“Hvad er sidste pris?”

Enhver, der har allerede engang solgt en bil vil være konfronteret med dette sæt, kan man støde på alle mulige varianter:

 

"Hvad er sidste pris?" eller nogle gange formelle "Hvor langt ville du gå ned?"

 

Normalt er det den anden sætning, som tales af det modsatte på telefonen lige efter "Hvis / det / bilen stadig?"

 

Jeg synes det er en fornærmelse, fordi handler er min forståelse gensidig nærmer sig en måde uforenelig pris. Hvis jeg et tilbud med tilføjelsen VB bruge, så dette er min første tilbud, uanset om jeg einrechne en plads til forhandling eller ej. Ellers ville jeg have fast pris skrevet og selv da det ville være en fornærmelse, lige efter "den sidste pris" at spørge. Det så mit tilbud er simpelthen betragtes som ugyldig irriterer mig helt. Jeg forventer mindst en konkret tæller tilbud fra køber!

 

Ja, kan være, at problemerne først verden, men denne dårlige vane tager så tilsyneladende rundt. Her til morgen fik jeg anmodningen via SMS, som i eBay Classifieds TILBYDES iPhone er mit Sidste pris med én. Mit standard svar var, at jeg allerede har nævnt prisen i annoncen. var svaret "men VB",

 

Hvordan kan du håndtere sådanne overgreb? Eller du forsvarede dette som en køber selv at skubbe til prisen?Like this post? Please share to your friends: