Logoene til bilprodusentene og deres betydninger: Del 1 – Betydningen av bilen logoer

Stjerner, diamanter, hopping hester: Logoene til bilprodusenter ser lett - noen ganger de forteller en komplisert historie. Vi forklarer de mest interessante.

Hva gjør emblemene til produsentene betyr: Vi forklarer betydningen av den berømte bilen logoerHva gjør emblemene til produsentene betyr: Vi forklarer betydningen av den berømte bilen logoer Kilde: Modestas Urbonas via Unsplash.com (CC 3.0) og produsenter

Klikk her for den andre delen av vår bil logo historie.

Berlin - En hopp hest, fordi meningen er fortsatt på panseret. Kraft, hastighet og nåde bærer emblemet til Ferrari og Porsche - som passer begge merkene. Men hva er egentlig de tre diamanter på Mitsubishi hale bety? I to artikler vi forklare betydningen av den berømte bilen logoer - og hva Ferrari og Porsche virkelig forbinder med hesten. Part One: Fra Alfa til McLaren.

Alfa Romeo: Logoen til merkevaren har ikke blitt endret fra 1972 til 2015 Alfa Romeo: Logoen av merkevaren har ikke endret 1972-2015 Kilde: Alfa Romeo

Alfa Romeo - Slangen og barnet

Mange synes det er vanskelig nok å identifisere komponenter av Alfa Romeo emblem riktig. slangen svelger sverd eller spise dem en rød skjemaet? Og hva betyr behage den engelske flagget igjen av det å gjøre med det?

Her er svaret: Total viser Alfa logo våpenskjoldet til byen Milano (Venstre) og Visconti (Høyre), som styrte der lenge. Den våpenskjoldet til Milan viser i farger av innbyggerne (rød) og bøndene (hvite) Kristi kors. Betydning og opprinnelse Visconti våpenet er omstridt. Imidlertid er det vanligvis antatt at slangen mennesker - mange også snakker om en barn - spiser ikke, men føder.

Ved stiftelsen i 1910 Alfa Romeo tok logoen til hjembyen. Fra 1972 til 2015 ikke foretatt endringer i det. Bare med den nye Giulia, ble logoen modernisert.

De fire ringer av Audi logo fortsatt står for de fire merkene De fire ringer av Audi logo fortsatt står for de fire merkene "auto Union": DKW, Wanderer, Horch og Audi Kilde: Audi

Audi - fire ringer, fire merker

Meningen med denne logoen er en del av tyske Car Fans av den grunnleggende kunnskap: De fire ringene på Audi-logo representerer fire bilmerker Horch, DKW, Wanderer og Audi. I juni 1932 ble den merkevaren auto Union sammen.

Etter andre verdenskrig, den østtyske delen av Union "Sachsen bilen fungerer Zwickau VEB" var slutt til og bygget Trabant. Den vesttyske delen var kjøpt av Volkswagen i 1964, fusjonerte i 1969 med NSU AG og bidrar som Audi AG i dag de fire ringene av Auto Union.

BMW - Hvit-blå eller blå-hvitt?

Mange snakker om BMW propell, men det var bare i reklame. I et prospekt for en flymotor fra 1919 viste BMW-drevet drevet av en propell og malt hvit-blå logoen til Bayerische Motoren Werke. 1923 var første gang på et kjøretøy, motorsykkel "R32", brukt. Likevel, det var logoen i seg selv så tidlig som 1917. Propellen myten ble dyrket fram til slutten av 20-årene fra BMW.

Myten om BMW propell var ikke før på slutten av 20-årene. Logoen hadde tidligere Myten om BMW propell var ikke før på slutten av 20-årene. Logoen hadde tidligere Kilde: BMW den egentlige betydningen? En midlertidig løsning: privat selskap var bruken av Emblem av den bayerske stats, inkludert dens flagg, utestengt. Bayerische Motoren Werke ønsket å bruke fargene likevel og bare slått den rundt. Fra hvit-blå var blå og hvit. Klar, ikke sant?

Citroën - Gear var begynnelsen

Egentlig er det bare to kroker, men bak dem er mye historie. Til dags dato, den doble vinkel tilbakekalling De første produktene fra forretningsmannen André Citroën. For før bilene han bygget girkasse. En av de mest kjente var Dobbelt V utstyr, dens tenner endelig, Mal for emblem bilmerket var. Gears of Citroën ble forresten også brukt i styringen av Titanic, men det er en annen historie.

Ferrari - I militær tradisjon

Ferrari forsvarer "Cavallino Rampante" (de oppdra hester) til døden. Hvem kopiert det, komme i vanskeligheter. Som passer den militære opprinnelsen til symbolet.

Enzo Ferrari fikk våpenskjold med steilende hest av moren til en italiensk jagerpilot Enzo Ferrari fikk våpenskjold med steilende hest av moren til en italiensk jagerpilot Kilde: Ferrari Enzo Ferrari beskrevet som seg selv, fikk han tillatelse til å bruke våpenskjold fra Contessa Paolina Biancoli, mor til Baron Francesco Baracca. Hvem hadde det som en italiensk Kampfflieger male på flyene hans skvadron under første verdenskrig og ble en folkehelt.

Også, enheten av Enzo bror Dino, som falt i krigen, hadde denne hesten. Enzo tok fordel av det med gul farge på hjembyen Modena fra da av racerbiler av Scuderia Ferrari. Den kjørte men med Alfa racerbiler og så landet Ferrari Shield 1932 først på en Alfa Romeo 8C 2300 mm.

Lamborghini - tegnet av Taurus

Hva utstråler mer kraft enn en oppdretts hest? En sniffing bull, f.eks. Men den legendariske feiden mellom Enzo Ferrari og Ferruccio Lamborghini var ikke årsaken til valget av Lambo-heraldiske dyr.

For Automobili Lamborghini Ferruccio valgte angivelig "Murciélago"En bull, som overlevde en tyrefekting i 1879 og ble benådet. Forresten, dette valget også matchet hans dyrekretsen.

Offisielt Kiwi var Swoosh - men synes å ha Marlboro sponsing også spilt en rolle. Note Figur 3 og 4 Offisielt Kiwi var Swoosh - men synes å ha Marlboro sponsing også spilt en rolle. Note 3 og 4 Kilde: McLaren

McLaren - Kiwi og sigaretter

Dyr er en stor inspirasjon for bilprodusenter. På McLaren er dette - i hvert fall offisielt - ellers. Den røde "swoosh", som han er kjent for fans, tilbake til den første logoen til rase team av Bruce McLaren. Den newzealandske var, så sin logo viste en Kiwi.

Den nåværende logoen er å være en "høyt utviklet" form av små fugl. Mye klart, men mange synes å Videreutvikling av Marlboro utforming, prydet McLaren racerbiler på 70- og 80-tallet.

Klikk her for den andre delen av vår bil logo historie.Like this post? Please share to your friends: