tid. Som nogensinde.

Toyota Hilux Specifikationer

den enkleste

 • Motor: 2,4 L fire-cylindret Diesel
 • Power 150 hk (110 kW)
 • Moment: 400 Nm f. 1600-2000 o / min
 • manual sekstrins: transmission
 • 0-100 km / t: 13,2 sek
 • Tophastighed: 175 km / t
 • Forbrug: 6,8 l / 100 km
 • CO2: 178 g / km
 • Længde: 5,33 m
 • Bredde: 1,80 m
 • Højde: 1,795 m
 • Akselafstand: 3.085 m
 • Bremse vægt: 1.700 kg
 • Bugsering kapacitet: 3.200 kg
 • Single Cab lastbil seng: 2,3 m x 1,645 m
 • Ekstra Cab lastbil seng: 1,81 mx 1,645 m
 • Double Cab lastbil seng: 1,525 m x 1,645 m
 • Base Price: 24.590 EUR
 • Åbning af markedet: September 2016

automatisk & firehjulede

 • Transmission: seks-trins automatisk momentomformer
 • 0-100 km / t: 12,8 sek
 • Tophastighed: 170 km / t
 • Forbrug: 7,8 l / 100 km (. 7.2 m Start / Stop)
 • CO2: 204 g / km (189 m Start / Stop.)
 • Bremse vægt: 2,095 kg
 • Base Price: 38.270 EUR
 • Mart Start: September 2016
I terrænet af en reduktion, en omskiftelig barriere samt Bergan- og Hill Descent Control hjælp ved manøvrering I terrænet af en reduktion, en omskiftelig barriere samt Bergan- og Hill Descent Control hjælp ved manøvreringLike this post? Please share to your friends: