Den losseplads – i spejl symmetri udstillingslokalet

Begyndelsen af ​​en bils liv er stort, farverigt og prangende. Reklamer, smukke kvinder med lidt mad eller bare den klassiske familie med mor, far, barn, der tager deres nye bil i receptionen. At både familien og familiens bil køb bliver mere og mere sjældne. Okay, et andet emne til en anden dag.

 

Men til disse ting, bør det ikke gå. Ingen grinende sælger, ingen PDC og DPF. Ingen glæde strålende børn boltre gennem den nye bil, ingen lugt af nyt læder. Ingen smukke glas paladser, kraftfulde motorer og varm pølse buffet med venlig brochure overdragelsen. Ingen freebies, invitationer til at teste drev og kryptiske typen genveje.

 

Denne blog fører dem ingen steder. Absolut intet.

 

Denne blog fører ud af byen. Han citerer føderale og hovedfærdselsårer. Muddy sidegader med vigtige-klingende eller bare kryptiske navne. ikke forvildet sig til steder, som de ovennævnte familie garantier mod. Uanset hvor man rejser hurtigt vende og hun ikke opfatter, endsige ønsker at opfatte.

 

Hvor ikke en pæn Mr. Doe i dragten sætter lændehvirvelsøjlen og forklaret, men som vokser gennem tidsler under hegnet og dækkene gradvist mister deres luft. Et sted mellem eller i et af de industriområder, der findes på alle og ser den samme overalt.

 

Hvor du finder en 45HP Corsa B med afskalning af maling og falmet salg skilt. Klemt mellem et par skraldespande og tomme olietønder, som om han aldrig havde været en ny bil, som nogen var glad. Hvor sprinterne leve med hjulkasserne udhulet. Hvor Papas lander gewienerter stolthed, når han fortærede 150 eller 200.000 KM.

 

Og selvfølgelig, i slutningen af ​​alle ting. Den losseplads. Hvad enten stor eller lille, som mennesket på kirkegården, så ender der på et tidspunkt én gange hver bil. Dette placerer det nødvendigt at udforske og udtrykke er køretøjer af særlig interesse, som du ellers aldrig se på og overveje.

 

Mazda 626, Opel Tigra, Ford Sierra og fokus med falmede forlygter. Toyota Tercel så kan du stadig finde ham og Toyota Corolla. Gamle helte fra for længe siden. Mercedes, BMW, medmindre det er absolut must, men du vil også finde andre steder. Da du er på udkig efter sådanne biler, efter en stor plade og nye biler tilstand. Venligst bevæger sig på, for dig er der intet at se her.

 

Men hvem vover at træde ind i de bageste rækker af zugewuchertsten brugt bil værfter, kun en af ​​de sidste Kadett E Caravan at finde. Hvem en KA Lufthansa Edition tager modigt at føle rust i karmene, der giver de sidste ritualer en ölsiffenden R19 eller som kender forskellen på en '92 og en '95 Fiesta. Dette er stedet.

 

Og i den forstand, dette bør heller ikke være stedet for de store købe guider, som du får andre steder. Dette er mere af om lidt problemer mellem. Den skydelære kan ikke længere rent udtrykke sig, behøver indikatorerne ikke ønsker at miste og alt andet tilfalder på vedligeholdelse spørgsmål til de moderne værksteder netop har længe været for dårlig. Ingen bil skulle dø, bare fordi en skrue ikke kan løses eller en reservedel er målbart.

 

So. De er villige til at udforske verden af ​​bilindustrien skygge. Hvem kravler på bil kirkegårde til den sidste slagtning objekt, der ikke er bange for olieslam, brakvand kølevand, hængende himmel og blinde forlygter. Han skal finde et forum og ligesindede folk her.

 

Maling pussies, købere af nye biler, kvinder og mænd i de kryptiske typen genveje, mennesker med angst for snavs og affald, og alle andre vil finde enten nu eller senere lykken. For dig der er nok aviser, fora, afdelinger, møder og klubber. Dette her er hjørnet af, hvad der er dig og generelt uncool.Like this post? Please share to your friends: