Søppelplass – i speilsymmetri av utstillingslokalet

Begynnelsen av en bils levetid er stort, fargerikt og glorete. Annonser, vakre kvinner med lite mat eller bare den klassiske familie med mor, far, barn, som tar sin nye bil i resepsjonen. At både familien og familiens bil kjøp blir stadig mer sjeldne. Ok, et annet emne for en annen dag.

 

Men disse tingene bør det ikke gå. Ingen flirer selger, ingen PDC og DPF. Ingen glede strålende barna boltre seg gjennom den nye bilen, ingen lukt av nye skinn. Ingen vakre glass palasser, kraftige motorer og varm pølse buffet med vennlig brosjyre overlevering. Ingen freebies, invitasjoner til prøvekjøre og kryptiske typen snarveier.

 

Denne bloggen fører dem ingensteds. Absolutt ingenting.

 

Denne bloggen fører ut av byen. Han siterer føderale og gjennomfartsårer. Muddy sidegatene med viktige-klingende eller bare kryptiske navn. ikke forvillet seg til steder som de ovennevnte familie garantier mot. Uansett hvor man reiser fort snu og hun ikke oppfatter, og enda mindre vil oppfatte.

 

Der ikke en fin Mr. Doe i drakten setter korsryggen og forklart, men som vokser gjennom tistler under gjerdet og dekkene gradvis mister sin luft. Et sted mellom eller i en av de industriområder som finnes på alle og ser den samme overalt.

 

Hvor du finner en 45HP Corsa B med avskalling maling og falmet salgs-skilt. Klemt mellom et par søppeldunker og tomme oljefat, som om han aldri hadde vært en ny bil som noen var fornøyd. Der spurterne leve med hjulbuene erodert. Uansett hvor Papas lander gewienerter stolthet når han fortærte 150 eller 200 000 KM.

 

Og selvfølgelig, slutten av alle ting. Den søppelplass. Enten de er store eller små, som mannen på kirkegården, så havner det på et tidspunkt en ganger hver bil. Dette plasserer er det nødvendig å utforske og uttrykke er biler av spesiell interesse som du ellers aldri se på og vurdere.

 

Mazda 626, Opel Tigra, Ford Sierra og fokus med bleknet frontlykter. Toyota Tercel så kan du fortsatt finne ham og Toyota Corolla. Gamle helter fra lenge siden. Mercedes, BMW, med mindre absolutt må, men du vil også finne andre steder. Siden du er på jakt etter slike biler, etter en stor duk og nye biler tilstand. Vennligst beveger seg på, for deg er det ingenting å se her.

 

Men hvem tør å gå inn i de bakre rekker av zugewuchertsten bruktbil yards, bare en av de siste Kadett E Caravan å finne. Hvem en KA Hansa Edition tappert tar å føle rust i vinduspostene, som gir de siste riter en ölsiffenden R19 eller som vet forskjellen mellom en '92 og en '95 Fiesta. Dette er stedet.

 

Og i den forstand dette bør heller ikke være stedet for de store kjøper guider som du får andre steder. Dette er mer av om litt problemer mellom. Kalipperen kan ikke lenger rent uttrykke seg, trenger indikatorene ikke ønsker å tape og alt annet påløper på vedlikehold problemer for moderne verksteder nettopp har lenge vært så ille. Ingen bil skal dø bare fordi en skrue ikke kan løses eller en reservedel er umulig å oppdage.

 

So. De som er villige til å utforske verden av automotive skygge. Hvem kryper på bilen kirkegårder til den siste slakting objekt, som ikke er redd av olje slam, brakkvann kjølevann, hengende himmel og blinde frontlykter. Han bør finne et forum og likesinnede mennesker her.

 

Maling pussies, nye bilkjøpere, kvinner og menn i de kryptiske typen snarveier, mennesker med frykt for skitt og rusk, og alle andre vil finne enten nå eller senere lykken. For deg er det nok aviser, forum, avdelinger, møter og klubber. Dette her er hjørnet av det som er deg og generelt uncool.Like this post? Please share to your friends: