RFT-dæk kan fortsætte på trods af eventuel luft tab

 

En punktering under kørsel er et mareridt for mange bilister. "Heldigvis er sådanne hændelser sjældent forekomme," siger ÖAMTC dæk ekspert Friedrich Eppel. "Hvis der opstår en ulykke, en 'bump', såkaldte 'run-flat-dæk' afbøde følgerne afgørende." Runflat betyder, at den kørende formåen fortsat på trods af fuldstændig deflation. De forstærkede sider af dækket tillader "airless" ride på mindst 80 km med en maksimal hastighed på 80 km / t. For at gøre det meste til det nærmeste værksted.

 

Tidligere run-flat-dæk var kun for dette køretøj design. Med den seneste udvikling begyndt at tilbyde de forstærkede dæk til alle andre køretøjer. Den testet som en del af denne test på en VW Golf "udskiftning demand dæk" i dimensionen 225/45 R17 91 W Bridgestone er et eksempel.

 

pris:

 

RFT-versioner er nogle gange dyrere end konventionelle dæk. "Dette kan resultere i forbrugernes køretøjer, der kommer som standard med run-flat sommerdæk, være udstyret med konventionelle vinterdæk og uden de sikkerhedsmæssige fordele ved run-flat-dæk i vintermånederne. Problematisk fordi sådanne biler normalt ikke har andre punkteringer systemet om bord, og det kan således komme i tilfælde af nedbrud i kritiske situationer, "forklarer ÖAMTC ekspert. "Det er håbet, at ved højere tilstedeværelse af run-flat versioner af prisforskellen markedet er lille og derfor accept stiger."

 

Lær mere om de testede produkter og alle tests af ÖAMTC er tilgængelig på linket: run-flat-dæk i ÖAMTC sammenligning - resultaterne i detaljer: http://autoleben.wordpress.com/.../

 

 

Og hvad synes du om dækkene?

Posted by / November 12, 2017
Posted in
blogs